Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

WWW.NOVOSTI.RS

Бранимир Несторовић говорио је за Н1 након изборних резултата.

Какав царски одговор:dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Дејан рече

Није ми јасно да Србија против насиља освоји онолико гласов ау БГ.

Поводљивост за јавном представом глумаца, кампања да нам је никад горе, кампања мржње према властима и нажалост југословенско размишљање.

Иначе кад се глумци удруже око неке политике, то се досад показало као промашај. Тако су их извели 1997. на бину да рецитују у корист Мила Ђукановића. Неки од тих и данас причају исте рецитације о правди и демократији.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче Београда, градски превоз се плаћа симболично, вртићи су бесплатни, стално се сређују паркови. Град функционише сасвим у реду. Прокоп завршен скоро. Објективно све је у реду. Оно где су људи падали је: преместиће зоо са Калимегдана на Аду, срушиће сајам, руше зграду поште (руина код железничке којој враћају предратни изглед), изградили су Београд на води, променили су калдрму у Скадарлији. По мени већина тих ствари је емотивна манипулација и позивање на некакву традицију. Традиција Сајма? Можеш мислити, изграђен у комерцијалне сврхе-руши се у комерцијалне сврхе. Замисли преместиће Зоо тамо где има више зеленила?! 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Вилер Текс рече

Видећемо. 

Свакако, не очекујем да ће Нестор да подржи круг двојке.

Дефинитивно могу да буду корективни фактор, што је боље него да их нема нигде, јер са 15% не могу сами ништа.

Нису се они окупили да буду корективни фактор, већ власт на републици за 2-3-4 године. Неће пуцати себи у ногу на првом кораку.

На поновљеним БГ изборима, који неће бити везани за републичке (без Вучића у кампањи) могу чудо да направе. Неће пропустити прилику да погасе Бошка, Милицу, Дсс...а имају потенцијал да добро окрње бирачко тело напредњака и спс-а.

ДСС би трговао са Ђиласом, Нестор може "грађанистима" да угаси коалициони потенцијал и да их закуца на њихових 15%.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вукашин рече

Нису се они окупили да буду корективни фактор, већ власт на републици за 2-3-4 године. Неће пуцати себи у ногу на првом кораку.

На поновљеним БГ изборима, који неће бити везани за републичке (без Вучића у кампањи) могу чудо да направе. Неће пропустити прилику да погасе Бошка, Милицу, Дсс...а имају потенцијал да добро окрње бирачко тело напредњака и спс-а.

ДСС би трговао са Ђиласом, Нестор може "грађанистима" да угаси коалициони потенцијал и да их закуца на њихових 15%.

Ја не бих имао ништа против да они буду нова власт. Само треба бити опрезан у свим тим  рачуницама да се не отвори простор "грађанистима" у Београду.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Мислим да СНС и СПС већ имају већину?

Немају. И Вучић је синоћ рекао да власт у БГ зависи од Несторовића. Сад су на 6,5%. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Поводљивост за јавном представом глумаца, кампања да нам је никад горе, кампања мржње према властима и нажалост југословенско размишљање.

Иначе кад се глумци удруже око неке политике, то се досад показало као промашај. Тако су их извели 1997. на бину да рецитују у корист Мила Ђукановића. Неки од тих и данас причају исте рецитације о правди и демократији.

Било како било, и даље ми није јасно.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Ја не бих имао ништа против да они буду нова власт. Само треба бити опрезан у свим тим  рачуницама да се не отвори простор "грађанистима" у Београду.

Њима се отвара простор са ДСС-ом и Бошком као играчима. Са Нестором су угашени.

Подели на овим сајтовима

Честитке победницима и ако није била фер утакмица. Свака част Вучићу, направио је страначку машинерију и Хитлер да му позавиди.

Десна опозиција је због лоше процене и личних сујета изгубила поверење гласача. Рио Тинто добија нову шансу, корак смо ближе великој Албанији, морал у друштву ће пасти за степеницу ниже. Све у свему, Србија неће стати да пропада.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вукашин рече

Њима се отвара простор са ДСС-ом и Бошком као играчима. Са Нестором су угашени.

Пошто Несторовић неће нигде, у тој калкулацију се отвара простор на поновљеним изборима, да грађанисти на вику узму победу. То је оно о чему треба водити рачуна.

Подели на овим сајтовима

Znaci sastavice Vucko jedno 2 decenije na vlasti u kontinuitetu a tome moze da zahvali manjim delom na sopstvenoj sposobnosti i dobrim delom na nesposobnosti i gluposti takozvane politicke opozicije koja je vise opozicija nacionalnom interesu i zdravom razumu.

Bravo Vucicu, pa ako bog da zdravlja i srece jos dve decenije da vodis Srbiju i spasavas je od opozicionih kleptomana i trecerazredne fukare...

Подели на овим сајтовима

Што се Несторове листе тиче, мислим да није добро да инсистирају на понављање избора у Београду и подижу свој цензус на градском нивоу, где не могу водити стратешку политику, а могу пружити прилику да Запад додатно уложи у усташку листу тзв. грађаниста и да ови заседну на градску власт, да се ту поново накраду и да опет те паре заврте у емитовање прозападних медија. Треба сада бити сталожен, јер има бољих и сигурнијих опција.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...