Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

пре 11 минута, Биљана, два рече

Душан нам је син, хвала Богу жив је и здрав. 

За сада молимо за његово здравље и да га Господ води кроз живот, уместо његовог покојног оца Љубомира. 

Подели на овим сајтовима

@Биљана, два а колико у срце може да стане, то само Господ зна. Како која година прође, ја му све мање видим границе... :mazenje:

Подели на овим сајтовима

On 24.10.2018. at 12:33, obi-wan рече

Srce jedno...jutros se upokojila...:((

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mилена КШ рече

Господ да је усели у рајска насеља. :(

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Mилена КШ рече

Nije uspela da se vrati kuci, ali je bezbedno stigla do Doma...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Vec 40 g. nije sa nama.:((  Moj tata bi danas napunio 81 g.  46439257_2208621955837741_18316546022781

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Војислав

Опрости ми, душо теткина, сунце моје, малени мој велики дечаче, што сам те преварила, и одвела тамо... И ја ти рекла - потпиши! И онда су се врата закључала. И моје срце се распукло. 

И да, слагала сам те, првенче моје од све наше деце, твоја тетка је изиграла твоје поверење. Ипак су те везали. 

Бог зна да бих везала своје руке и ноге и била тамо уместо тебе, и прошла све то уместо тебе. Али не могу. Сунце теткино. Могу само да те загрлим молитвом и молим Бога да будеш добро, да отера све страхове и да од свих твојих болова направи штит. Да те врати у живот. Да те загрли. Да те не остави. 

Буди добро, малени мој велики дечаче. 

Нека ми Бог опрости. 

Помените. 

Опрости ми Воки. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, АлександраВ рече

Помените.

Било који емотикон је неодговарајућ... чисто да знаш да неко чита.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, АлександраВ рече

Војислав

Опрости ми, душо теткина, сунце моје, малени мој велики дечаче, што сам те преварила, и одвела тамо... И ја ти рекла - потпиши! И онда су се врата закључала. И моје срце се распукло. 

И да, слагала сам те, првенче моје од све наше деце, твоја тетка је изиграла твоје поверење. Ипак су те везали. 

Бог зна да бих везала своје руке и ноге и била тамо уместо тебе, и прошла све то уместо тебе. Али не могу. Сунце теткино. Могу само да те загрлим молитвом и молим Бога да будеш добро, да отера све страхове и да од свих твојих болова направи штит. Да те врати у живот. Да те загрли. Да те не остави. 

Нека ми Бог опрости. 

Помените. 

Опрости ми Воки. 

Зашто сте га одвели у болницу да га вежу? То је тако немилосрдно и њему тако не може бити боље. Ја не знам шта је ово с народом.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, АлександраВ рече

Војислав

Нека ми Бог опрости. 

Помените. 

Опрости ми Воки. 

Moralo je tako :(. Uradila si šta je najbolje za njega i to nikako nije laka odluka :(.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Anika рече

Зашто сте га одвели у болницу да га вежу? То је тако немилосрдно и њему тако не може бити боље. Ја не знам шта је ово с народом

Тако је ружно и немилосрдно ово што си написала. Ако не можеш молитвено помоћи уздржи се макар од наношења бола људима у оваквој ситуацији и моли се Богу да не доведе тебе у исту. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Anika рече

Зашто сте га одвели у болницу да га вежу? То је тако немилосрдно и њему тако не може бити боље. Ја не знам шта је ово с народом.

na zalost, ti nista nisi razumela...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Можда ја и јесам у некој сличној ситуацији, па зато сам и написала. Нисам хтела никога да повредим. Мог једног брата су одвели у болницу, не знам шта су му тамо радили, али њему сада није боље. Јако је нервозан, у кући не могу да прихвате његову болест, он се тешко носи са својим проблемима и ту је плус стигма, не може нигде да нађе посао, тако да ни он ни они не знају шта да раде. У Србији се тешко прихвата ментална болест. Имам и још ситуација које нису за причу.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...