Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Швеђани објавили народу да је рат могућ. Онај Белгијанац, ко ли, рекао да се спреме фењери, вода и остало за рат. Данас енглески генар објавио енглеѕима да се уце и буду спрани ѕа рат.

Курти буквално зајебава Вучића који води 21:0 - изјавио је да ЕУ треба да прими "демократску државу КосовА" у чланство без услова за "нормализацију односа" јер је КосовА демократска а Србија прокси руска губернија.

Скидају табле УНа, укидају платни промет - једноставно нема говора и било кавом дијалогу, или да Срби добију било шта, или да ће Курти било шта испунити, или да ће га за то ико критиковати.

Оћеш кредите, оћеш 17 милијарди за експо, а шта нудиш.

Панајотовић, директор КЦНСада отворено каже да уопште није проблем да Срија уђе у НАТО ако добијемо "нешто" - све је то страшно. "Дуг је рђав друг"...Србија је на коленима што се Косова тиче. Неповољније него 99-те, јер тад није била 100% окружена НАТОМ.

@Milan Nikolic

Како год било, српске елите су поново одиграле катастрофално у опасној игри.  Све од реда...СНС заоворници и аналитичари, се не радују евентуалној руској победи, кажу: Па шта, ако и победи, ми остајемо под западним утицајем.

Глобалисти спремају велики рат, а наш народ голорук и окупиран, а ми окружени непријатељем крвожедним. Проблем је што се много попуштало, што се није тражила имлементација пре 10 година. Новости објављују "скандалозно", а предедник виче. "ЈА сам им рекао у лице" - и шта што си рекао, шта са тим, а шта си урадио? Сад је касно, али пре 10 година није било касно, 10 година је дуг период.

Подели на овим сајтовима

RT.RS

Александар Јерковић тврди да је био коалициони партнер, па и заслужан за већи број гласова у Београду, док листа "Ми" понавља да су удружење грађана и да нису ишли у...

Ubacio sma jedan njegov klip ovde prije nego je postao deo MI, a sad kaze d anije -mene je zanimalo ono sto prica o kradji suma oko KiM i kako je nadljao.

MEDJUTIM, njegov nastup inace je malo "nenormalan", agrisivniji nego Jovo Bakic u smilu sta ce kad bude gradonacelnik. Izgleda da mu je SNS nudio lovu, a Nestorovic je rekao na PRESu da je nekom nudjena lova, i evo sad talamudi.

JAKO ambiciozan covek. Mislim da je jako naivno bilo do MI da ga kandiduje za geadonacelnika, on im je samo umanji glasove. Sam se popalio nakon Sapicevog poziva. Oce vlast, a ne moze biti poslanik ili se varam? Postao je poslanig na slai pokojnog gen. Djelica. Vlast je cudo, kocka, seks, droga je mala maca kako je vast slatka.

Подели на овим сајтовима

Тог Јерковића је изгледа Несторовић ставио на БГ листу, Павић каже да га не познаје, Љепојевић каже да има кадровских грешака на БГ листи.

Лик је био у првом реду са Мариником на оним протестима после трагедије у Рибникару.

Подели на овим сајтовима

Не знам зашто одређени број форумаша стално цитира нспм Вукадиновића. Он све што ради је да полако прогура јунајтед групу. Сада још треба да верујемо Данијелу Серверу? Овде поједини форумаши или стварно нису нормални или су провокатори.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Вукадиновић је на пар дана пре избора радио анкету где је његов Вук Јеремић био на 3+%, а МИ на мање од 1%. Толико о објективности.

Биће у МИ још тројанаца, нарочито кад се региструју као странка и формирају одборе, али то није разлог да се одустане.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вукашин рече

Вукадиновић је на пар дана пре избора радио анкету где је његов Вук Јеремић био на 3+%, а МИ на мање од 1%. Толико о објективности.

Нетачно. Анкета је рађена 25. новембра - 4. децембра, значи пар недеља пре избора а не пар дана и Народна странка је имала 2,8% а МИ 2,3%. Формирали су се месец дана пред изборе, тешко им је било ухватити рејтинг. Очигледно су у задњем тренутку покупили гласове осталих десно оријентисаних странака.

Пре сат времена, Вукашин рече

Биће у МИ још тројанаца, нарочито кад се региструју као странка и формирају одборе, али то није разлог да се одустане.

Они сви планирају исто, да праве коалицију са СНС-СПС, само се некима жури а остали желе да сачекају јер мисле да им рејтинг расте. Такође желе да уђу у власт и у Новом Саду. Ако дају сад Београд напредњацима тешко ће прећи цензус у осталим градовима.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

@Н И Н Е Није шија, него врат. Како ухвати његове око цензуса и Двери на 6,5%? Испоставило се да је Вучић дао најтачније прогнозе.

Види се да је човек лагао.

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1 Имају у 0,5% грешке тачна истраживања где се не користе само анкете, већ знају и шта гуглаш и које странице посећујеш и у 99% знају за кога гласаш.

Питање је само да ли хоће да изађу са тачним истраживањима. Резултат знају унапред.

Подели на овим сајтовима

@Вукашин Nije Nestor, Branko je Jerkovica predlozio....sam kaze. IVelik deo intervjua je o tome. Pavlovic "preti" ako bude kupovine odbornika da ce MI da "rasture" BG, idu na demonstracije, ali ne nasilne i ne blokade grada.

Videlo se iz aviona da je Jerkovic preambiciozan....prodao se na ime pokojnog generala Delica. MI se ne sale uopste.

Evo intervju za RT kod Smailvicke

Подели на овим сајтовима

Једино што делује као логичан одговор је да су МИ потценили значај БГ избора. Оснивачи се уопште нису бавили кампањом за БГ изборе, зато овај Јерковић каже да је добио више гласова од Несторовића. 

На крају се испоставило да су сва ова постизборна дешавања и протести била везана искључиво за БГ изборе. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Вукашин рече

Није логично да су га тако лако примили и одмах му дали да буде носилац листе. Све су то искусни људи, нањушили би га одмах.

Jerković je populista, tik-toker. Od toga da mu SNS podmeće ubistvo do toga da ulazi sa njima u vlas.

BG? Pa milijardu-dve budzet, bez kosovske glavobolje, svako oće.

MI? Ljudi promovisu ideju, brinu se za zemlju, nisu kormpirani, potcenili su BG. Nastala je mala euforija, videli su da ljudi prilaze od svuda i svakavi, i Jerkovic je bio ono kao "as usual".

Nestor je rekao na presu da su nudjene pare, setocifren broj - time je javno raskrinkao Jerkovic. Ali to znaci da im je Jerkovic rekao za to, mogao je da sakrije. Znaci da ni on nije skroz licemeran.

Pitanje je da li sada Jerkovic i MI ne pritiscu Vucica, u dogovoru, da raspise nove BG izbore - ili Jerko ne moze da odoli a da ne bude vlast. Jer niti je poslanik niti je odbornik - to nije lako nekome ko se sav uspeo da bude u vlasti. Osim toga, imao je status poslanika preko generalove stranke...mislim da je sukob, a ne dogovor i super je, da se vidi kakav je ko.

Nestor nije glup, a pun je revolta, yato govori skaljive stvari. Ako kazes na presu da znas da je neko nudio milin ili vise eura nekome da proda mesto poslanika, to je krsenje zakona i tuzilastvo istog trena treba da reaguje.

Nestor je na presu isterao mise iz rupa, nije zapalio kucu, nego naduvao dima i sad je nastupio kasalj i kmečenje. Ako, ako.

Uglavnom, kako god, nepovoljno za Srbiju - izbori treba da stabilizuju zemlu, a ovo destabilizuje - mada SNS ima ozbiljnu snagu za vratom -MI!

PS

Daj Boze Branku zdravlja - neverovatan kapacitet. I vidim da on vodi organizacioni deo pokreta u novonastaloj situaciji. Briljantan um, prakticar sirokih znanja. Ipak su Pavis, Ljepojevic, Nestor i dr. teoreticari. Jerkovic j epopulisticko laprdalu u trenerci, kao da je clan zemunskog klana, a ne ozbiljan covek.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...