Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite moju mamu Nataliju, u ponedeljak ide na operaciju tromba i aneurizme, mog Jakova koji je fasovao bronhitis i mene jelte posto mi mm ove nedelje nije tu, bice veselo samoj s njim,a imam sve jace kontrakcije. Pa bi bilo lepo da preguramo ovih nedelju dve tri :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Жене,

код мене се нешто чудно дешава. Наиме, тумор маркер за јајнике је и даље повећан. Због тога др ми је дао да проверим хормоне за штитну.

Бррр... страх ме.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Gago, ne brini, cak i ako ne budu nalazi u granicama normale.:mazenje:Danas mnogo ljudi ( cak i dece ) ima problema sa stitnom. Uz odgovarajucu terapiju normalno se zivi.  Ja imam Hasimoto, pijem hormone i zivim normalno. :stadaradim:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ma i ovi u laboratoriji ko zna kako rade.

Nego doktor hoce da otkloni sve sumnje.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 9/5/2016 at 9:12, obi-wan рече

Juce sam saznao da je rektoru nase bogoslovije u KG smrtno nastradao najstariji od trojice sinova, za vreme boravka u Grckoj. Koliko sam uspeo da razumem, u pitanju je saobracajna nezgoda sa motociklom. Mlad covek, nekih 28 godina, ime je Luka.

Da vas sve zamolim da pomenete coveka, i da gde mozete ostavite ime za pominjanje na proskomidijama.

Profesoru Krstiću?

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Mилена Трифковић рече

Profesoru Krstiću?

Da

Подели на овим сајтовима

Gospode pomiluj i spasi :( tuga velika :(

Подели на овим сајтовима

Upravo sam se vratio, bio sam kod njih kuci. Sta da vam kazem, ljudi se drze junacki, ali kako im je njima unutra, to samo Bog zna.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помолите се за здравље малене а већ тешко болесне Маргарите и за њене родитеље

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 05.09.2016 at 18:12, obi-wan рече

Juce sam saznao da je rektoru nase bogoslovije u KG smrtno nastradao najstariji od trojice sinova, za vreme boravka u Grckoj. Koliko sam uspeo da razumem, u pitanju je saobracajna nezgoda sa motociklom. Mlad covek, nekih 28 godina, ime je Luka.

Da vas sve zamolim da pomenete coveka, i da gde mozete ostavite ime za pominjanje na proskomidijama.

Када и где је сахрана?

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2009. at 11:36, Guest Alefshin рече

Ова тема је формирана да би чланови форума могли да поставе имена својих ближњих која ће свештеници са нашег форума помињати на св.Литургији тј. на Проскомидији. Драга браћо и сестре, постављајте ваша имена тако што ће вам порука изгледати овако:

Када су у питању живи, водите рачуна да се ради о крштеним особама, као и о томе да не живе у ванбрачним заједницама тј. у браку који није озваничен св.тајном брака у цркви.Када су у питању упокојени, водите рачуна да се не ради о самоубицама за које се сасвим сигурно треба молити Богу, али их не смемо помињати на св.Литургији. Ми, свештеници са овог форума ћемо, па нашем договору, помињати ваша имена на 5 наредних св.Литургија, а за дуже помињање је најбоље да се обратите својим надлежним свештеницима-иначе, то подразумева и одређену награду за свештеника.

живи: Јагода, Свјетлана, Драго, Славица, Марко, Петра, Славица, Љиљана, Маринко

Упокојени: Драгомир, Драган, Недељко, Мара, Анђелко

Подели на овим сајтовима

38 minutes ago, Иван Недић рече

Када и где је сахрана?

Sutra u 10:00 h je zaupokojena liturgija, a u produzetku u 12:00 h je opelo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, obi-wan рече

Sutra u 10:00 h je zaupokojena liturgija, a u produzetku u 12:00 h je opelo.

У Саборној?

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Иван Недић рече

У Саборној?

Ne, na groblju Bozman, tj. u grobljanskoj crkvi.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...