Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 45 минута, Milan Nikolic рече

Што се Несторове листе тиче, мислим да није добро да инсистирају на понављање избора у Београду и подижу свој цензус на градском нивоу, где не могу водити стратешку политику, а могу пружити прилику да Запад додатно уложи у усташку листу тзв. грађаниста и да ови заседну на градску власт, да се ту поново накраду и да опет те паре заврте у емитовање прозападних медија. Треба сада бити сталожен, јер има бољих и сигурнијих опција.

Управо то. Боље би било да изнутра утичу на СНС кад треба да се затегне у корист српске стране.

Подели на овим сајтовима

Поготово што је то градски ниво, нема ту високе политике, што Несторовић каже неће опструирати канализационе и сличне радове. Иначе за сада фали само један од њих да подржи коалицију СНС и СПС и имаће већину у Београду. 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Овде можете дати мишљење о формирању градске власти, ја сам гласао за мањинску подршку.

SPUTNIKPORTAL.RS

Какав исход формирања власти у Београду очекујете?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Прозападна опозиција даје аутогол, за аутоголом. Сад би да штрајкују глађу до поништења БГ избора. :smeh1:

Нестор је изјавио да никакав "БГ Мајдан" неће подржати.

Подели на овим сајтовима

Несторовић лепо каже да су то преваранти, сада каже да су мајдановци, Бокан каже да их неко зове усташама, а он их зове југословенима и покретом после тита тито.

Јадни ми шта нас је све задесило задњих сто година. Од таквих људи су страдали Срби по Београду, наши имућни људи, да би се усељавали у њихове куће по Дедињу.

Верујте ми да је то један од разлога што подржавам Вучића, јер треба огромно стрпљење и знање да се вешто са тим ужасом изађе на крај, а да сви сачувамо душе и да не подивљамо.

Ова власт годинама чисти наше безбедносне службе од усташтва и титове и милове црногорштине. Таквих авети има и по медијима, на РТС-у, о луксембуршким телевизијама да не говорим.

Мене је душа болела ових година када браћа са форума константно цитирају медије који су отворено антисрпски, подстакнути мржњом и клеветама и манипулацијама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic @Milan Nikolic Са вама је водити дускусију о СНСу к'о са мојом женом. Каћем ја жени, реко' дрга жено, то што говориш није рационално, дао сам ти аргументе, ако нисам у прави, а ти кажи...иако не дискутујемо ради права, него да умањимо штету (ништа горе него жени аргументовати). А она вели, па ми жене смо ирационалне. То је објашњене стања.

Мој покојни отац и мати су преко 60 г. живели у браку. Сваки дан поподне се пила кафа и то је церемонија цела. Стави се вода да проври, па се меље кафа ручно, неће да купују млевену кафу јер "не ваља то 'фабричко' млеевење"...или је ситна или ј екрупна, углавном "не ваља ништа  и свашта додадју" :). Стари држи слово и проповед по своме, мајка понеку добаци, понеку са којом се не слаже претрип, али понекад у убаци контру. Е ТАД страи почиње са артиљеријомаргументата, наширко, дадугачко...порврела вода, кафа закувана, пије се, прича се. И стари узбуђен добрано јер жена не прихвата његове "стручо-опитне" аргументе све више подгрејава причу до, скоро, препирке. Мајка види да је претерала...али она заиста ниј еу праву, она је то из неког ирационалног, свог угла неке правености, неке "оностране", перфектне правде контрирала. Стари, пак, он је прагматичар....као год...препирка скоро наступа из баналности, мајка је омаловажила непобитне аргументе....и кад се стари добрано захуктао и почео зајапуривати, мајке ће њему...Божи човече, па то сам ја и мислила! А није :) Лаже у брк! :)

И онда стари бива разоружан - онда бива и љут "ко' пушка", експлодирао би, али га разорућава њено смирење да се одриче свог "става", мада је то њој све ко лањски снег.

----

Е...тако је са вама двојивом дискутовати о СНС-у. Много идеализјете ствари, Милан уводи Вучића у метафизике "сфере утицаја"; то се прети страшним судовима, пореди се са злим дусима из руске револуције и сл. Лееел-еее...а све јер си рек'о да КРАДУ! А КРАДУ не помало, него лопатама краду, манипулишу, ботују и сл.

И сад да завршим...сходно стању на срПској пол. сцени мислим да је најбоље да Вучић побеђује. Опоиција је катастрофа. РАДУЈЕМ се што су Бошко и Милица пукли без шансе за опоравак. Могу да трубе и кимвале, да јече и звече, али никада неће бити озбиљнији политичари. Бошко се погубио....када су Двери прешле из своје првобитне мисије у политику директно - рекао сам да ће се распасти и пропасти. Тако и би. Просто немају благослов за то, имали су благослов да буду ВАНполитичка организација.

Дакле, упрос свим манама и ситема купаторског, а и власти како се носи са окупацијом, најбоље је што је АВ преШЋедник.

И Покрет МИ? Најбоље што се десило у српској политици задњих деценија...ако издрже унутрашње сујете и вањске нападе водиће Србију ускоро и биће они који ће узети СНСу пола гласача.

Вучић је стари политички лисац и занимљив ће бити његов однос према МИ. Све у свему, Србија је добила опозицију! Праву, патриотску опозицијју са широким геополитичким погледима. И то је више него одлично и најбоље што се дсило на овим изборма. УБЕЂЕН сам да ће Вучић између опције да их уништи или пргрли, прихватити ово другу....знао он ко је на политику сцену ступио! И то није Нестор - Нестор је само "трубадур" тог покрета. Оно што је Вучић хтео да оснује, а није основало се САМО! И, као интелигентан човек, мислим да ће Вучић то исканалисати добро.

И још нешто...ја дубоко верујем да Вучић воли Србију и бори се за њу, да оће да се упише дубоко у њену историју. Мислим да инергију црпи из сујте да буде српска историјска личност...иако мислим да је гресио у многоме. Ккао год - добио је јааааако озбиљну опозицију. Снага те опозиције је 3- пута већа од добијених процената на изборима....мноооого већа.

Људи из МИ су брутално, хируршки, скенирали своје капацитете и проницљиво ослушкују народ...тачно су знали где им је место и имају јасан правац наступања...Србија је, коначно, добила ОПОЗИЦИЈУ! Остало је сујетно глуметање, каријерсање и другосрбијанштина.

Бошко Обрадовић, Мило Ломпар, Матија Бећковић...хм...Ковић чак....Алек Рачић, Душан Пророковић ЧАК, врсни политиколог...омашили су. ТОТАЛНО...немају ту нит да "ослушну" НАЈЗДРАВИЈИ дах Српства...МИ то имају. Имају и то ти је. Надати се да ће опстати....што би рек'о преседник: живеа Србија! И српска опозиција патриотска која је ступила, коначно на сцену. Није спрски дречати по трговима у мегафоне, упадати у телевизије и остале форе...као што дрече СНСовци у скупштини...долази један нови дух скупштинске расправе.

Не овај:

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Ćiriličar рече

Оно што је Вучић хтео да оснује, а није основало се САМО! И, као интелигентан човек, мислим да ће Вучић то исканалисати добро.

За ово свака част. Није ми пало на памет. А ако Вучко хоће оно што је хтео, са оваквим људима из МИ једино је могуће. То су људи који се истински боре за наш опстанак и за реалне могућности да се у свету нађе помоћ и сарадња. Мислим да Вучић све то добро зна и жели исто, али играо је онако како ситуација захтева. Јер, реално, да је неко други лидер са политичке сцене био на власти, онда би или Косово било признато, или би начинили такав погрешан потез као што је Палестинцима потурен.

Ипак треба разумети Вучића као јако паметног, одличног математичара, рационалног и пажљивог. Код нас је у војној академији и обичај да се највише за упис гледа знање математике. А сад се сетих да нас је Господ учио да рачунамо ствари када се ради о ратовима. Сада се сетих и Алијева о коме се прича ових дана, како је стрпљиво радио на јачању и чекао прави тренутак на повратак Карабаха који му по међународном праву припада.

Битно је бити смирен, сталожен. Мени се јако свиђа што уистину јачамо војску на сваком нивоу, свакако и на тактичком, што се прати како се мења начин ратовања на самом терену и што у тој технологији напредујемо. Војник ће бити потпуно другачији и ратови ће бити много софистициранији. Наш српски дух је одувек био одбрамбени, не ратоборни, не агресивни. Морамо се држати тога до краја света и века. 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Опет си жртва специјалног рата. Никаквих аутобуса из Срспке са гласачима није било, барем не оно што су приказивали. То је признао и онај несрећни Понош.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

А власт је довела до тога да се свађамо са тзв Босанцима:) који су наводно дошли да гласају. Неће ово добро да се заврши.

То што су Срби из Републике Српске гласали (а имају држављанство Србије) није никакав проблем. Нити се ради о броју Срба које ови грађанисти спомињу. Осим ако човек није на ндх1 подешавањима. Чуј свађамо се. Свађају се они Срби који су се прво посвађали са Српством у себи.

Иначе да је Република Српска којим случајем против Вучића, ти исти који сада праве буку без разлога, би дизали Републику Српску у небеса. Онда би је наравно бацили у прашину, јер су њима другари у Сарајеву и Загребу. Погледај коментаре на вести о изборима у Србији које пишу босански муслимани.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ćiriličar рече

пореди се са злим дусима из руске револуције и сл.

Погледај реторику ових грађанисти.

Дао сам ти препоруке шта да прочиташ.

Ти си одбио читање, кажеш знаш.

Мислим да не знаш, па да си милијарду година живео у Русији, ако не видиш исти дух. Тај исти дух је у свим обојени револуцијама, а кренуо је из француске револуције. Читај Марка. С. Марковића Истина о француској рволуцији. Нађи књигу Николе Плећаш Пожар у Крајини, где приказује методе комунистичке манипулације. Плећаш је био жртва исте, али је брзо схватио и страдао због тога. Само треба да упоређујеш.

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

МИРОСЛАВ Алексић са листе Драгана Ђиласа оборио је светски рекорд тиме што је...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Вукашин рече
WWW.NOVOSTI.RS

МИРОСЛАВ Алексић са листе Драгана Ђиласа оборио је светски рекорд тиме што је...

Колико је другарица Маринка издржала?

Подели на овим сајтовима

ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВНЕ ДУМЕ ВОЛОДИН: Политичари који губе у Србији морају да признају избор народа, САД и ЕУ нису добиле „марионетске посланике“

https://www.novosti.rs/c/vesti/izbori-2023/1314379/predsednik-drzavne-dume-volodin-politicari-koji-gube-srbiji-moraju-priznaju-izbor-naroda-sad-nisu-dobile-marionetske-poslanike

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...