Jump to content

Зашто ви, у ствари верујете у хороскоп?

Оцени ову тему

Јаков.

Da li ste i pored toga što ste pravoslavni, koristili pomoć nekog maga, horoskopa....?  

77 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste i pored toga što ste pravoslavni, koristili pomoć nekog maga, horoskopa....?

• da
      6
    • ne
      57
    • interesovala-o sam se
      15

Препоручена порука

ma da, naravno... ja se setio tog prijatelja Nenada, pomenite ga... gde bih ja čitao te prokletinje i avetinje iz Kine

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Horoskop ne citam niti me zanima. Gledanje u solju, svaki put kad neko dodje kod mene i okrene solju ja ga [pitam zna li da "gleda" pa ako zna obavezno zovem u kupatilo da pogleda u solju jel sve u redu , posle toga retko ponove gresku .

Подели на овим сајтовима

Ja се чак и разумем у хороскоп, знам да читам наталне карте и то! ХАХа! :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja се чак и разумем у хороскоп, знам да читам наталне карте и то! ХАХа! :)

Znači da ti isto možeš da pišeš na temi Srboskop! Eto Zeljku konkurencije ! :D:D:D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

"I am a great believer in luck, and I find the harder I work, the more I have of it."

Thomas Jefferson

Не говоримо овде о срећи, него о утицају планета који је научно доказан.

Подели на овим сајтовима

Не говоримо овде о срећи, него о утицају планета који је научно доказан.

исто ко штетност гмо, ево једног научника који је то доказао али научна завера против астрологије не дозвољава да јавност зна http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_effect

Подели на овим сајтовима

Eво фри тумачење. Због лошег егзактног апскета венере и марса, очекујемо ових дана сукоб између мушкарца и жена на позицији. Раскиди веза  и свађе особа са знаком лава и шкорпије се могу дешавати ових ових дана. 

:))

Подели на овим сајтовима

Kad je umrla moja baka pre 15tak godina iz radoznalosti sam pročitala njen horoskop, pisalo je da je očekuj dalek put :0222_shocked:

e sad da li su pogodili :.mislise. ili je u horoskopu to pisalo zato što je bio avgust  i sezona godišnjih :D

Радо, човек када тражи нешто он ће да нађе. Да су у хороскопу написали чека је животна трансформација исто си могла д уклопиш ту смрт, или су могли д напишу промена на лоше у животу, исто тако и то. Али то је нешто у чему свако може да нађе догађаје који му се дешавају. 

Подели на овим сајтовима

Nazalost citao sam i cak su mi i uradili tu natalnu kartu i bogami dosta toga pogodili,ali onda citajuci neke astrologe koji su se preobratili shvatio sam da je to ipak djavolja rabota i od tada izbegavam zaista i uspeva mi... Kad ti krene lose u zivotu okreces se svemu a Bogu na kraju tek,nazalost,onda i kad citas te horoskope tumacis onako kako mislis da je tebi po volji i bez obzira sto ne pogode recimo,ti to odmah zaboravis i odmah se okreces drugoj prognozi.

Verujem da planete uticu na ljude,uostalom jedan mesec recimo utice,kad je pun naucno dokazano je da je puno vise saobracajki,nesrecnih slucajeva,tuca itd do onih benignijih stvari da slabije spavamo...ali da planete uticu na to da li ces igrati fudbal ili kosarku,da li ces dobiti dete u 30 ili 34 godine,da li ces imati operaciju u 45oj i slicno,cisto sumnjam .

Подели на овим сајтовима

Verujem da planete uticu na ljude,uostalom jedan mesec recimo utice,kad je pun naucno dokazano je da je puno vise saobracajki,nesrecnih slucajeva,tuca itd do onih benignijih stvari da slabije spavamo...

Није научно доказано то је "научни мит" исто као оно да човек користи 15 % мозга и сличне ствари. Не дешва се ништа статистички значајно при пуном месецу, ни туче, нит слабије спавамо, нит саобраћајке. 

Kad ti krene lose u zivotu okreces se svemu a Bogu na kraju tek,nazalost,onda i kad citas te horoskope tumacis onako kako mislis da je tebi po volji i bez obzira sto ne pogode recimo,ti to odmah zaboravis i odmah se okreces drugoj prognozi.

Зато људи и мисле да је хороскоп тачан. Јер памте погођено, заборвљају промашено. Ја кад сам се бавио тиме људи су причали да погађам и ја сам мислио да погађам и да погађају други астролози а онда сам све то ставио на папир погођено против промашеног. Много више промаше сви астролози него што погађају. :)

Уз то неке ствари кажу да су погођене, а притом су овакве ствари као што је рада написла - умрла бака а астролог изјвио чека је далеки пут. У далеки пут може свашта да се уклопи, или у "животну трансформацију" итд... то су толико општи термини. Например ја теби гледм хороско и кажем ти чека те промена у животу ти си добио ћерку - ти би рекао да сам ти погодио. 

Подели на овим сајтовима

Није научно доказано то је "научни мит" исто као оно да човек користи 15 % мозга и сличне ствари. Не дешва се ништа статистички значајно при пуном месецу, ни туче, нит слабије спавамо, нит саобраћајке. 

Зато људи и мисле да је хороскоп тачан. Јер памте погођено, заборвљају промашено. Ја кад сам се бавио тиме људи су причали да погађам и ја сам мислио да погађам и да погађају други астролози а онда сам све то ставио на папир погођено против промашеног. Много више промаше сви астролози него што погађају. :)

nije bas tako...ali dobro. Ja znam i na sopstvenom iskustvu da kad je pun mesec budem pun besa,cak i pitam okollo ljude jesu kuci

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...