Jump to content

Србадија

Члан
  • Број садржаја

    468
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Србадија

  1. Pa da iole pratis njegove poruke znao bi da on sam pise na forumu na temama kad nekog prijavi,sto se dodavanja i brisanja iz prijatelja tice pa znam zato sto sam ja u pitanju i pritom sto je sam milosavljevic pre 2 strane to pisao i generalno sve sto sam naveo milosavljevic je potvrdio ali ti trazis dokaz?! Znas da sam prvi put i jedini bio banovan zato sto si to ti zahtevao jer sam toboze izneo nesto iz privatne prepiske sa tobom i jos uz to namestio ban iako sam te zamolio na privatnoj poruci da to ne radis jer je glupo i jos umesto da te bude sramota ti ovde glumis nesto. i ti treba ozbiljno da poradis sa svojom glavom,posto malo malo pa zalazis po temama sa takvim nekim stavom ja sam baja a ko ste vi ko baba neka,covece,ti ne moras mene da trpis ni sekunde niti ti ko to zahteva a ponajmanje ja,veruj mi.
  2. ne kontas,on to ne radi zato sto je zao ,nego zato sto je u glavi jos klinac i razmislja na taj nacin da ce nekome tim stvarima doskociti i pobediti u necemu u nekoj igri,sad dal je razmazenko pa je takav zbog toga ili nesto drugo nije bitno,ali je sve to meni jako gotivno jer je presmesno i nije zlonamerno,vec jednostavno on je takav.
  3. Ja milosavljevica jako gotivim,znaci koliko puta se smejem kidam u sobi i zena ulazi i kaze sta ti je,a ja ne umem da objasnim ili ako bi poceo morao bi od kulina bana. Od Milosavljevica koji vredja ljude sa onim glup,glupan,idiot...pa kad mu neko uzvrati on riportuje i posalje poruku adminima da ga ovaj vredjao,do toga da me obrise iz prijatelja,pa doda,do toga da dodje ovde i kaze necu ti odgovarati na chatu ignorisem te,pa onda posle 20 sekundi dodje tamo i odgovori mi,do toga da je prznica i ko detence neko,do toga da druka sve,do toga da preuvelicava i stalno glumi neku napadnutu zenu te desnicari ga napadaju,te levoruki,te ovi te oni,te na mojoj strani su pametni na vasoj glupi utatatata,najsmesnije mi je kad on pise za jednog lika na forumu pazite on koji po meni jeste vrhunac nepismenog pisanja na netu da nema sta da prica sa nekim likom koji ne zna da se ne zna pise odvojeno hahaha pa ja se i sad kidam,do dogodovstina kad mi on u svojim prisecanjima pise kako je pre par godina smuvao po tri devojke za noc. Na stranu sva neslaganja a ima ih i previse,on je car,ali ozbiljno. I nisam ironican,sarkastican,naprotiv on mi je fascinacija covek sa 27 godina sa ponasanjem deteta i to pre svega mislim jer je dobra dusa. jedina mu je mana sto internet shvata bukvalno(slucaj baron) i sto toliko vremena provodi na forumu i sto misli da je za sve i u svemu u pravu,ali opet njegova stvar.
  4. Nemoj da me pogresno shvatis Milosavljevicu stvarno ovo je forum zru a ne prenos finala ls gde ces u stilu ace loknice da mi pises koji je ovaj igrac i gde je sve bio i radio i ne znam da li mislis da me uopste i zanima. Ako me bude zanimalo kontaktiracu Juana i pitati ga. I nemoj da se uvredis ja iskreno verujem da si se ti upisao od smeha,kako kazes,jer je to totalno normalno,pa ti i jesi kursadzija humor nivo,ali se moja opaska odnosila na Juana koji se ipak izdaje za malo veci nivo.
  5. Da te ne zanima,ne bi ni pokusavao da ispadnes duhovit,nazalost nisi ali ozbiljno i ne ono kao nisi,nego vise kao miljama daleko od humora osnovnih skola kod uciteljice. Realno. Stvarno ti fazoni su izasli iz upotrebe na vratima ucionice u drugom jedan,mislim na to ti si se zaljubio utatata. Intelekt ti je slaba isto tacka,zato sto ne kontas i ne vidis jasno stvari,vec glumis velikog brata ovde i nominujes nekog od ukucana,a ne kontas o cemu se uopste radi pritom se izdajes za nekakvog intelektualca. I pritom se postavljas da bude jos smesnije kao neciji advokat a kao mi drugi smo advokati Crvenog barona. A slazem se da Mladjan Pocesta treba da malo iskulira generalno od foruma,jer od 15 tema na 13 ima najveci broj poruka a na 14 se svadja sa svima okolo. Ali opet njegova stvar. Uzdravlje i tebi brate i sve najbolje,ne mislim ja nista lose o tebi iako te malo i znam,a Milosavljevic je mnogo dobar lik samo dosadan i tvrdoglav u tome.
  6. Nije jos postao Bog u prici niti zna vise od Boga,ali ne sumnjam ako nastavi ovako,ko zna.
  7. Uh...ovo je druga stvar na kojoj si intelektualno pao i potonuo. Prvo ne kontas da se baron sprda sa Milosavljevicem i to je nemoguce ne videti,inace sa baronom nemam puno zajednickih tema stavise mozda mislim o njemu i gore jer on misli da su partizani i komunisti dobri ljudovi i sa njim sam imao vise diskusija nego sa wikipedijom. A sto se mene tice komunizam i pitanje komunizma u Jugoslaviji je crvena lajna ispod koje ne idem ni skim dalje u pricu. A ovo je druga stvar,jer je humor toliko jadan da osnovci za tebe deluju kao Monti Pajtonovci ili bar Troteri. Cak ne mogu da zamislim da ovo neko uzme napise i stisne posalji,koliko je nehumano neduhovito i glupo. Sedi jedan. A nije skola posteno ni pocela.
  8. A bar sam za tebe mislio iako se sa tobom ne slazem ni IC da kontas da Baron lozi svo vreme Milosavljevica i da ne postoji podela ili ili. Ali bitno da ti nisi CUTAO sto bi Milosavljevic rekao i respekt,pobunio si se kad mnogi nisu smeli hahah.
  9. slazem se...sa time sto ovaj forum ima samo jednog koji sve zna i u sve se razume i najpametniji je na svetu.
  10. Pokusavamo mi zli desnicari da te ometemo ali ne uspeva nam...jos! i da,ne znam da li si citao pravila foruma ko iznese bez saglasnosti sagovornika nesto iz privatne prepiske sledi ban. Mnogi ne znaju da su ovo u pitanju sifrovane poruke,koje su nas dogovor,ali ti si to izneo javno. I pritom nisi okacio onu sliku koju sam ti rekao,da bolje bi ispala.
  11. Pa u pravu si...jedino je dobro sto mrznja prema Rusiji jos nije varirala. I javi se Rastko na cetu
  12. Rece mi ortak da ga je sreo,porastao mali i uglavnom danas je nacionalista ali kad se setim koliko su smarali sa njim,svaki medij,decko 12 godina a oni rade intervju o Obami,gej paradi i nezavisnosti Kosmeta...A za to vreme su onog lika sto je bio ratni invalid u kolicima razvlacili, pa je kasnije se i ubio ,a problem je bio sto je vodio decu na sahranu Slobi i ne znam sta jos,pretili mu oduzimanjem dece jer kao koristi svoju decu u politicke svrhe. E koliko je ova Srbija dno dna. Milosavljevicu u potpunosti se slazem,Eu iz oktobra 2013 i maja 2014 su potpuno dve razlicite stvari,promena vas je naterala da korigujete stav.
  13. Koliko znam imao si ovde i izlive ljubavi prema EU,danas kazes da si neutralan,osim kad nisi protiv.
  14. E jel se seca neko Rastka Poceste to neki klinac koji je u odelu bio fazon imao 12 godina i davao izjave od b92 do pinka,gostovao na njihovim dnevnicima zato sto je pricao za eu i za ameriku,podrzavao EU,ono jedno vreme je bio u svim medijima,kao eto dete a pametan nacitan. Podrzao je zvanicno Obamu na tim izborima,mora da se secate...u stanu mu bile sve knjige o Americi i americka zastava. evo ga ovde podrzava nezavisnost Kosmeta. Cak je podrzao i paradu ponosa. Uglavnom postao je poznat posle tog jednog buma,posle sam ga pratio na blogovima na svaka 3 meseca je menjao misljenje i stavove,danas je na izlasku iz tinejdz voda,okoreli nacionalista,cak je i dotle dogurao. Naravno sad ga nema u medijima,ispucao je svoje,ali svejedno. E Milosavljevic je Rastko Pocesta Sa tim sto iako nismo vise prijatelji,nije los Milosavljevic na stranu sve,,samo malo cudan.
  15. pa da si pranoik sam si dokazao 100 puta,posto povezujes evo sad si gore napisao kako se okupljaju desnicari protiv tebe Rastka Poceste ovog foruma,e cak i podsecas na njega.
  16. Cek cek...javne rasprave o episkopu sme,a o forumasima ne sme? I ovo je realno na osnovu stvari koje se dogadjaju na ovom forumu,dakle nije nesto gde ja uhodim mikija kod maksija i gledam sta kupuje pa na osnovu toga pisem naucni rad o liku i delu,miiiiiiisliiiiim. I druga stvar ovo protiv cega si ti brat bratu na forumu ima skoro pa oduvek,samo sto je prvi put malo opsirnije napisano. A i ovo je ionako njihova trol tema.
  17. Uvredilo me svaki put od onih 10,15 koliko vec
  18. Par reci o Milosavljevicu... onako sto objektivnije. Decko nije previse obrazovan i to se vidi iz aviona,bez obzira sto se trudi da kroz odredjene izraze pokusa da to malo prikrije,mora se ipak reci da je on tipican primer neobrazovanog lika koji svoje obrazovanje pokusava da nadomesti preko interneta i tako postaje wikipedija bojs. Dakle covek interneta. Bez obzira sto malo kao i radi na sebi,a to mora da pokaze siroj javnosti,pa mu statusi i poruke o npr ucenju Francuskog jezika ili pak o tome kako je on ucio citava 4 sata govore u prilog tome da ima svoj kompleks. Da se razumemo internet jeste izvor mnogih znanja ali internet jeste i izvor raznoraznih gluposti,e to je ono sto on ne ume da razdvoji. Pazite nije to nista strasno i ruzno,ali jeste kad on umisli mimo realnosti da je veliki znalac i veliki poznavalac svega i svacega. Znate,on je istoricar sa jedne i poznavalac sveta u narednih 150 godina sa druge strane,teolog,vernik,ateista,lekar i svasta jos. Dosta je dosadan u iznosenju svojih stavova ali to je samo dovoljan pokazatelj kako on nema mira sa svojom glavom,pa uporno mora nesto da on dokazuje. I pritom zbog svoje te obrazovne nestabilnosti on je cas protiv eu,cas za,cas uzdrzan i to jednako brani sa istim zarom u par meseci * eu je samo jedan od pokazatelja. Mene iako smo ok i stalno smo se dopisivali oko raznoraznih gluposti nevezano za forum,cim se nisam slozio sa njegovim porukama brisao iz prijatelja,do sada me je obrisao jedno 10 puta. Pritom isto zabranjuje mi da pisem na statusu kod njega iako nikad to nisam ni cinio,dakle ocigledno ima problem i manjak samopouzdanja pa se plasi nekog spustanja.Otuda i to sto decko svoje odgovore belezi kao najbolje na temama... I stalno u glavi kreira...mene je pitao za nekoliko clanova foruma sa kojima se ne slaze da li sam ja dobar sa njima i tako u glavi kreira kako je on eto ratnik a oko njega se okupljaju klanovi,a ovi kojima je generalno smesan oni cute! ej cute,umesto da ustanu protiv nepravde,tame i uzasa oni cute. A o drukanju,svakodnevnom prijavljivanju ljudi koji sa mnogo manje zara pisu ovde od njega da i ne pricam. A najjace kad pricamo svakodnevno i kad meni druka stalno neke likove sa svojim pricama i dosadjuje tad nista,a kad napisem ja nesto sto se ne slaze sa njegovim stavovima onda sam lik koji druka forum eparhiji. Pritom i admine otkucava i druka,ovaj ne ovo,onaj je ovo...ko da to nekoga pa zanima previse. I tako...to je Miki...ali je dobra dusa i u to sam siguran,zato ga i gotivim. Forum bi mnogo izgubio da njega nema,bez obzira na sve.
  19. Pa i to sto kazes onaj koji je protiv eu je automatski protiv episkopa Ignjatija. Opet nismo prijatelji?!
  20. Dosta je bilo,ispucao se milosavljevic. a onda jos pet poruka
  21. hahaha ovo je isto ko sto tvrdis da ja "prozivam" episkopa Ignjatija i episkopa Davida. Koji ti ti lazov...idi sad sedi u krilo adminu i reci mu da te neki zli cika nazvao lazovom. 1
  22. Naravno kad ti to tako nabacas to izgleda ovako. Ali istoricar Bozidar ima mnogo opsirnije tumacenje se bavio porodicnim stablom tih ljudi,majka,otac,baba,deda,pradeda,prababa i slicno i onda dosao do ovih zakljucaka,ali ne posto se to kosi sa tvojom "istorijom" verovatno je on na taj naucni rad potrosio pola sata it o guglajuci i unoseci prezimena i onda proizvoljno pisao da su oni odavde ili odande,jos jednom,brate...
  23. Znaci svaki put kad pricam protiv EU to automatski znaci da se ne slazem sa episkopom Ignjatijem jer on mozda/valjda/da li? je zagovornik EU,pa prema tome ja onda iako nemam pojma njegov stav o tome,pricom protiv eu pricam protiv episkopa Ignjatija? iako je od tebe,mnogo je bratori moj i ne mogu da verujem da si u stanju to da smislis i formulises na taj nacin. Sledeci put kad pricas protiv Rusa ja cu napisati da si ti veliki protivnik 90% nasih vladika i crkve jer to nije njihov stav, Boze,Boze,Boze... To nije novinski clanak,oni su samo preneli,a ta vest je bila i svuda u Hrvatskoj. Dakle recimo imas najpoznatijeg istoricara Corovica i par puta u medijima su objavljivani njegovi navodi u novinama,dakle to ne znaci da je to novinski clanak i da je ne znam sta,nije valjda taj istoricar kriv sto su ga mediji preneli,brate mili.
  24. Bitno da tvoj sajt nije smece. I nije poenta u sajtu vec valjda u brzini nisam mogao da nadjem na drugom mestu rad istoricara Bozidara Kljajevica oni su samo to preneli. Evo za tvoje oci sa drugog sajta http://www.pressonline.rs/sport/sportske-zanimljivosti/319703/kljajevic-hrvatski-reprezentativci-su-listom-srbi-rodom-pravoslavci.html
  25. Covece nije problem da ti meni kazes da se ne slazem sa njima nemam ja problem da kazem sa kime se slazem a sa kime ne,ali je problem sto episkopa Davida,episkopa Ignjatija ja nisam spomenuo na ovom forumu,dakle ne da ih nisam kritikovao ili hvalio,nego nisam ih ni spomenuo nikada ali bukvalno nikada na ovom forumu a ti meni spocitavas neslaganje i ono sto ti radis u prici sa episkopima sa kojima se ne slazes. A ti si svoje protivljenje i sa mitropolitom Amfilohijem i episkopom Atanasijem i sada episkopom Filaretom mnogo puta iznosio evo ti za sad bar za reprezentaciju Hrvatske,dakle nista proizvoljno,argumenti,cinjenice http://www.vestinet.rs/pogledi/fudbalska-reprezentacija-hrvatske-u-brazilu-sve-srbin-do-srbina
×
×
  • Креирај ново...