Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

@Bilbija Избриса ти своју рачуницу како сва Србија не вреди 50 милијарди?

Види, елтна курва за сат узме 1000 евра.

25 кг брашан кошта 10 евра. Значи један оргазам са неком дрољом "вреди" 100 х 25 = 2500 гг. брашна. Од 2,5 тона брашна направиш 2500 кг хлеба,. Са 2500 кг. хлеба човек може да се храни 2500 дана. 2500 : 30 дана = 80 месеци и 10 дана. Значи скоро СЕДАМ година можеш да једеш, уместо да доживиш оргазам са неком дрољом.

И то ти је, Билбијо, математика. Ја не знам шта ти више волиш кад тако рачунаш "вредности" - али слабо рачунаш.

Пробелм данашњице и јесте што су сатанисти који штампају паре, и купују шта оће за безвредни папир (сад им не треба ни папир), што су порушили и изопачили вредности. По њиховој "математици" један оргазам са дрољом "вреди" као да једеш хлеб СЕДАМ година!

Разумеш "економисто"?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ово је та математика и "вредновање". Звер из дна пакла, напаја се знојем, крвљу туђе деце. За сваки откуцај овог сата неко пролије зној, неко крв, неко изгуби најближег. Ово ти је тај сат "вредности" о којима ти причаш...али он не откуцава никаве вредности. Како се сатанистима повећава богатство тако сми ми сви више дужни, а неко за то пролева зној и крв...ти то још ниси укапирао?

image.png.0ba5912ecdb86e5f437ec20b51140b04.png

Фор аи јесте у томе, да нама продају цигле, а од нас узимају СВЕ. Погле, сваки Амер дужан по 100 000 долара, пола их нема ништа, нема 1000 долара. Тако ти је и у ЈеВу...радиш 30 г и немаш ништа. Е, исто тако Србија није ништа вредна. А меси је "вредан" 100 милиона, и кације Фејсбука су "вредне" 100 милијарди. Па да..."здрава" математика...само смо све сиромашнји сваки дан.

"Не поседујте ништа и будите срећни" - Швабова агенда.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

ПС

Владика Николај је говори да ће доћи времена када људи неће моћи распознати со од шећера, осим по хемијском саставу. Е видиш, сад се већ не могу расознати ВРЕДНОСТИ. Људи везе немају шта је вредно а шта није. Наметнуте су им вредности и они су УБЕЂЕНи да је нешто вредно иако није. Замисли тек да сипаш со у чај, срчеш и вичеш: "Ууууу, бре пресладио сам"!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Ово је та математика и "вредновање". Звер из дна пакла, напаја се знојем, крвљу туђе деце. За сваки откуцај овог сата неко пролије зној, неко крв, неко изгуби најближег. Ово ти је тај сат "вредности" о којима ти причаш...али он не откуцава никаве вредности. Како се сатанистима повећава богатство тако сми ми сви више дужни, а неко за то пролева зној и крв...ти то још ниси укапирао?

image.png.0ba5912ecdb86e5f437ec20b51140b04.png

Фор аи јесте у томе, да нама продају цигле, а од нас узимају СВЕ. Погле, сваки Амер дужан по 100 000 долара, пола их нема ништа, нема 1000 долара. Тако ти је и у ЈеВу...радиш 30 г и немаш ништа. Е, исто тако Србија није ништа вредна. А меси је "вредан" 100 милиона, и кације Фејсбука су "вредне" 100 милијарди. Па да..."здрава" математика...само смо све сиромашнји сваки дан.

"Не поседујте ништа и будите срећни" - Швабова агенда.

I kakve veze ima stampanje dolara i americki nacionalni dug ili koliko vredi Mesi sa besmislicom o ukradenih 50 milijardi dolara? Ne mozes jednu ociglednu neistinu, koju najobicnija matematicka operacija mnozenja demantuje, da pokusas da pretvoris u istinitu tvrdnju pricaju i o budzetskom deficitu SAD. 

Nema sansi da se iz Srbije uznese ni 100 miliona dolara a da to ne oseti cela drzava, i nema sansi da se nakon nekoliko smena vladajucih garnitura ni jedna od tih tvrdnji o kradjama ne pokrene ni jedan krivicni postupak.

Pricam o racionalnom razmisljanju a ne o petoparackoj propagandi, poput price o kupivini gaca po New Yorku supruga pojedinih srpskih politicara ili o kradju desetina milijardi. To je gomila budalastina koja krasi srpski politicki milje i nema veze ni sa cim.

Ne iznose se milijarde dolara u koferima, niti se placa novcem u koferima. Svaka transakcija se moze pratiti i prati se svuda u svetu i vrlo je lako dokazati bilo koju mahinaciju ako je ima. Evo navescu ti primer Italije. Svaka transakcija veca od 10.000 evra se automatski obradjuje i kontrolise od strane finance. 

Ta glupost o Miloseviceve 4 milijarde na kipru je upravo ti, glupist, kao i ovih 50 milijardi koje pominjes.

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2023. at 0:38, Владимир Владимирович Цар1 рече

Па нисам ја потписао и продао него твој идол

Ко год ма какве идоле ће да видимо.

Ништа није потписано а ни продано.

А дај пропуштено да краја јесте, једино је остало да се не призна независност, што се неће десити по мом мишљењу. А мислим и да није пропуштено од добра него од зла које притиска Србе и Србију.

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2023. at 0:31, Владимир Владимирович Цар1 рече

нисам ни читао. Не читам Бокана од када је причао оне небулозе о Кнезу Лазару да је чекао тајминг и Шехерезади.

Нема шта да се чита него да се гледа. То је снимак из 1999. године.

Кад и шта јер рекао за Св. Кнеза Лазара?

Подели на овим сајтовима

У складу са којом демократском и ненасилном тековином се дају откази, растурају фирме или гасе бендови само зато што је неко јавно рекао за кога ће да гласа? 

WWW.DANAS.RS

Koncert grupe Kolja i Grobovlasnici, koji je trebalo da bude održan 20. decembra u Beogradu u MTS...

У коментарима се позива на "кенсел културу", говори се како "пристојна Србија" неће гледати ништа што Коља направи, макар то било за Оскара? О ком ненасиљу, пристојности и нормалности ти људи причају?

Има и пар изузетака који поручују да се људи смире. До јуче Коља легенда а данас најгори. Од осана до распни га.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

Да га православни народ бира на изборима и да он после тога ради супротно том народу, против тог народа. Како је могуће то? Нама то није јасно, али има можда људи којима је то јасније, па ћемо да питамо.

Владика је неупућен у ситуВацију, треба човеку јавити да има један @Milan Nikolic који му све може објаснити...

Подели на овим сајтовима

Можда нисте видели, али владика говори о министарству Републике Српске. Овде је тема о изборима у Србији. Наравно да то питање које владика покреће се тиче свих нас и треба то обелоданити и спречити сваку подвалу.

Што се тиче Србије, власт се добро носи са наметањем оних не знам како се све зову покрета. Шапић је одбио постављање заставе дугиних боја на градску скупштину и упозорио да би то после тражили и по школама.

Вучић неретко помене ту ствар, да неки планирају да нам наметну те идеје да уместо бате и секе или маме и тате буде дете само број и родитељ један и два. Шапић је у томе јако доследан и често то критикује.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Али премијерка има само склоност, нема пропаганде код ње. Такве људе не можемо изопштити из друштва. Та жена се бори за Србију боље и јаче од већине мушких патриота.

Било би добро да се јави брат Мињан са форума, који је признао да има склоност ка мушком полу. Сексуалност је изузетно јака ствар, мало ко може то потиснути.

Ми који имамо среће да будемо обични, не би требало да се гордимо по том питању. Често наша нормална склоност бива претерана и себична, блудна и неморална.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...