JESSY Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 U toku XIV vijeka u jugozapadnoj Aziji, imperator Tamerlan (potomakDžingis-kana) bio je poražen u jednoj bici, i time bio primoran da bježikako bi preživio. Pronašao je sigurnost u jednom ambaru, dok suneprijateljske trupe pretraživale selo da ga nađu. Dok je tamo ležao,očajan i obeshraben, Tamerlan je posmatrao jednog mrava kako prenosizrno kukuruza na drugu stranu zida. Zrno je bilo mnogo veće od samogmrava. Imperator je brojao koliko puta je mrav pokušavao da odnese zrnodo vrha zida i prenese ga na drugu stranu. Vratio se 69 puta. Kada je načinio 70. pokušaj, konačno je uspio da pregura zrno preko vrha.Tamerlan je skočio na noge s novom snagom i entuzijazmom. Iako je upravobio poražen, odlučio je da pokuša iznova – baš kao ovaj mrav. To je iučinio – reorganizovao je vojsku i na kraju pobjedio svoje neprijatelje. *** “Kada dospijete u tjesnac i sve seokrene protiv vas, kada dođe dotle da ne možete više ni trenutka daizdržite, ne predajite se, jer tu je upravo tačka na kojoj počinjepreokret.” – Harijet Bičer Stou ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 14, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 Danas moj mali sin kreće u školu isve će mu tamo neko vrijeme biti strano i novo i zato bih molio dabudete nježni prema njemu. On kreće u pustolovinu koja ga može odvestipreko kontinenata u avanturu koju će vjerovatno pratiti ratovi,tragedija i patnja. Takav će život zahtijevati vjeru, ljubav i hrabrost.Stoga, dragi učitelju, molim vas uhvatite ga za ruku i naučite ga onomešto mora znati. Naučite ga, ali blago, ako možete. Naučite ga da na svakog neprijatelja dolazi i jedanprijatelj. Moraće naučiti da svi ljudi nisu pravedni, ni iskreni. Alinaučite ga takođe da na svakog podlaca dolazi jedan heroj, na svakogpokvarenog političara jedan predani vođa. Naučite ga da deset zarađenih centi vrijedi mnogoviše nego jedan nađeni dolar, da je u školi mnogo časnije griješiti negovarati. Naučite ga kako dostojanstveno gubiti i kako uživati u pobjedikada dobija. Naučite ga da bude obazriv sa obazrivima, a nepopustiv sagrubima. Naučite ga odmah da je najlakše nadvladati nasilnike. Odvratite ga od zavisti ako možete i naučite gatajni spokojnog osmijeha. Naučite ga, ako možete, kako se nasmijati kadasi tužan; naučite ga da suze nisu sramota; naučite ga da slava možebiti i u porazu, a očaj u uspjehu. Naučite ga da se ne obazire nacinike. Naučite ga ako možete čudesnosti knjiga,ali dajte mu takođe vremena da duboko razmišlja o vječnoj zagonetkiptica na nebu, pčela na suncu i cvijeća na zelenom brežuljku. Naučite gada vjeruje u vlastite ideje, čak i ako mu svi kažu da su one pogrešne.Pokušajte mom sinu dati snagu da ne slijedi gomilu kada svi to čine.Naučite ga da svakog sluša, ali naučite ga takođe da probere sve štočuje i zadrži samo ono dobro što prođe kroz sito istine. Naučite ga da proda svoje talente i mozak najboljimponuđačima, ali da nikada ne izvjesi cijenu na svoje srce i dušu. Nekaima hrabrosti biti nestrpljiv, neka ima strpljena biti hrabar. Naučitega da uvijek ima uzvišenu vjeru u sebe, jer tada će uvijek imatiuzvišenu vjeru u čovječanstvo i Boga. Ovo je veliki zahtjev, ali vidite što možete učiniti. On je tako drag mali dječak i on je moj sin. ** Pismo je napisao nekadašnji američki predsjednik Abraham Linkoln kada je njegov sin krenuo u školu. Биљана, Ђуро Станивук, Дејан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 14, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 Једна жена је изашла из куће и видела три старија мушкарца садугим сивим брадама како седе у њеном дворишту. Није их препознала. Рекла је:"Мислим, да вас не познајем, али верујем да сте гладни. Уђите у кућу инешто поједите." "Је ли супруг код куће?", питали су."Не", одговорила је. "Вани је." "Онда не можемоући", одговорили су. Увече, кад је супруг дошао кући, рекла му је шта седогодило. "Иди, реци им да сам код куће и позови ихунутра!" Жена је заиста отишла и позвала старце да уђу. "Не можемозаједно ући у кућу," одговорили су. "Зашто сад?" упитала је.Један од стараца јој поцне објашњавати: "Његово име је Здравље,"рекао је и показао на једнога пријатеља. Показујући на другога је рекао:"Он је Успјех, а ја сам Љубав." На то је додао: "Сада иди и договорисе с мужем којега од нас желите имати у вашем дому." Жена је ушла у кућу ирекла мужу што је рекао. Муж је био одушевљен. "Дивно!!", рекао је."Ако је тако, позовимо Здравље. Нека уђе и напуни наш дом здрављем!"Жена се није сложила. "Драги мој, зашто не би позвали Успјех?" Њиховакћерка је слушала у другом крају куће. Прискочила је са својим приједлогом:"Не би ли било боље позвати Љубав? Наш дом би онда био испуњенљубављу!" "Послушајмо њен савјет," рекао је муж жени. "Идии позови Љубав, нека он буде наш гост." Жена је отишла ван и упитала:"Који од вас је Љубав? Молим Вас, уђите и будите наш гост." Љубав јеустао и почео ходати према кући. Остала два су у исти час устала и пошла зањим. Изненађена, жена упита Здравље и Успјех: "Позвала сам само Љубав,зашто ви улазите?" Старци углас одговорише: "Да си позвала Здрављеили Успјех, друга два би остала вани. Позвала си Љубав и гдје год иде он, и миобојица идемо с њим. Гдје год је љубав, ту су такође здравље и успјех ! Дођите и на овој страници можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Биљана је реаговао/ла на ово 1 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 14, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 Водоноша је имао два велика керамичка крчага.Носио их је на раменина окачене на крајевима. Једанкрчаг је имао пукотину док је други био исправан,и увијек је успијевао дапренесе једну те исту количину воде.Пут од извора до куће је био дуг и увијек је у напрсломкрчагу доносио половину садржаја воде до куће.Трајало је то тако двије године, из дана у дан. Наравноцијели крчаг је био поносан на себе како једо краја успјешно испунио обавезу, док се сироти напрсли крчаг срамио, осјећаосе понижено и потиштено, што је увјек испуњавао само половину обавезе.Једног дана након двије године обратио се водоношина извору.- Срам ме је, јер вода капље из мене на цијеломпуту до куће.Водоноша му је одговорио:- Да ли си примјетио, да цвијеће буја и напредује самона твојој, а не на страни другог крчага? То је зато тако, јер сам јаувијек знао за твој недостатак, и увијек сам теподржавао иносио са те стране.Сваки дан си их залијевао, када смо се враћали.Двије годинеуживам у овом прекрасном цвијећу, којим украшавамсвој сто. Да ниси такав, какав јеси, онда ни оваљепотане би украшавала мој дом. Свако од нас има понекуману. Сви смо ми помало напрсли крчази. Али, ови ломови и мане које су усвакоме од нас, чине нам живот занимљивијим, интересантнијим и вреднијим. Самотреба уважавати свакогаонаквим какав јесте, и гледати добру страну уљудима.Не можеш бити срећан све дотле, док не научишискрено да волиш, и не нађеш своје мјесто насвијету.Сви Заједно, сви сложно до краја борбе ! Мијењајсебе, па онда друге ! Дођите и на овој страници можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 DVA POGLEDA NA SVIJET Dvije prijateljice se susrele nakon mnogo godina. “Reci mi”, reče jedna, “Šta je s tvojim sinom?” “Moj sin? Jadan mladić!” uzdahne druga. “Kako li se nesrećno oženio s djevojkom koja neće ni prstom da mrdne po kući. Ona ne želi kuvati, ne želi šivati, ne želi prati suđe ili čistiti kuću. Ona samo spava. Ljenčari i čita u krevetu. Moj jadni sin mora joj čak doručak nositi u krevet.” “To je strašno. A kako ti je kćerka, je li ona bolje prošla nego sin?” “Ah – ona je srećnica. Udala se za anđela. On joj ne dopušta da u kući bilo šta radi. Posluga kuva, šiva, pere suđe i čisti kuću. A on joj svako jutro donosi doručak u krevet, zamisli! A ona spava koliko god dugo želi, a ostatak dana se odmara i čita u krevetu.” pink panter, Иван ♪♫ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Pita Bogorodica Hrista Sine ko ce se spasti? Spasice se onaj ko veruje u Mene. Bogorodica se zacudila posto ona sama neprekidno citavog svog zivota veruje Njemu i pita Ga : Samo to?? Hristos odgovara : Da samo to! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Била једном једна слабашна старица која је, када је њен вољени муж умро, отишла да живи са сином, снајом и унуком.Сваког дана њен вид и слух су се погоршавали. Понекад су се њене руке толико тресле да би се грашак из њеног тањира откотрљао на под, а супа исцурела из шоље. Син и снаја нисумогли да јој помогну, али их је нервирао неред који је правила. И једногдана су рекли - што је много, много је, па су за њу поставили мали сто ућошку поред ормара за метле и дали јој да тамо сама једе све оброке.За време јела, она би их гледала са другог краја собе, очију пунихсуза, али они тешко да су разговарали са њом, осим што би је грдили кадби јој испала кашика или виљушка.Једне вечери, управо пре вечере, мала девојчица је седела на поду играјући се са коцкама."Шта то правиш? - Упитао ју је отац озбиљно."Правим мали сто за тебе и маму" - одговорила је, "Тако да можете сами да једете у ћошку када ја будем велика."Отац и мајка су занемили и то је изгледало као да траје целу вечност. А онда су почели да плачу.У том тренутку су постали свесни онога што су урадили и туге коју супроузроковали. Те вечери вратили су старицу на њено право место завеликим столом и од тог дана она је увек јела са њима. А кад би комадићхране пао на сто или би виљушка залутала на под, изгледало је да вишенико не мари за то. Олимп, feeble, YOKA and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Млади пар се доселио у улицу.Следећег јутра, када су доручковали, жена је опазиласвоју комшиницу како шири веш."Како јој је прљав веш..." – рекла је."Можда треба нови прашак за прање, како би бољеопрала. Уопште не зна прати!"Муж је посматрао догађај, али није ништа рекао.Сваки пут када би комшиница ширила веш, коментар бибио исти…Мјесец дана касније, жена је била у чуду,када је једно јутро видјела како је комшиницин вешчист,рекла је мужу:"Погледај! Коначно је научила добро опрати,,Коли је научио?"Муж јој одговори:"Нико. Ја сам данас устао раније и опраопрозоре..." ЗАТО ПРВО МИЈЕЊАЈМО СЕБЕ,ПА ОНДА ОСТАЛЕ... Биљана, Manolis, Jelena 76 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Zamolio bih da neko ko moze da ostave link od isto ovakve teme poucne price posto ja nemogu nikako da nadjem. Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Девојка је чекала авион у чекаоници једног великог аеродрома.Пошто је требала дуго да чека, одлучила је да купи књигу и да прекрати време дополаска авиона.Поред књиге, купила је и пакетић кекса. Села је учекаоницу. Поред ње била је столица са кексом, а са друге стране седео јегосподин, који је читао новине. Када је она узела кекс и господин је узео једанкекс. Она се шокирала, али није ништа рекла.Наставила је да чита књигу, а у себи је помислила:ма гледај ти ово, да само имам мало више храбрости, до сада бих га већ ударила.Сваки пут када је она узимала кекс и господин, који је седео поред ње, необазирући се, узимао је кекс.Наставили су тако, док није остао само један кекс упакетићу. Девојка је помислила, шта ли ће сада да уради? Човек узе тај кекс иподели га на пола.Девојка је била шокирана. Покупила је своје ствари,узела књигу и пошла у другу чекаоницу. Нашла је друго место где није билоникога поред ње. Када се мало прибрала и када је прошао бес, отворила је торбуда врати књигу и у торби је видела пакетић кекса, који је био нетакнут.Постидела се као лопов и тек тада је схватила да јекекс, исти као њен, био од господина, који је седео поред ње, али који је безшокирања, нервозе или препотенције поделио и свој последњи комад са њом, сасвимсупротно од ње, која се чак осећала повређеном у сопственом поносу и осећањима.Колико пута смо у нашем животу појели туђ кекс, ада тога нисмо били свесни и никада нећемо сазнати. Пре него што дође добрзоплетог закључка, пре него почнете да мислите лоше, погледајте са пажњомдетаље. Врло често ситуација није онаква како нам изгледа на први поглед.Зато подијели са неким оно што имаш јер живот увјекпамти добре ствари и враћа ти их. Буди Дискретни Херој попут човјека из причејер нема већег бола од оног кад на лоше удариш добром Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Ђуро Станивук, Jelena 76, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Sokrat Sokrat je slovio za mudraca. Jednog dana ga potrazi neki covjek i rece: ''Znas li sto sam sve cuo o tvome prijatelju?'' ''Trenutak.'' odgovori Sokrat. ''Prije nego mi ispricas volio bih da prodjes jedan brzi test. Da li si to sto mi zelis reci prosijao kroz tri sita?'' ''Tri sita?'' ''Da.'' odgovori Sokrat. ''Prije nego ispricas neke stvari o drugome, dobro je da uzmes malo vremena i prosijes ono sto zelis reci. To nazivam test od tri sita! Prvo je sito Istine. Jesi li provjerio da li je istina ono sto mi zelis ispricati?'' ''Ne, pa i nisam. Nisam vidio, samo sam cuo kako pricaju.'' ''Dobro! Ne znas da li je to istina. Probajmo ponovo: pokusajmo prosijati drugacije, sad cemo uzeti sito Dobrote. Ono sto mi zelis ispricati o prijatelju, je li nesto dobro?'' ''Ne, bas suprotno! Cuo sam kako se tvoj prijatelj lose ponio.'' ''Dakle,'' nastavi Sokrat, ''zelis mi ispricati lose stvari o prijatelju, a nisi siguran jesu li istinite. To i nije bas ohrabrujuce! Jos uvijek mozes proci test, jer je ostalo jos sito Koristi. Je li korisno da mi ispricas sve sto je moj prijatelj uradio?'' ''Korisno? Pa i ne, ne vjerujem da bi ti to moglo koristiti.'' ''Dakle,'' zakljuci Sokrat, ''ono sto mi zelis ispricati nije Istina, ni Dobro, ni Korisno, pa zasto bi mi onda pricao. Ne zelim nista znati od onoga sto si mi htio ispricati, i tebi ce biti bolje da sve to zaboravis.'' "Medju prijateljima treba voljeti ne samo one koje rastuze vase nesrece, nego i one koje nam ne zavide na sreci" Ja sam procitao ovu pricu u jednoj knjizi gde je na kraju ove price pisalo:"I tako Sokrat nikad nije saznao da mu je Platon j*** zenu.." Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 У давно време једном хришћанину, који је грешком био закључан у затвору и осуђен на смртну казну, пријатељи су предали малу икону, на којој је био насликан Апостол Петар са кључевима. Затвореник се обрадовао поклону и почео је да се моли пред том иконом. Једно му није било јасно - пријатељи су му обећали да ће га спасти од смрти што је могуће пре. Шта су желели да му кажу кад су му предали баш ту икону, а не неку другу? Молећи се пред њом, он је приметио, да на насликаним кључевима постоји неприметна рупица. Дуго је размишљао покушавајући да схвати шта то значи док се није досетио: у икони је сакривен мали папир. Успео је да га отвори, у њему је био план бега. Тако је он срећно избегао смрт, носећи са собом икону Апостола Петра и кључева, пред којом се молио До краја живота. Онај, који је научио да види Божију помоћ у свакодневним делима, препознаће је и у свом животу: увидевши Божију помоћ у ситним стварима, наћићеш је и у великим. http://manastirglogovac.blogspot.com/2013/02/blog-post_4635.html Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Младост није период живота. Онапредставља стање ума. Младост не чине само румени образи, црвене усне и гипкаколена, већ и контрола воље, квалитет имагинације, живост емоција; младост јесвежина у дубоким изворима живота. Младост подразумева превласт храбрости над стидљивошћу, превласт жеље за авантуром над љубави према доколици. Све ове особине чешће се срећу код човека од 50 година него код младића од 20. Нико не остари само нижући календарске године. Људи старе тако што напуштају своје идеале. Године вам стварају боре на кожи, алинеповерење у себе, страх и очај - то су те дуге, дуге године које сагињу главуи враћају ваш дух у прах и пепео. Млад си колико и твоја вера, стар колико и твоја сумња; млад колико и твоје самопоуздање, стар колико и твојстрах; млад си колико и твоја нада, стар колико и твој очај. У самом средишту твог срца постоји једна бежична станица. У оној мери у којој она прима поруке о лепоти, нади,радости, храбрости, величини и снази, од неког мушкарца или жене и одбесконачног Бога, толико си и ти млад. Када све жице падну и само средиште твог срца прекрију снег песимизма и лед цинизма, онда си заиста остарио и некасе Бог смилује твојој души. Џо Вилер Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 1, 2013 Пријави Подели Написано Март 1, 2013 Прича о себи и ближњима... Један млади пар се обратио мудорм наставнику: -Због чега људи који имају новац не примећују никога око себе? -Погледај кроз прозор. Шта тамо видиш? -Видим старца на клупи, младу маму са дететом... -Сада погледај у огледало, шта тамо видиш? -У огледалу видим само себе. -Стакло је једно те исто. Али му треба додати мало сребра, јер не примећујеш никога сем себе... Блажени су, они који имајући богатсво, осећају да се богате од Господа, јер ко то осети може да чини нешто добро. Тешко богатима, ако имајући могућност да утеше сиромашне, не употребљавају богатство на то, за шта су га добили. http://manastirglogovac.blogspot.com/2013/01/blog-post_3325.html Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Млади студент једног универзитета пошао је у шетњу са својим професором.Док су шетали и разговарали угледаше поред пута пар старих ципела које су, по свему судећи,припадале сиромашном сељаку који је у близини радио у пољу и који је приводио крају свој посао.Студент рече професору: “Хајде да се нашалимо са овим сељаком, сакрићемо му ципеле, а затим ћемо се склонити иза грмља и посматрати његове реакције док их буде тражио.”Професор му одговори: “Младићу, никада се немој шалити на рачун туђе невоље и биједе. Будући да си богат, можеш себи приуштити веће задовољство од овога: стави по златни новчић у сваку његову ципелу, а тада ћемо се сакрити иза грмља и посматрати његову реакцију.”Студент тако и учини и обојица се склонише иза неког грма у близини. Сељак је завршио свој посао и убрзо дошао преко поља до мјеста уз пут гдје је оставио свој капут и ципеле. Док је облачио капут, гурнуо је ногу у једну ципелу и осјетио да му је нешто у ципели. Прво је помислио да је каменчић, али убрзо схвати да је то златни новчић.Сав у чуду погледа у новчић, осврну се око себе, те поче посматрати новчић неко вријеме. Поново се осврнуо на све стране, али није видио никога. Ставио је новчић у џеп, те кренуо да обује и другу ципелу. Али његово изненађење је било још веће када је и у њој пронашао новчић. Одједном су га савладале емоције. Бацио се на кољена, подигао главу према небу и гласно почео изговарати молитву у знак захвалности. У њој је говорио о својој болесној и беспомоћној жени и својој дјеци која су без хљеба, а захваљујући невидљивој руци која му је послала новац, они ће бити спасени.Студент је остао дубоко ганут и са сузама у очима.Професор га упита: “Да ли би био срећнији да си се нашалио са овим сељаком него што си сада?!”Младић му одговори: “Професоре, научили сте ме лекцији коју никада нећу заборавити.Сада стварно разумијем ове ријечи које прије нисам разумио: Више је благословен онај који дарује, него онај који прима!“Зато кад можеш учини добро и немој жалити због тога. Зато слиједи пут правих вриједности Ђуро Станивук, ПЧЕЛИЦА, Manolis and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука