Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Дечак Деспот болује од неизлечиве болести познате као - деца лептири ( булозна епидермолиза). Тренутно се налази у тешком стању у болници у Бг.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Milica Bajic рече

Ni sad ne vidim ovde kod mene, ali za Despota znam vec dosta unazad. Jedino nisam znao da se stanje pogorsalo.

Da Bog dadne da se on izvuce iz svega toga.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Milica Bajic рече

Дечак Деспот болује од неизлечиве болести познате као - деца лептири ( булозна епидермолиза). Тренутно се налази у тешком стању у болници у Бг.

Помози му Боже.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, obi-wan рече

Ni sad ne vidim ovde kod mene,

Не знам да ли има везе то што сам ја тренутно ван земље

пре 34 минута, obi-wan рече

ali za Despota znam vec dosta unazad. Jedino nisam znao da se stanje pogorsalo.

Da Bog dadne da se on izvuce iz svega toga.

Дај Боже molimoli

Страшно је гледати и одраслог човека а камоли маленог Анђела да тако пати. :((

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milica Bajic рече

Не знам да ли има везе то што сам ја тренутно ван земље

Ma nebitno, znam o cemu se radi. Da pominjemo dete, to je ono sto je sad bitno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Trudnica Vida. Bebica ima nekih problema. Tri godine su je cekali. Molim za vase molitve. Vida i Nemanja (muz).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 8.10.2019. at 14:55, Milica Bajic рече

Деспот се упокојио. Поменимо га ... ?

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Предраг М рече

Поменимо га ... ?

Амин. А верујем да ће од сада његове молитве бити више потребне нама осталима...

Свјати Мученици, иже добрје страдалчествоваше и вјенчавшесја, молитесја ко Господу, помоловатисја душам нашим.

Подели на овим сајтовима

Да се одмори ова малена душа :( и

да Господ да снаге његовим родитељима и најближима да се носе са овим болом. Господи помилуј.

Screenshot_20191011-225308.png

Подели на овим сајтовима

Да се одмори ова малена душа :( и

да Господ да снаге његовим родитељима и најближима да се носе са овим болом. Господи помилуј.

Screenshot_20191011-225308.png

Подели на овим сајтовима

Pratio sam godinama sta se desava sa Despotom, vise ni on sam nije mogao da izdrzi, kaze...mama ne mogu vise :cmizdrenje:.... sve ima svoje, sada mu je lakse sa andjelima....:slavaaa:

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Предраг М рече

Деспот се упокојио. Поменимо га ... ?

Evo ovde je postavljena i izdvojena tema.

...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...