Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

@Дуња Moja bre najnovija, prelazimo zajedno kilometre. Biciklo. :D <3 Samo nju imadem trenutno. Nego od 80te sam ubrzao nesto u 21. vekcic. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

@Дуња Moja bre najnovija, prelazimo zajedno kilometre. Biciklo. :D <3 Samo nju imadem trenutno. Nego od 80te sam ubrzao nesto u 21. vekcic. :D :D

Svi zaljubljeni u neke Jelene. Da čovek poooluuudiii... 7896634

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Помолите се за мајку и кћерку Миљану и Јовану које су у болници са плућним проблемима због короне

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za lekara Nikolu, koji svakodnevno predano radi sa obolelima od korona virusa, i koji iz preventivnih razloga ne moze da vidi svoju malu decu..verujem da je ovo slucaj i kod mnogih drugih, molitve za lekare svakako treba uznositi ovih dana, bas puno iskusenja imaju kako cujem..neka vam je svima na zdravlje i spasenje

Подели на овим сајтовима

On 15.1.2020. at 23:12, Драган άσημος :) рече

Свако носи неки терет, неко мањи, неко већи...брат Александар пати од депресије и честих стања жеље за самоубиством...У Швицарској је смјештен у психијатријску клинику...тамо је и одрастао...за 10 година ни једном није послушао исповједника (црквен је човјек), дохватио се духовне литературе која није за њега...у лошим односима са родитељима...30 година има....ако је неко у вољи да помене...Хвала!

Прије два дана, дошао је у Бања Луку....каже да су га пустили, али сумњам-мада не знам тачно....синоћ је у хостелу, гдје је ноћио, имао напад (у Швицарској су га морали повремено везати због напада бијеса). Дошли су по њега и одвели га у психијатријску установу...Звао сам данас, сестра ми рече да се данас узнемирио и опет почео лупати, морали су га фиксирати, како она рече...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хвала свима за молитве.....још је у Бања Луци, на Ургентном одјелу смјештен, нема посјета, ни телефона......доктор каже да се смирио, узима терапију и сарађује....

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре у Христу, помените мене грешнога у молитвама. Трновит пут прођох а памет не набрах.

Грешни брат Душан

Подели на овим сајтовима

Pomenite u molitvama usnulog slugu Božijeg sveštenika Milana, duhovnika, oca, prijatelja, dobrotvora... čoveka.  ??? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Marko Cvetkovic, ko moze, hvala do neba. :D <3 Pred bitnom je odlukom. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Помолите се за мог таста Валерија, повредио је главу, а иначе је јако слабог здравља

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помените Жаклину у блаженом је стању, а муж је позитиван на корону.. Хвала. <3

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре у Христу, помените у молитвама Ану, хористкињу из цркве светих Вартоломеја и Варнаве у Раковици, одану супругу и пожртвовану мајку троје деце, дивну и истински побожну и верујућу особу у тешком искушењу и страдању које ју је задесило.
Линк
Помолите се за њено здравље, и њене породице, као што се и она, и не сумњам, моли за све нас.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, gavrosaurus рече

Браћо и сестре у Христу, помените у молитвама Ану, хористкињу из цркве светих Вартоломеја и Варнаве у Раковици, одану супругу и пожртвовану мајку троје деце, дивну и истински побожну и верујућу особу у тешком искушењу и страдању које ју је задесило.
Линк
Помолите се за њено здравље, и њене породице, као што се и она, и не сумњам, моли за све нас.

To valjda nema para da se odrzava, al`se ima para za kic fontane sa sviraljkom.

Ova vlast  je gora od svih virusa i kuga zajedno, crno na belo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...