Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

verum est in beer

Само једна опаска...одакле  ти та погрешна слика о бата Раки са форума,када је и овде својим писањем и размишљањем изузетан лик...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја још никога лично нисам упознао , али би волео и надам се да ће жеља да ми се оствари. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Poznajem dosta forumasa. Volim ih, imam tu nekoliko koji su mi bas drugari, prijatelji.

Verume est in beeru moramo da se upoznamo  8086.gif da vidimo kako je u beeru i beeru i beeeru  :pivo:  :D 

U sustini kako sam procenio forumase preko pisanja, tako sam ih i uzivo doziveo  :) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Poznajem dosta forumasa. Volim ih, imam tu nekoliko koji su mi bas drugari, prijatelji.

Verume est in beeru moramo da se upoznamo  8086.gif da vidimo kako je u beeru i beeru i beeeru  :pivo:  :D 

U sustini kako sam procenio forumase preko pisanja, tako sam ih i uzivo doziveo  :) 

I ja sam se nekoliko puta srela sa nekim forumasima ( ne sa ovog foruma, ovde nikoga i ne poznajem)

i kod mene je bilo tako da su uglavnom bili onakvi kako sam ih i na forumu dozivljavala, pri cemu

su oni bili prijatno iznenadjeni sa mnom, jer ja nastupam na forumima malo "nezgodno" :D

pa me se neki ljudi i plase :D

Подели на овим сајтовима

О, ја прилично спопадам људе да се упознамо - мени је тај контакт уживо неупоредив са овим на форуму. Не промени се много почетни утисак, али се по правилу употпуни и улепша. И много се радујем сваком упознавању. Шта да вам причам кад ми је Снежана сада једна од најбољих пријатељица.

Подели на овим сајтовима

А да допуним и Снежаниним утиском, данашњим, на неке моје темпераментне реакције. Рекла је: "Што те више познајем - то ми се више свиђаш, у почетку си ми се чинила превише фина." :)))

Подели на овим сајтовима

неке моје темпераментне реакције.

Meni su baš ql te tvoje temperamentne reakcije :)))

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

@@Саша од Москве, овој душици сам исто скочила за врат што се упознавања тиче, али она се томе радо одазвала, имала сам част да сам ја први форумаш којег је упознала - надам се да ће их бити још пуно :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Саша од Москве, овој душици сам исто скочила за врат што се упознавања тиче, али она се томе радо одазвала, имала сам част да сам ја први форумаш којег је упознала - надам се да ће их бити још пуно :)

hehe :blush: sa'će se uobrazim :))) :1312_womens:

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Kad umremo svi ćemo da se prepoznamo,čemu žurba... :4869:

То обавезно , само ја би волео да стекнем још пријатеља , за свог живота . :cheesy3: :cheesy3:  :pivo:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...