Jump to content

Sozont

Члан
  • Број садржаја

    54
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Sozont

  • Рођендан 01/01/1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

1621 посетилаца

Sozont's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

13

Форумска репутација

  1. Posto je sad kraj godine oni imaju 14 godina. Ovo ne razumem. Nije bitan procenat abortusa vec ga iskoreniti. Odavno nisam uveren da su zvanicne statistike realne jer mnogo organizacija zeli to da sakrije.Sad su u modi prava zena ne zato sto je nekom stalo do zena vec iz nekih drugih razloga koliko se vidi stalno. Neznam odkud ti ovo. Voleo bih da zaobidjemo nebitne stavke.Poenta teme je da deci treba objasniti sta je sta.Slike nisu neznam kako problematicne.I nama su neke pokazivali kad smo bili tih godina pa niko nije vristao.Ovde se pominje mali broj roditelja cak negde i jedan roditelj ali su mediji preuzeli pumpanje balona.
  2. Sozont

    Hrišćanin i razbibriga

    Ako se glupiras ne trazi krivce u drugima. Ako znamo sta vecina karakterise kao razbibrigu, a znamo, i onda se nadje indijanac pa hoce da prekrsti, e to je bas glupost, a malo i nedostatak poznavanja teme celog foruma. Ovo bese pravoslavni forum ili...
  3. Kod vecine i ta tema deluje tako da kad vide sta moze da se desi razmisljaju bar malo uozbilje kao ucesnici. Inace poredjenje je mizerno.U saobracaju niko ne zeli svesno da ugrozi drugog,ne racunam drogirane i opijene mada oni nisu bas svesni ali znaju kad pocinju cemu ide ali u abortusu nema mozda ce beba/plod preteci vec sigurno ga ubijamo.Neverovatno je da banalizujes ubistvo.
  4. Interesantni su mi neki postovi. Neverovatno je da neki smatraju neprimerenim da deca koja mogu da odu na abortus ne treba da vide kako on u stvari izgleda i kakve su posledice. Valjda se treba upoznati sa necim u potpunosti da bi... Cirilicar ne zameri ali bilo bi lepse kada bi sa manje dugim tekstom rekao vise nego sa ogromnim tekstom malo. Kako ti pricas o stanju u skolama u Srbiji iz RS? Predavanje gospodje nema veze sa politikom. U drzavi gde su roditelji zakazali apsurdno je da se ne cini nista da se na druge nacine, nenapadno objasni neka tema deci.
  5. Trenutno zavirivanje u operu nije ono sto pominjem. U dosta slucajeva u operi se javlja crni pop up prozor ili sta vec koji ometa pregled veceg dela nekih strana. To je glavni problem.
  6. Sozont

    Hrišćanin i razbibriga

    Sve je jasno. Da li tako sa svakim cije ti pitanje ne odgovara a do misljenja nismo ni stigli. Pitanje je postavljeno u cilju rasprave na temu.
  7. Sozont

    Hrišćanin i razbibriga

    Закључке си ти извела, погрешно. Ништа од тога ја нисам рекао што ти закључујеш. Да ли тако са сваким чије питање ти се не свиђа, до мишљења нисмо ни стигли. Ово је расправа па ако постављам питање јел то лоше?
  8. Још администрација не одговори како не може форум да се прегледа из Опере (андроид) ? Мислим да је јако битно испунити норме за најчешће коришћене интернет прегледаче.
  9. Ајд мало да пустимо лекаре а да видимо има ли у близини човек неког духовника? Помажу и лекари али и духовници.
  10. То онда значи да је тема запечаћена па нема шта да се дода?
  11. Sozont

    Hrišćanin i razbibriga

    Да ли ћемо ако неко помене нерад да кажемо да је то ово што наводиш? Јасно знамо шта се подразумева под разбибригом а шта под животом у Христу. Мислим да погрешне термине не треба користити. Управо зато рекох да нигде не нађох да Свети Оци користе термин разбибрига.
  12. Шта мислите о овоме http://informer.rs/vesti/drustvo/382569/horor-u-osnovnoj-skoli-u-batajnici-terali-dake-da-gledaju-abortus-i-iskasapljene-fetuse Ово је само један од линкова. Прва телевизија је јутрос показала колико има здравог разума. Контактирала је проф. Спасић, довела психотерапеута и гинеколога па покушавала на врло ограничен начин да чостави како сексуално васпитање не треба држати на веронауци, да деца седмог разреда основне школе не треба да знају шта је абортус, виде како изгледа абортиран фетус,........
  13. Ne kaze provodite vreme u razbibrizi vec ne brinite? Totalno dva razlicita pojma Послато са SM-G7102 користећи Pouke.org мобилну апликацију
×
×
  • Креирај ново...