Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mada kao sto rekoh, dzaba trosite bandwidth foruma, abortus je legalan i tako ce ostati

(U- ta- ta) :-D

Одобрио сам ти овај одговор. Нисам сигуран да ли си свестан шта си управо изговорио. 

Коментар ти је крајње болестан, па био ти борац за не знам шта. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nema veze bitno da se slazes da rteba da idu u zatvor. Misljenje protiv kojeg nemam argument iz razloga cistog apsurda, tako da to je to ;-)

Не, не слажем се да треба да иду у затвор (али шта бих по том питању и могла да урадим када би такав закон био донет?) Већ сам горе написала да је много теже живети са тим да си наудио свом детету, него отићи у затвор. Ако имаш и мало људског у себи, наравно.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Idi u bilo koju bolnicu i pitaj xa statistiku o tome kad treba srce da prokuca i nece ti dati podatak tipa "u petoj nedelji, trecem danu, dvadesetom minutu i sestoj sekundi" nego ce ti reci "U PERIODU od cetvrte do seste nedelje" iz prostog razloga sto se svaki plod razvija razlicitom brzinom zbog brojnih faktora... Dakle- nemamo pojma. Al dobro mozda ti znas, pa reci...

Smrt nastaje kod bilo kog organizma kada bioloske funkcije tog organizma prestanu da rade. Ili, moze se drugacije reci kada bioloske funkcije koje su osnovne za prezivljavanje prestanu sa funkcionisanjem.

Imas bica bez mozga i srca i mogu da umru, jer mozak i srce nisu uslov da je neko bice zivo ili mrtvo.

Подели на овим сајтовима

Не, не слажем се да треба да иду у затвор (али шта бих по том питању и могла да урадим када би такав закон био донет?) Већ сам горе написала да је много теже живети са тим да си наудио свом детету, него отићи у затвор. Ако имаш и мало људског у себи, наравно.

E pa zao mi je, ako je plod od par nedelja covek onda ce morati.

Ja skup celija ne smatram detetom. Imam dete i uopste ne lici na skup celija... ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Smrt nastaje kod bilo kog organizma kada bioloske funkcije tog organizma prestanu da rade. Ili, moze se drugacije reci kada bioloske funkcije koje su osnovne za prezivljavanje prestanu sa funkcionisanjem.

Imas bica bez mozga i srca i mogu da umru, jer mozak i srce nisu uslov da je neko bice zivo ili mrtvo.

Razmisli ponovo. Ne pricamo o tome da srce prestane nego da nikad nije ni pocelo.

U tom scenariju ne mozes da kazes koji je momenat kad je nastupila smrt...

Подели на овим сајтовима

Samo sto ne postoji momenat kad srce zakuca nego postoji period od nekoliko nedelja kad se to dedi. Nekom plodu zakuca u cetvrtoj nekom u sedtoj nedelji. Kako mozes da znas u kom momentu ce to da se dedi? Ne mozes to da znas.

A opet plod kome ne prokuca srce je isti i u cetvrtoj i u sedmoj nedelji al ovaj prvi je ziv a ovaj drugi nije... Nelogicno totalno...

Мене уопште није интересовао тај твој фамозни моменат настанка или престанка живота, јер га знам. Интересовало ме је од ког до ког периода трудноће је, по вама, у реду урадити абортус? Где вам је та граница када кажете "до сада је могло, од сада више не може"? Или за вас та граница уопште но постоји већ сматрате да је абортус потпуно у реду  у било ком периоду трудноће? Твој одговор сам добила. Сада могу други да пишу, а и не морају.

Подели на овим сајтовима

Мене уопште није интересовао тај твој фамозни моменат настанка или престанка живота, јер га знам. Интересовало ме је од ког до ког периода трудноће је, по вама, у реду урадити абортус? Где вам је та граница када кажете "до сада је могло, од сада више не може"? Или за вас та граница уопште но постоји већ сматрате да је абортус потпуно у реду у било ком периоду трудноће? Твој одговор сам добила. Сада могу други да пишу, а и не морају.

U redu je raditi abortus u prvim nedeljama trudnoce, kako je i trenutno propisano zakonom.

Подели на овим сајтовима

E pa zao mi je, ako je plod od par nedelja covek onda ce morati.

Ja skup celija ne smatram detetom. Imam dete i uopste ne lici na skup celija... ;-)

Е, па и мени је жао, ако се мора нека иде. Али, по хиљадити пут кажем - постоји много тежа ствар од одласка у затвор!

Не могу да се начудим да овако пишеш а имаш дете. Не личи на скуп ћелија, али је личило тј. било тај скуп. За пар година неће личити на то што је сад, али ће, и даље, бити твоје дете.

Подели на овим сајтовима

Е, па и мени је жао, ако се мора нека иде. Али, по хиљадити пут кажем - постоји много тежа ствар од одласка у затвор!

Не могу да се начудим да овако пишеш а имаш дете. Не личи на скуп ћелија, али је личило тј. било тај скуп. За пар година неће личити на то што је сад, али ће, и даље, бити твоје дете.

Pre toga je bilo i samo spermatozoid... A ja dakle redovno vrsim genocid biblijskih razmera...

Подели на овим сајтовима

U redu je raditi abortus u prvim nedeljama trudnoce, kako je i trenutno propisano zakonom.

Хвала. Сада можемо да се вратимо на почетак приче где објашњавамо када настаје живо биће (осим ако ти твоје ниси створио помоћу, не знам, месечеве прашине, мсм одмах, у бенкици, прескочио си деобу ћелија и то)... :D

Али не. Паметноме доста. :4869:

Подели на овим сајтовима

Mada kao sto rekoh, dzaba trosite bandwidth foruma, abortus je legalan i tako ce ostati

(U- ta- ta) :-D

Што нас не спутава да кажемо своје мишљење о томе.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pre toga je bilo i samo spermatozoid... A ja dakle redovno vrsim genocid biblijskih razmera...

Вода је само вода. Лимун је само лимун.Тек када их спојиш настаје лимунада :)

Подели на овим сајтовима

Вода је само вода. Лимун је само лимун.Тек када их спојиш настаје лимунада :)

A potencijal?

Spermatozoid bas kao i oplodjena jajna celija imaju tek potencijal da postanu bice... Al jedno je zivo a drugo se prosipa (no pun intended)

Подели на овим сајтовима

Razmisli ponovo. Ne pricamo o tome da srce prestane nego da nikad nije ni pocelo.

U tom scenariju ne mozes da kazes koji je momenat kad je nastupila smrt...

I ako nikad nije nastalo, taj organizam i dalje ima neophodne bioloske funkcije za zivot. Kada se te funkcije prekinu, zivot se prekida.

Samim tim, da, mogu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...