Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Преселите се на неку другу тему

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Још администрација не одговори како не може форум да се прегледа из Опере (андроид) ? 

Мислим да је јако битно испунити норме за најчешће коришћене интернет прегледаче. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Sozont рече

Још администрација не одговори како не може форум да се прегледа из Опере (андроид) ? 

Мислим да је јако битно испунити норме за најчешће коришћене интернет прегледаче. 

Наравно да може без икаквих проблема.  Ево слике из мобилне Опере.

Screenshot_20180528-125129.jpg

Подели на овим сајтовима

Neša_     1444

Neša_
  пре 1 сат, Natasa. рече

Zašto misliš da su motika i bašta "pravi posao"? 

Tu imaš fizičku aktivnost, koja ti posle rezultira zdravim povrćem na stolu. Dok psihoterapeuti parazitiraju na slabim ličnostima i za to dobijaju nezasluženu platu, jer niti su šta radili, niti su svojim mušterijama pomogli. Ljudima pune uši koještarijama i u suštini ih još više zbune da zaglibe još gore.

Neša_     1444

Neša_
  пре 23 минута, Paradoksologijaрече

Ovo ne može. Nipodaštavanje cele oblasti mentalnog zdravlja, svih psihoterapeuta i onih koji im se obrate ne idu. Ovakve besmislene provokacije čine da je teško verovati da nisi trol.

Izneo sam svoje mišljenje. Za psihoterapeute sam prvi put čuo ovde na forumu. Takođe sam čuo da je fizički rad najbolji lek za psihičke probleme.

Dokad će ovaj čovek ovako kvarno da nas pravi budalama? Jedna tema je već zatvorena zbog nipodaštavanja psihoterapeutske/psihijatrijske pomoći.

Подели на овим сајтовима

Da me neko okupira i skače za vrat za svako napisano slovo, moguće da bih pala u iskušenje da  provociram. 

Inače, osobe koje se bave fizičkim aktivnostima i dovoljno vremena borave u prirodi, ređe podležu  depresiji i ostalim psihosomatskim poremećajima 

dosta više, aman

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Phoebe рече

Inače, osobe koje se bave fizičkim aktivnostima i dovoljno vremena borave u prirodi, ređe podležu  depresiji i ostalim psihosomatskim poremećajima 

To niko ne spori.

пре 13 минута, Phoebe рече

Da me neko okupira i skače za vrat za svako napisano slovo, moguće da bih pala u iskušenje da  provociram. 

A da stalno provociraš, neko bi ti se nakačio na vrat za svako napisano slovo. I neću da stanem, uvek je tako. Neko ukaže na kvarne provokacije i ispadne grbav dok trolovi jašu.

Подели на овим сајтовима

Ако се добро сећам нико ни на једној теми није оспорио физичку активност.

Само смо забранили да дајете паушалне савете и да се играте доктора.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Драгана Милошевић рече

дајете паушалне савете и да се играте доктора.

Nikad nisam davala savete i izgigravala doktora i duhovnika. Ali, ako ti tako kažeš, onda je to tako i amin. 

Подели на овим сајтовима

Не спамујте више ову тему за џ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Rudolfinja рече

Како да деактивирам опцију аутоматског одјављивања када пишем дужи пост. Како се то решава? Има ли та опција негде?

Док неко одговори, покушај да се излогујеш и улогујеш опет са означем опцијом да те запамти. Ја сам и заборавио када сам се последњи пут улоговао... и након што затвориш претраживач и опет дођеш на форум, наставћеш као већ улогована...

...

Претраживач на овај начин чува инфо и држи активну сесију док се не избрише тај фајл из лоаклне меморије или се не излогујеш...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Da li jos neko ima problem sa bojom imena clanova u mobilnoj verziji?

Kod mene je ime obicnih clanova ispisano takvom nijansom plave da se vrlo tesko raspoznaje u odnosu na pozadinu (takodje plavkastu) i cesto imam problem da procitam a ne pamtim avatare :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

I kod mene je isti slučaj.

Neso, cestitamooo prvi komentar koji nema veze sa mz odnosima! Trol koji uci, pa to nigde nema:)))

• Хахаха 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...