Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Milostivi Gospode, neka bude volja Tvoja.Ti, koji hoces da se svi ljudi spasu, i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj sluge Tvoje, sve ovde pomenute, primi ovu moju zelju,

kao vapaj ljubavi, koju si Ti zapovedio. Amin!

Подели на овим сајтовима

Mali decak Nikola ima leukemiju, kazu da je kritican, pa da vas zamolim da ga pomenete, i ako mozete da ostavite ime po crkvama i manastirima za pominjanje na proskomidiji.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сам примила вијест да је мом стрицу Николи позлило и да су га одвезли у болницу. Иначе он је оперисао карцином плућа па вас молим да га поменете у молитвама. 

Немам оца, а он ми је као отац. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Molim pomjanite mene blesavu nisam posteno ni pocela da radim a vec problemcici...

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomenite me, često sam tužan u poslednje vreme, voleo bih da ne pređe u nešto više (zovem se Milutin)... Pomenite i moju majku Milijanu koja se nedavno upokojila, da je Gospod useli u Carstvo Nebesko...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

On 10/24/2016 at 11:12, Mилена Трифковић рече

Molim pomjanite mene blesavu nisam posteno ni pocela da radim a vec problemcici...

Vise ne radim...pukao me adrenalin kao ista...pomjanite...

Подели на овим сајтовима

ko moze neka me pomene. Boze neka bude volja tvoja. neki posao je naletio al dosta je los za zdravlje,plata je mala,ne placa se redovno,kasni. danas sam zakazao,u nedelju pocinjem,pomenite, neka bude kako bude. pomeni Gospode sve koji slave Svetu Petku.Amin

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Kaludjerovic Sreten рече

dosta je los za zdravlje,plata je mala,ne placa se redovno,kasni.

Sretene, brate, jesi li siguran da ovo želiš? Ako je ovako kao što kažeš, mislim da se ne isplati. Izgubićeš zdravlje, novac nećeš dobiti i šta ćeš poslije?

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Kaludjerovic Sreten рече

neki posao je naletio al dosta je los za zdravlje,plata je mala,ne placa se redovno,kasni.

Баш си ме уплашио с тим да је посао лош по здравље. Размисли још једанпут. Гоку Те разумно пита. А сви смо у молитви с Тобом.

Подели на овим сајтовима

On 28.10.2016. at 9:59, александар живаљев рече

Размисли још једанпут. Гоку Те разумно пита. А сви смо у молитви с Тобом.

Слажем се. Сретене, нека те Бог чува.

Подели на овим сајтовима

Ljudi, e ako sam ja normalna vi me pomenite i mene i Nataliju :(

Ja nisam za ovo vreme, i ne razumem vise nista, tj moj mali mozgic ne moze da razume zasto nekog u 21v muciti i izivljavati se nad njim eto jer ti se moze.

Mama mi je jos u bolnici, imala je jos jednu operaciju tj intervenciju. Vajni profesor je bio dobar samo dok je mislio da ce dobiti nesto ili to ici kako je zamislio. Da nismo nasli drugog dr koji je sa drugog odeljenja dosao i bukvalno se istresao na njega hteo je da je otpusti kuci sa nekrozom rane, vodom u plucima i infekcijom od gnoja iz te rane. Bogu hvala taj drugi dr koji je isto neko mu.. je intervrnisao, njena rana je sanirana i evo vec nedelju dana joj se cisti gnoj iz iste, infekcija se povlaci, dijareja sredila. Pa to samo da uhvatis i da ubijes. Nista vise. O dekubitima i cudima necu da pricam, sramita da se dopusti u 21v da ti oacijent dobije dekubit, a ne da lezi godinama nrgo posle deset dana lezanja.

Jos uvek ima krize svesti, zove u pola noci sa nekim teorijama zavere, usoanici se potpuno dezorjentisana, a ja kad vidim u tri ujutru njeno ime na telefonu samo se stresem jer znam koji me razgovor ceka.

Ja sam i dalje georgina, s tim sto se lista komplikacija siri. Beba je sad vec velika i vec nedelju u stvari i vise mi je pritisla neki zivac na kicmi gde li vec. Ne mogu da sednem bukvalno na pozadinu, to su bolovi toliki da bi radije radila deset apikotomija dnevno. Ne mogu da stanem na noge u uspravnom polozaju niti da idem u wc. A upalu sinusa ne mogu da sredim vec mesec dana i od kaslja imam jake kontrakcije. Bejah kod dr i prica je sledeca - pa dobro ti imas taj virus i niposto ne smes prirodno da se porodis, ako zelis zdravo dete, imas secer, pritisak, istoriju spontanih, ne znam astmu ovo ono i da, ok je radicemo ti carski. Imas te kontrakcije i otvorena si malo al Boze moj jos ti nije poceo porodjaj, dođi tri dana pred termin.

Ja ne razumem, sa prvim su me bas zbog svega porodili na pocetku devetog meseca jer niposti ne smem da cekam prirodni porodjaj. Sad imam pritisak pride koji tad nisam imala, vise godina, vise virusa, bolove i kontrakcije i ti me drzis dok ne udjem u 41 nedelju, pa dobro jel si moron il ti se samo tako prosto moze da se izivljavas nada mnom jer nisi dobio pare po tarifi jbg?

Pri tom jos jednom, prirodan porodjaj je smrtna presuda bebi kako god da okrenes i sto me onda zajjjj? :(

Necu ja razumeti neke stvati zaista, samo znam da od bolova se ne secam kad sam spavala, ovo sa mamom me dotuce psihicki jer ne mogu ni da odem do nje u ovom stanju, ona je u gadnim bolovima i pitanje sta ce sve tu biti, a na noge nece moci jos ko zna koliko :( i tako dan za danom pred kockastim ekranom.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Море, тражи ти царски под хитно. Немој још више да га компликују.

Не знам шта бих те саветовала.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Драгана Милошевић рече

Море, тражи ти царски под хитно. Немој још више да га компликују.

Не знам шта бих те саветовала.

Nema tu sta da trazis, mene vodi bog i batina tamo, bez njegovog odobrenja ne biva, barem ne tamo. I navodno takva je politika sad da se ceka zadnji voz satro za bebu najbolje. Mozes da platis il da cekas, treceg nema.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Јецо, не знам како тамо, али код нас овдје би се све ријешило са парама. Знам да ти је сада вјероватно и финансијска ситуација катастрофа, али у питању су и твој и бебин живот, ако икако можеш наћи, ископати, зајмити... немој се либити понудити. Извини, знам да сад измишљам топлу воду, али пишем јер сам баш забринут за тебе.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...