Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помените Ангелину. Имала је инфаркт. Пре два дана се пробудила. Њено дете, Анастасија, моја ученица била, од малена слабог здравља.

Подели на овим сајтовима

On 10.1.2020. at 20:54, obi-wan рече

Kako je proslo brate?

Хвала Богу, добро! Хвала на интересовању

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomenite mladića Ninoslava, sin meni drage osobe. Nije kršten, kaže da nije ni preterano religiozan, mada nisam ulazila u dublje značenje tih njegovih reči, malo smo popričali.

Izrazio je želju da idemo zajedno na Liturgiju u nedelju, interesuje ga kako da se ponaša, da se ne bruka (♥️).

Ako vam nije teško, pomenite i mene :blush:

Подели на овим сајтовима

Свако носи неки терет, неко мањи, неко већи...брат Александар пати од депресије и честих стања жеље за самоубиством...У Швицарској је смјештен у психијатријску клинику...тамо је и одрастао...за 10 година ни једном није послушао исповједника (црквен је човјек), дохватио се духовне литературе која није за њега...у лошим односима са родитељима...30 година има....ако је неко у вољи да помене...Хвала!

Подели на овим сајтовима

Помолите се за Ирину. У болници, у интензивној на неурологији, не зна се шта је

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 16.1.2020. at 15:38, Иван Недић рече

Помолите се за Ирину. У болници, у интензивној на неурологији, не зна се шта је

Хвала Богу, све је у реду, било је тровање

Подели на овим сајтовима

Упокојио се Милорад, помените га у молитвама. 

Подели на овим сајтовима

Danas se na planinarenju na Beljanici upokojio jedan planinar iz Cacka. Ne znam mu ime ali pomenite.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Упокојио се московски свештеник Георгије Ореханов, истакнути савремени богослов и црквени педагог. Помените га у молитвама 

Подели на овим сајтовима

Помените за здравље тешко оболелог чтеца Сергеја из Москве

Подели на овим сајтовима

On 15.1.2020. at 21:19, Milica Bajic рече

Molim vas pomenite mladića Ninoslava, sin meni drage osobe. Nije kršten, kaže da nije ni preterano religiozan, mada nisam ulazila u dublje značenje tih njegovih reči, malo smo popričali.

Izrazio je želju da idemo zajedno na Liturgiju u nedelju, interesuje ga kako da se ponaša, da se ne bruka (♥️).

Ako vam nije teško, pomenite i mene :blush:

Хвала Вам свима на молитвама, толико су ми значиле ових дана, а верујем и Нинославу који је, Божијом вољом, ипак отишао на Литургију сам :sunce:

Подели на овим сајтовима

Молим вас браћо и сестре помените ме у молитвама..до дна дјуше своје дођох светлост тражећи

Подели на овим сајтовима

Помените у молитвама почившег московског свештеника Всеволода

Подели на овим сајтовима

Vida (koju sam ranije pominjala) se nocas porodila u terminu, ali sa bebicom ima nekih ozbiljnih problema ( ne znam detalje).   Pomizite im svojim molitvama, molim vas.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

За Данијелу, моја ученица, 14 година, рођена је са срчаном маном, па је прерасла, пре неколико недеља доживела мањи инфаркт...испитивања су у току...таленат за књижевност

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...