Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

1 hour ago, Јелена011 рече

Nema tu sta da trazis, mene vodi bog i batina tamo, bez njegovog odobrenja ne biva, barem ne tamo. I navodno takva je politika sad da se ceka zadnji voz satro za bebu najbolje. Mozes da platis il da cekas, treceg nema.

Ništa Jeco.. Ako tebi tvoj osećaj kaže da nema čekanja ... Ti počni da dosadjujes.. stalno ti je nešto.. nesvest ti je.. boli.. nemaš vazduh itd... Ako ne zadobijes pažnju..  A ti napravi skandal...pred svom rajom... Zovi policiju.. novinare... ministarstvo zdravlja... pa i da ništa ne bude.. nek te barem zapamte... naravno ako imaš snage za to.. 

Kako god.. Jelena... Neka dragi Gospod čuva tebe.. bebu i majku  sa presvetom Materom Svojom i svim Svetima. Amin 

Подели на овим сајтовима

Јелена, што би рекао наш народ ,, После кише долази сунце" Да ће Бог да се и ти и мајка опоравите и да се заврши у најбољем реду.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, Goku рече

Sretene, brate, jesi li siguran da ovo želiš? Ako je ovako kao što kažeš, mislim da se ne isplati. Izgubićeš zdravlje, novac nećeš dobiti i šta ćeš poslije?

rekli su mi da plata kasni 15 dana i placena je 275 evra od kojih je 100 evra bonovi,cak sam cuo da je 250 evra,al oni obecaju 275 cisto onako.

14 hours ago, александар живаљев рече

Баш си ме уплашио с тим да је посао лош по здравље. Размисли још једанпут. Гоку Те разумно пита. А сви смо у молитви с Тобом.

u pitanju je rad na masinama koje tope materijal i pripremaju za kasnije izradu plasticnih kesa?

14 hours ago, АлександраВ рече

Слажем се. Сретене, нека те Бог чува.

Takodje sestro u Hristu.Amin

Подели на овим сајтовима

Сретене, процени да ли је све то вредно твог здравља.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Драгана Милошевић рече

vidjecu na kratko , malo radim i napustim.

Подели на овим сајтовима

Помолите се за игумана Виктора из Летоније који је на хитној операцији због пуцања црева.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 10/29/2016 at 12:37, Драгана Милошевић рече

radio sam 5 dana,velika prasina,isparenja plastike... procenio sam da nije vredno mog zdravlja.napustio sam juce.  pomolite se Bogu za mene,da nadjem drugi posao. svako dobro od Boga.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Kaludjerovic Sreten рече

radio sam 5 dana,velika prasina,isparenja plastike... procenio sam da nije vredno mog zdravlja.napustio sam juce.  pomolite se Bogu za mene,da nadjem drugi posao. svako dobro od Boga.

Браво, паметна одлука. Ништа није вредно твог здравља.

Подели на овим сајтовима

Misko je na operaciji glave,imao je 2 tumora na glavi i sad se treci tumor pojavio. pomenimo da ga Gospod spasi i izleci od te opake bolesti.  Molitvama Svetog Nektarija Eginskog,Svetog Vasilija Ostroskog i Svih Svetih Gospod da ga pomiluje i podigne iz postelje zdravog.

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Kaludjerovic Sreten рече

Misko je na operaciji glave,imao je 2 tumora na glavi i sad se treci tumor pojavio. pomenimo da ga Gospod spasi i izleci od te opake bolesti.  Molitvama Svetog Nektarija Eginskog,Svetog Vasilija Ostroskog i Svih Svetih Gospod da ga pomiluje i podigne iz postelje zdravog.

Jel' mu to kršteno ime? 

Подели на овим сајтовима

tuzno vas obavestavam da je preminuo Vladimir,bio je bolestan od srca.pomenimo njegovu sestru Irinu da joj Bog pomogne da se pomiri sa tim.  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...