Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Slava Tebi Hriste Bože Nado naša, Uzdanje naše! Spasi i sačuvaj nas i sve one na koje mislimo... Jelenu..  Mitru.. Lenu..  

Slava Presvetoj Vladičici Prisno Djevi Mariji... Svetim lekarima Kozmi i Damjanu... Slava Svetom Jovanu Krstitelju.. i Svim Svetima Tvojim Gospode i Andjelima Tvojim.. Sada.. svagda i u sve vekove vekova. Amin 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, МилошБГ рече

Pominjite...da da Bog da sve bude u redu.

Даће драги Бог да све буде у реду.

Молитвама Пресвете Богородице и светих Отаца наших, Господе Исусе Христе помилуј, исцели и спаси слушкиње Твоје Лену, Митру, Јелену и све за који се молимо. Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Slava i hvala Bogu a i vama... Lena je danas izasla iz bolnice, ima jos par longacefa da prima ali su doktori procenili da moze da ide kuci i da mi dolazimo na terapiju samo.

Bilo je strasno, obicna prehlada izgledalo je tako,pretvorila se u kosmar i pakao. Otisla je u bolnici cisto da joj daju nesto za tu prehladu, a onda je usledilo to da su rezultati krvi joj bili uzasni, crp preko 130 a dozvoljeno je do 5, leukociti takodje enormno veliki, nas kosmar je potrajao celu nedelju jer doktori nisu bas bili pristupacni pogotovo sto nas je uhvatio drzavni praznik i vikend ili su pak davali razlicita misljenja naprosto ne njihovom krivicom nego se verovatno nije ni znalo tacno sta, na kraju je ispalo da je bakterija u pitanju, da su joj cak nasli i u krvi doduse u maloj kolicini...7 dana je bila u bolnici pod jakim antibioticima koje je primala intravenski,sa infuzijom, sa strepnjom,7 dana smo putem interneta saznavali najgore stvari i ovo je vrlo verovatno najgori trenutak i najgori udarac meni u mom dosadasnjem delu zivota, kosmar i pakao. Jos dva dana treba da prima taj antibiotik...

Hvala i slava Bogu, Sv.Avi Justinu, Sv.starcu Gavrilu Gruzijskom,Sv.Georgiju,Sv.Vasiliju,Sv.Jovanu,Sv. Lazaru cetvorodnevnom mojoj krsnoj slavi, Sv.Kozmi i Damjanu,Sv.Petki,Sv.vladici Nikolaju,Sv. Nektariju Eginskom i najpre Presvetoj Bogorodici... hvala i vama na pominjanju, da da Bog da sad krene sve kako treba.

I da pomenemo svi svu decu koja leze u bolnicama, da im Gospod daruje isceljenje i da im Presveta Bogorodica bude zastupnik pred Gospodom da dobiju zdravlje i isceljenje i da se spasu muka koje su ih zadesile.  I doktore koji ih lece da zastupnistvom svih svetih da uvek imaju pomoc sa Nebesa u tome sto rade... Gospode pomiluj i spasi!

Hvala vam.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, МилошБГ рече

Lena je danas izasla iz bolnice

:navijanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ima li informacija o Jeleni i Mitri?

Подели на овим сајтовима

Има ли неке вести о Јелени.

Сада видех да и то Милена пита, али добро, хајде сад.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

ljudi hvala vam, jos jednom ne mogu da odgovaram na,pp, ljubim vas.

Mitra je ovako bolje, na,odeljenju, samostalno dise, piski, kaki, jede na,spric doduse,place,tj budi se samo kad joj nesto fali mrgud mali i tako to. Cekamo magnetni ovih dana i da vidomo sta s nekim stvarima.

Ja sam juce ponovo operisana, evo me u sok sobi, izgleda da se sve komplikuje opet, dicicu u vazduh ovu bolnicu svega mi.

Mama mi je jako jako lose :-( al njena agonija toliko vec traje jadnoj, tuga me hvata :(:(

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Gospod da pomiluje i useli u Carstvo Nebesko mog strica Bata.   pomolimo se Gospodu,treba da pocnem ovih dana na posao, rezidbu vinove loze,da sve pocne kako treba i zavrsi se s Bogom. Gospode pomiluj , svako dobro od Boga.

Подели на овим сајтовима

Molitvama nase Presvete Bogorodice i Svih Svetih,Gospode pomogni i podari snage,sacuvaj od svakog zla:Jelenu,Mitru, Jeleninu majku. Gospode  pomozi im da se radujemo u slavu Tvoju. :)  Sveti Arhangele Mihailo moli Boga za:Jelenu,Mitru,Jeleninu majku.Amin    Slava tebi Boze nas.

Подели на овим сајтовима

Ljudi, pomenite muža moje sestre Dušana.

U bolnici je već dve nedelje, loše mu je, i nikako da utvrde uzročnik i da mu pomognu.

Hvala!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Molitvama Presvete Bogorodice,Svetog Vasilija Ostroskog Cudotvorca,Svetog Arhangela Mihaila i Svih Svetih Gospode pomozi lekarima da otkriju bolest  i izlece Dusana.Amin

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ayla рече

Moj otac je danas počinuo.
Molim vas, pomenite Rajka.
Hvala vam.

Mnogo mi je žao. Primi moje saučešće. Neka ga Gospod primi i pomiluje.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...