Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 32 минута, Milan Nikolic рече

@Саласије

Да је теби православље на првом месту, много пажљивије би износио критике на српску власт. Србија и православље су повезани. И ти сада износиш Жаклину Таталовић када је у јеку драме код Бањске, када се ломило на шта ће све то да испадне и како ће све Запад да то искористи, тражила одговор о Радоичићу. Да је он и најгори на свету, ми не смемо да се закопавамо. Ми ћемо сами решити ствари са њим.

Видиш ли како је у Гази неко једном побио масу људи гађајући болницу. Нико не признаје одговорност, Палестинци су могли сами то да ураде, кажу да нису, а Израелци кажу исто нису, него да су сами Палестинци то урадили. Да ли си видео да је неко са обе стране окривио своју страну? То могу да ураде само несвесни људи као што си ти, да у сред кризе и ратне опасности дрвиш о нечему о чему немаш појма.

знао сам да ћеш то одговорити - али стварно (упио и садржај и метод партијске пропаганде)

Уопште није битно ко је поставио питање. Битна је истина. А она је изнад власти и опозиције, ситне партијске политике и личног интереса. 

Не желим да наставим дискусију: ти имаш своју малу истину, не желиш да чујеш ништа друго. Чињенице ту уопште више нису битне. Зато АВ може и да говори о неким победама на КиМ, и ако трпимо ужасне губитке. Причај са људима на КиМ о успеху СНС-политике...

images.jpg

Подели на овим сајтовима

Погледао сам тек пет минута, овај Павић је баш чврст и веома свестан свега.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Саласије рече

Уопште није битно ко је поставио питање. Битна је истина.

Ипак је битно ко је поставио питање, јер није морално да нека питања препустимо непријатељској страни. Теби није проблем луксембурско усташка пропаганда. По твојој логици Хаг има право да суди шта је истина.

Важно је то да Радоичић није износио богатство него је све зидао на Космету, он је наше унутрашње питање. Са друге стране, имамо медије које ти истичеш, који пласирају антисрпску пропаганду уцењених јањичара.

И теби то ништа не смета. Саблажњава те једна већа кућа са базеном, па би да разапнемо Радоичића пред шиптарима и целим западом. Понављам, тај Радоичић је наш проблем и ми ћемо сами да га решимо.

Патетично је да се позиваш на вл.Атанасија који је изузетно значајан за Цркву и теолигију, али није безгрешан, па тако ни у политици. Слично као и м.Амфилохије. Зато време показује какви су политичари заправо.

Тиме срозаваш величину вл.Атанасија. Уместо да истражујеш свеправославно учење које је владика излагао, да пронађеш решење за све несугласице у Цркви из његовог пера, ти владику срозаваш на политику.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Саласије рече

Уопште није битно ко је поставио питање. Битна је истина

Ово што заступају "ненасилни политичари" и "независни медији" је револуционарна истина.

А колика је то лаж видели смо 2000. године

Подели на овим сајтовима

Кажу да је проглас на наступима пуштао химну југославије. Лепо кажу да је то политика слаба Србија јака југославија, и - после тита тито.

Чудно је у шта се претвори човек од материјалног, саможивог, антитрадиционалног атеизма. Маса њих је из комунистичког шињела стало под плаво жуту заставу.

Мене је згрозио наступ она два младића из емисије коју је Вилер Текс поставио. Једном од њих родитељи цео живот раде у невладиној организацији, васпитали су га као оног кенгура из филма Тито и ја.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Ово што заступају "ненасилни политичари" и "независни медији" је револуционарна истина.

А колика је то лаж видели смо 2000. године

Често се заборавља да је Милошевић изгубио изборе те 2000, па се каже опозиција силом  дошла на власт.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вукашин рече

Често се заборавља да је Милошевић изгубио изборе те 2000, па се каже опозиција силом  дошла на власт.

Искрен да будем, сад сумњам да их је изгубио.

Нека буде да их је изгубио, али нагласак је на досовској манипулацији и причи да је Слоба крив за све. То је НАТО пропаганда на коју смо насели. Потом смо били толики издајници да смо сопственог председника изручили да му суде у иностранству. То је наша срамота. 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Milan Nikolic рече

Мене је згрозио наступ она два младића из емисије коју је Вилер Текс поставио. Једном од њих родитељи цео живот раде у невладиној организацији, васпитали су га као оног кенгура из филма Тито и ја.

Ја се не чудим ту њиховој идеолошкој причи. Чудим се како оптужују Србе из Републике Српске а један од њих каже да две године или тако нешто, живи тј. студира у Београду али је ишао у свој родни град да гласа. Значи, он на локалним изборима може да бира власт у граду у коме практично не живи, а други не могу. И то тако јавно каже и не замисли се да ли ту има просте логике.

Подели на овим сајтовима

Напади из Приштине

МЕДИЈИ из тзв. Косова јуче су се бавили изборима у Србији из "посебног" угла. "Газета експрес" из Приштине преноси текст под насловом "Победници последњих избора у Србији су уз Русију и против увођења санкција Путиновој земљи". Председник Србије је и пре два дана био на удару приштинских медија. Директорка Хелсиншког одбора за људска права у Србији Соња Бисерко говорила је да је "Вучићева победа препрека признавању Косова од стране Србије и доказ да ће Србија бити фактор нестабилности на Балкану". 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Стевандић: Не делимо се по кругу двојке

ПРЕДСЕДНИК Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић поручио је делу опозиције која тврди да је гласање људи из РС довело до крађе избора, да за њега "круг двојке" није адреса, него ментална девијација.

- Невероватно је колико људи има потребу да вређа друге људе на друштвеној мрежи "Икс", поготово људи који су изгубили изборе у Србији, па су љути на нас из Републике Српске. За мене "круг двојке" није адреса, то је за мене ментална девијација - написао је Стевандић на "Иксу". - Ми из Републике Српске имамо право на своје мишљење, поготово ако смо држављани Србије и плаћамо порез. Срби су интегралан народ и не могу се делити по двојкама, тројкама, круговима, планинама, него припадају једном корпусу, једној култури и једном идентитету.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

SPUTNIKPORTAL.RS

Носилац листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да та листа остаје при ставу да неће пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали власт...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Sun14861 рече

Kako ćete prepoznati genija? Tako što mu se svuda vrata otvaraju i budale se udružuju protiv njega ...

Која врата? У Рајској бањи?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Слушао сам Брнабићку на савету безбедности УН када се расправљала са Османијевом, стварно је добра у таквим ситуацијама. Овде је исто искрено оплела по свима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

WWW.DANAS.RS

Kristofer Hil, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, oglasio se video porukom u kojoj kaže da...

Види овог без стида и срама. Нашао да коментарише после оне крађе Трампа на америчким изборима. 

Покојни Ђинђић је јавно критиковао овакве поступке, Вучић не сме ни да писне.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...