Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

пре 17 часа, АлександраВ рече

Војислав

Опрости ми, душо теткина, сунце моје, малени мој велики дечаче, што сам те преварила, и одвела тамо... И ја ти рекла - потпиши! И онда су се врата закључала. И моје срце се распукло. 

И да, слагала сам те, првенче моје од све наше деце, твоја тетка је изиграла твоје поверење. Ипак су те везали. 

Бог зна да бих везала своје руке и ноге и била тамо уместо тебе, и прошла све то уместо тебе. Али не могу. Сунце теткино. Могу само да те загрлим молитвом и молим Бога да будеш добро, да отера све страхове и да од свих твојих болова направи штит. Да те врати у живот. Да те загрли. Да те не остави. 

Буди добро, малени мој велики дечаче. 

Нека ми Бог опрости. 

Помените. 

Опрости ми Воки. 

Зашто сте га одвели у болницу да га вежу? То је тако немилосрдно и њему тако не може бити боље. Ја не знам шта је ово с народом.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, АлександраВ рече

Војислав

Опрости ми, душо теткина, сунце моје, малени мој велики дечаче, што сам те преварила, и одвела тамо... И ја ти рекла - потпиши! И онда су се врата закључала. И моје срце се распукло. 

И да, слагала сам те, првенче моје од све наше деце, твоја тетка је изиграла твоје поверење. Ипак су те везали. 

Бог зна да бих везала своје руке и ноге и била тамо уместо тебе, и прошла све то уместо тебе. Али не могу. Сунце теткино. Могу само да те загрлим молитвом и молим Бога да будеш добро, да отера све страхове и да од свих твојих болова направи штит. Да те врати у живот. Да те загрли. Да те не остави. 

Буди добро, малени мој велики дечаче. 

Нека ми Бог опрости. 

Помените. 

Опрости ми Воки. 

Moralo je tako :(. Uradila si šta je najbolje za njega i to nikako nije laka odluka :(.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Anika рече

Зашто сте га одвели у болницу да га вежу? То је тако немилосрдно и њему тако не може бити боље. Ја не знам шта је ово с народом

Тако је ружно и немилосрдно ово што си написала. Ако не можеш молитвено помоћи уздржи се макар од наношења бола људима у оваквој ситуацији и моли се Богу да не доведе тебе у исту. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Anika рече

Зашто сте га одвели у болницу да га вежу? То је тако немилосрдно и њему тако не може бити боље. Ја не знам шта је ово с народом.

na zalost, ti nista nisi razumela...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Можда ја и јесам у некој сличној ситуацији, па зато сам и написала. Нисам хтела никога да повредим. Мог једног брата су одвели у болницу, не знам шта су му тамо радили, али њему сада није боље. Јако је нервозан, у кући не могу да прихвате његову болест, он се тешко носи са својим проблемима и ту је плус стигма, не може нигде да нађе посао, тако да ни он ни они не знају шта да раде. У Србији се тешко прихвата ментална болест. Имам и још ситуација које нису за причу.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Anika рече

Можда ја и јесам у некој сличној ситуацији, па зато сам и написала. Нисам хтела никога да повредим. Мог једног брата су одвели у болницу, не знам шта су му тамо радили, али њему сада није боље. Јако је нервозан, у кући не могу да прихвате његову болест, он се тешко носи са својим проблемима и ту је плус стигма, не може нигде да нађе посао, тако да ни он ни они не знају шта да раде. У Србији се тешко прихвата ментална болест. Имам и још ситуација које нису за причу.

Само никако не губити наду и не бити искључив. Имам пример блиске особе код које је управо ових дана, хвала Богу, констатована болест у ремисији. А била је неколико пута хоспитализована и све што углавном иде уз то... Господу је све могуће.

Подели на овим сајтовима

Катарина, млада, хумана, верујућа девојка. На испитивањима је, доктори сумњају на мултипла склерозу.

Подели на овим сајтовима

Молим вас да се помолимо за сестру Данијелу: да јој Господ подари мир, да јој да снаге да преброди све невоље које су је снашле и да је њен анђео чувар сачува од сваког искушења које јој се нађе на путу.

Подели на овим сајтовима

Звала ме другарица, газда у фирми у којој ради је у ТЕШКОМ ОЧАЈАЊУ: губи фирму, кућу... дугови, хипотека... Питала је да се неко помоли за њеног газду: НИКОЛА се зове. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Пре неколико дана упокојила се младеновачка протиница Љубинка. Помените је у својим молитвама

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

pomolite se za život, zdravlje i spasenje rabe Božije TANJE...prilikom prevremenog porodjaja dobila je sepsu i par dana je u komi...

:babuska:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 17.12.2018. at 13:37, JESSY рече

pomolite se za život, zdravlje i spasenje rabe Božije TANJE...prilikom prevremenog porodjaja dobila je sepsu i par dana je u komi...

Милостиви, Ти нећеш смрти грешника него да се обрате и живи буду, поштеди и помилуј слушкињу твоју Тању,  запрети патњи, удаљи сву муку и сваку болест, и пружи моћну руку своју, и подигни је , као Јаирову кћер, са болесничког одра, и оздрави је. Амин

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Помолите се за здравље Марине којој данас (24. дец.) предстоји хитна операција

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Stari prijatelj iz Crkve i crkvenog hora... pomenite. Ne znam sta se desilo, malopre vidim i zapanjen sam, potrudicu se da saznam.

...

48405167_2296853300536013_70313541950850

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ко је будан, помените моју супругу Јелену и дете које носи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...