Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Danas su tri godine od upokojenja moje majke Danice i dvadeset od upokojenja oca Gradimira ... da upokojili su se na isti dan. Ako ste pri volji i prilici pomenite ih.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Напустио нас је један добар, млад човек. Мој школски друг и колега са факултета. Као студент се разболео и вратила му се болест. Милан се звао. Тумор мозга. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 21.2.2019. at 18:58, obi-wan рече

Da zamolim sve da pominju jos jedno ime - Grujica, otac moje odlicne prijateljice

Grujicu smo pominjali i kao teskog bolesnika, a onda i za preminule. On je otac moje dobre prijateljice, koja je inace lekar opste prakse.
Sad samo da dodam jos neka imena iz njegove familije, pa ako mozete pomenite i njih.

Negde sam bio napisao da su pokojni otac i majka joj bili razvedeni, inace su svi izbeglice sa KiM.

E sad, u medjuvremenu je preminuo majkin rodjeni brat, tj. njen ujak, a drugog brata udario auto i u bolnici je.

Evo njih cetvoro (prijateljica, mama, i 2 ujaka): Milena, Milijana, Veljko (u bolnici), Milos (za preminule). Naravno, i opet Grujica (otac) za preminule.

Unapred hvala u njihovo ime.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I da dodam ime Radoje - brat od ove prijateljice, ima njegove velike muke i iskusenja.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помоллите се за здравље попадије Марије

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помолите се за Маријану и Драгана, који су изгубили дете на порођају

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Pomolite se za mog dedu Milana ima visok pritisak i zdravlje mu je u losem stanju. Hvala vam.

Послато са Lenovo A6020a41 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

On 17.11.2019. at 15:18, Иван Недић рече

Помолите се за мог стрица Радмила. Рак плућа, на измаку је снага

Стриц је данас преминуо

Подели на овим сајтовима

Данас је преминуо младеновачки лекар старог кова, психијатар Сава. Помените га у молитвама

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Иван Недић рече

Стриц је данас преминуо

Bog da ga prosti i useli ga u u svoje vecno Carstvo.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Сутра идем на једну лакшу операцију. Молим Вас за молитве

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Danas sam saznao da je moj prijatelj Milan, koga nisam neko vreme video, imao operaciju kicme - nadjen je neki zlocudni tumor, i posle operacije je ostao nepokretan, s tim da ce da ima mogucnost da ponovo prohoda kako sam razumeo (malo je falilo da zakasni, bukvalno za par dana, i da ostane trajno nepokretan).

Milan ima mozda 56-57 godina, jako dobar covek. Molim vas da ga pomenete i ostavite ime negde ako mozete.

Подели на овим сајтовима

On 17.12.2019. at 23:21, Иван Недић рече

Сутра идем на једну лакшу операцију. Молим Вас за молитве

Kako je proslo brate?

Подели на овим сајтовима

HITNOOOOOOO NAJHITNIJEEEEEE
 MOLITE SE ZA ZDRAVLJE MALE MARIJEEEEE

Ne poznajem dete, ali nije bitno. 

81836747_2540595959598218_19677876194042

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...