Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 24 минута, Н И Н Е рече

На основу неколико секташа донео закључак о целом народу. Површно, нема шта.

Препоручујем да бављење социологијом оставиш стручним људима, држи се пољопривреде.

На основу којих секташа?

Ево сад сам сазнао да на универзитетима у свету, у прве две године доминирају предмети из психологије, нарочито у струкама где се ради са људима. Када већ спомену социологију, имао сађ предмет Социологија села.

У пољопривреди, као и у било којој другој бранши, рад са људима ти је темељ свега. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Дејан рече

На основу којих секташа?

Па оних што си их цитирао преко Ćiriličara. Ниси ни обратио пажњу изгледа.

пре 17 минута, Дејан рече

Ево сад сам сазнао да на универзитетима у свету, у прве две године доминирају предмети из психологије, нарочито у струкама где се ради са људима. Када већ спомену социологију, имао сађ предмет Социологија села.

У пољопривреди, као и у било којој другој бранши, рад са људима ти је темељ свега. 

Поредиш предмет са факултетом. Људи 4 године студирају социологију да би доносили закључке о народу и друге учили.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Н И Н Е рече

Па оних што си их цитирао преко Ćiriličara. Ниси ни обратио пажњу изгледа.

Поредиш предмет са факултетом. Људи 4 године студирају социологију да би доносили закључке о народу и друге учили.

Нине, ти коментари нису разлог зашто сам изнео своје мишљење. Таквих у последњој децени као камења испод моста . Машиш целокупан смисао и поенту.

Већ сам ти објаснио, ако радиш у некој фирми о руководиш са људима, чисто сумњам да ће ти неко запослити социолога да ти буде саветник.

Као што је рекао вл. Николај, тешко је телесним људима објашњавати духовне ствари, исто је тако људима без искуства тешко пренети реално стање са терена.

Овакве ствари се најбоље уче на својој кожи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дејан рече

Нине, ти коментари нису разлог зашто сам изнео своје мишљење. Таквих у последњој децени као камења испод моста . Машиш целокупан смисао и поенту.

Већ сам ти објаснио, ако радиш у некој фирми о руководиш са људима, чисто сумњам да ће ти неко запослити социолога да ти буде саветник.

Као што је рекао вл. Николај, тешко је телесним људима објашњавати духовне ствари, исто је тако људима без искуства тешко пренети реално стање са терена.

Овакве ствари се најбоље уче на својој кожи.

Вл. Николај је исто рекао нешто о ненаученима који постају учитељи другима. Ја ти све ово из најбоље намере пишем а ти како хоћеш.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Н И Н Е рече

Вл. Николај је исто рекао нешто о ненаученима који постају учитељи другима. Ја ти све ово из најбоље намере пишем а ти како хоћеш.

Тако је, апсолутно си у праву, и треба да будеш свестан да је пут у пакао поплочан добрим намерама. 

Да би човек могао да даје оцену туђег знања и да научен се постави као учитељ, иза себе треба да има конкретне чињенице. Требао си мало детаљније да ишчиташ моје поруке 

Подели на овим сајтовима

A-уууууу....како уредница РТа спушта Америма :))

Погледајте видео "центар за управљање председницима" :))

RT.RS

РТ објавио комичан новогодишњи видео о томе како се тим руске редакције наводно припрема за мешање у председничке изборе у САД

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Владимир Владимирович Цар1 рече

Не можемо а да не приметимо синхронизацију између протеста прозападне опозиције, митинга СНС и последњих чинова одрицања од КиМ. Баш у време првих протеста после ужасних масакара који су се десили почетком маја у ОШ Владислав Рибникар и у Младеновцу, разбојници Аљбина Куртија су окупирали 3 општине на северу КиМ – користећи између осталог и вакуум настао после одлуке Српске листе да се повуче из ”институција” лажне државе на северу КиМ, које су још од 2013. својим учешћем легитимизовали. Неколико седмица касније, током великог митинга СНС у Београду – баш када је за потребе митинга са КиМ довезено више хиљада Срба – окупирана је и општина Северна Митровица, чиме је заокружена терористичка окупација севера КиМ. Тог истог севера КиМ који је био неосвојива тврђава за приштинске сецесионисте и терористе све до доласка коалиције СНС-СПС на власт 2012. године. Не верујемо у случајности у политици. По трећи пут у последњих пола године дешавају се чинови додатног одрицања од КиМ и његовог удаљавања од Србије у исто време када на београдским улицама митингују или власт или прозападна опозиција.

По трећи пут у последњих пола године дешавају се чинови додатног одрицања од КиМ и његовог удаљавања од Србије у исто време када на београдским улицама митингују или власт или прозападна опозиција

Подели на овим сајтовима

Јако је важно да се занимамо око оружја, да будемо макар при некој резерви ако треба да се ратује. Све остало је, браћо моја, да не кажем шта.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Вукашин

Обожавам да слушам Павловића. Али овај водитељ је један од оних "патриота" који једва чекају да власт изда Косово, он се узнемирава када постоји правна основа да Вучићев пристанак на разговор по предлогу споразума, укључује и Вучићев нагласак да чланови споразума по којима Косово добија независност и укључење у органе УН нису прихватљиви. Он кличе да је Косово већ признато.

Ту девијацију неких патриота описао је Бокан на врло добар начин. Моје је мишљење да покрет МИ има свест о томе и да знају како да се носе са тим. То уопште није наивна ствар, јер то доводи до катастрофалних ствари, до безумних потеза попут хамасовског, када унапред бива све изгубљено, али са спремношћу да се гурне све у жртвовање ради нечије нечисте савести.

Треба разумети да не постоји ни теоретски начин да власт призна отцепљење Косова, јер то питање није искључиво световне власти и Србију не представља искључиво световна власт. Зато се по том питању лако препознају провокатори и маловерни, који су веома досадни у својатању патриотизма. До којих изопачења то може доћи само Бог зна, морамо јако пазити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 25. 12. 2023. at 20:56, Ćiriličar рече

Mada mislim da je ovo smisljeno - 1. januara ukidaju vize Albancima, sad im Vucic omogucava da sto lakse odu...ocekuje se 100-150 000 da ode u narednom periodu.

Ако не губимо ништа са "РКС" таблицама, у смислу да је Космет чврсто у правним рукама Србије, онда је потезом пера допуштење да се пресели један "Карабах" можда промишљено. Много тога ће ти Албанци да уоче наредних година, вероватно ће са кинеским колима да обилазе своје. Мада, само Бог зна шта ће се све стрмоглавити на европу ако настави садашњу америчку игру.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...