Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Мени се десило да прво упознам форумаша уживо па тек послеподне тог дана на форуму

У Умчарима смо се тако упознали већина...

Подели на овим сајтовима

Сасвим је очигледано је да се смејем шали коју је направио verum est in beer.

Izvini.

.kov.

Kad mnogo pričam ,često kažem ono što ne mislim... :blush:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Дакле, "зрели" смо за нови ЖРУ Сабор, тамо на пролеће, после Васкрса :)

Voleo bih i ja da dođem ovoga puta, moja komšinica Lidija Milenković htela da me vodi prošle godine, ali ja nisam hteo, šta ću, tvrd sam malo (više)... Ne znam da li mogu da kažem da sam upoznao nekoga, ali par ljudi mi se obratilo, baš u trenu kada je trebalo, i zahvalan sam Bogu koji ih je poslao i njima. Ima još Ljudi, želeo bih da ih upoznam, da se učim, nadograđujem i izgrađujem...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

moja komšinica Lidija Milenković htela da me vodi prošle godine, ali ja nisam hteo, šta ću, tvrd sam malo (više)..
То о ћошкастости и тврдоћи многи од нас добро знају по себи, али веруј ми - много је једноставније појавити се тамо него о томе толико премишљати. А донесе баш пуно - не само због тог једног дана, већ што се то настави и касније, а прошири и на друге људе с форума.
Подели на овим сајтовима

То о ћошкастости и тврдоћи многи од нас добро знају по себи, али веруј ми - много је једноставније појавити се тамо него о томе толико премишљати. А донесе баш пуно - не само због тог једног дана, већ што се то настави и касније, а прошири и на друге људе с форума.

Hvala vam  8086.gif

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Ja sam lično upoznala jednu osobu sa foruma, povremeno popijemo kahvu, pročetujemo češće na FB-u, ali ništa nije bilo forsirano. Prosto je prijatno društvo i dobra osoba. I preko četa, i uživo. 

Sad, moglo se desiti i da je drugačije, al' šta sad. Lično nisam imala loših iskustava sa upoznavanjem preko neta, ali znam i one koji su se baš gadno opekli. Jednostavno ne treba graditi neku idealizovanu sliku o nekom na osnovu "virtuelne persone". 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Možda ne bih da isprobavam se u (sa) gledanju, ko je s druge strane žice. Koliko sam se u istom prevarila, a koliko u pravu bila. 

Еееее, Срдашце, колко пута сам се преварила у људима које срећем уживо, лицем у лице ....., па по негде можда и огрешила душу.....Бог ће га знати.....а, пак овде срела неке дивне људе које сам, касније, срела и уживо и склопила дивна,  драгоцена пријатељства  :pivo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...