Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

@Н И Н Е

Жалосно је што ти говориш неистину, јер је актуелна власт стриктно и директно поручила Западу да од признавања независног Косова или сагласности за пријем у било какве институције УН нема ништа. Не заборавимо да се та тврдња провлачи већ 12 година, те свако ко на њој инсистира тешко да показује добронамерност. Дела говоре да је 27 земаља повукло признање Косова, да се више него икада пружа помоћ косовцима, а неразумевање ситуације да од њих неко жели створити ,,хамасовце'' да би их у једном дану протерали, а Србију поново бомбардовали, говори да су неки или потпуно наивни или злонамерни.

Поновићу, један гост на Спутњику који ради као новинар на Западу, сведочи о јавном изношењу америчких планова да финансирају и стварају факторе који ће ићи националним путем у непослушним земљама, али на такав начин да их дискредитују изнутра. То је иста прича као са палестинским Хамасом који је створен од стране Запада, да би данас сатирали Палестинце у Гази. Српски хамасовци су десничари које амерички амбасадор провлачи у скупштинску фотељу, које Аљбин Курти данас пушта на Космет док је српским званичницима забрањено, који путују по Берлину и који би бранили Русију док се тајно састају са западним амбасадорима пред изборном кампањом.

Ако морамо бити мудри као змије, то је управо овај тренутак важан за нашу мучену Србију. Позивам вас да будете мудри да не дозволите да вас преваре да мржњом следите непријатеље Србије - мржњом према свом, верујући најподлијим преварантима и манипулаторима. Србији је потребно народно и државно јединство, подржано Црквом и Њеним јединством, да превазиђемо све нападе у сваком специјалном рату против нас.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ово је прави пример позитивне кампање:

420283_47f8ae2c-f233-47a2-a201-fe0c63043

Председник Александар Вучић разговарао је са породицом Николић која се вратила из Аустрије да би се настанила у Михајловцу, надомак Смедерева, где се баве пољопривредом.

- Дошло је време да овде може лепо да се живи, али мора да се ради - поручио је Топлица.

- Ви много доприносите Србији и много вам хвала на томе - поручио је Вучић.

WWW.INSTAGRAM.COM

2,385 likes, 119 comments - avucic on November 27, 2023: "Снага је у људима. ❤️🇷🇸❤️ Србија не сме да стане."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Питање је ко си ти. Јер Путин није против Вучића. Хтедох да ти шаљем приватну поруку, али то је онемогућено код тебе. Зашто? Ко си ти?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, sampaganini92 рече

Свака наредна власт ко год је буде чинио биће национална српска власт и свака следећа још више

Ако се створи дос2 заборави на то. Националне странке (а колико можеш да будеш национална опција кад ти је левозелена колаиција партнер?) ће проћи као Коштуница у Досу уколико Дос 2 неким чудом узме власт. 

Ми имамо тенденцију да заборављамо историју и понављамо исте грешке. 

Боље Слободан Милошевић него Дос 

Боље Вучић него дос2.

Далеко су Слоба и Вучић од одличних, али су бољи од доса и доса2.

Јуче сам чуо једног млађаног медијског другосрбијанца како говори да се не сећа Србије пре Вучића, јер је био мали кад је СНС дошао на власт. И сад тај и такви треба да пресуђују како никад није било горе а национални Срби треба да кажу тако је. Стварно смешно. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Ако се створи дос2 заборави на то. Националне странке (а колико можеш да будеш национална опција кад ти је левозелена колаиција партнер?) ће проћи као Коштуница у Досу уколико Дос 2 неким чудом узме власт. 

Ми имамо тенденцију да заборављамо историју и понављамо исте грешке. 

Боље Слободан Милошевић него Дос 

Боље Вучић него дос2.

Далеко су Слоба и Вучић од одличних, али су бољи од доса и доса2.

Јуче сам чуо једног млађаног медијског другосрбијанца како говори да се не сећа Србије пре Вучића, јер је био мали кад је СНС дошао на власт. И сад тај и такви треба да пресуђују како никад није било горе а национални Срби треба да кажу тако је. Стварно смешно. 

Не знам али сам склон веровању да ће пре власт конститусиати дсс двери спс снс у разним комбинацијама него нешто друго. Не верујем да ће се заправо десити коалиције нато странака и двери или дсс, то је толико неприродно да чак ни на локалу нема смисла.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, sampaganini92 рече

Не верујем да ће се заправо десити коалиције нато странака и двери или дсс, то је толико неприродно да чак ни на локалу нема смисла.

Али на прошлим изборима су десничари и ђиласовци одмах након избора изашли са одлуком да формирају коалицију у Београду, док нису видели да су се зазнули јер им је замало фалила већина. Тада је Филип Родић огорчено реаговао јер је гласао за ДСС да би појачао десну орјентацију, а Вучић је унапред рекао да ће се сви они удружити, јер ту нема лево-десно, него је то све интересна група ко зна каквих агентура и тајкуна.

Данас ту коалицију отворено најављују. Не знам како си то пропустио. Они кажу да ће направити техничку владу, да би ослободили медије, да Шолак и Ђилас добију националне фреквенције где би и десничари могли неограничено да делују као што ће на актуелним националним телевизијама. Можеш ли ти да схватиш ту контрадикторност? То је насиље најјаче врсте над здравим разумом. Лепо је Вучић рекао да ту нема никакве техничке владе него стварне владе. Упоредио их је са прељубницима који се ваде да су само два-три пута спавали са неким другим.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Видео сам да најавављаују коалицију на нивоу Београда док двери и заветници одбијају сваку сарадњу са нато опозицијом на парламентарном нивоу. Видећемо али већинско опредељење народа је за национално оријентисане идеје, свака комбинаторика која би у власт увела нато странке било би насиље да изборном вољом грађана и као таква апсолутно неодржива. Не верујем да иједна влада која има ове нато странке може да опстане.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, sampaganini92 рече

Видео сам да најавављаују коалицију на нивоу Београда док двери и заветници одбијају сваку сарадњу са нато опозицијом на парламентарном нивоу. Видећемо али већинско опредељење народа је за национално оријентисане идеје, свака комбинаторика која би у власт увела нато странке било би насиље да изборном вољом грађана и као таква апсолутно неодржива. Не верујем да иједна влада која има ове нато странке може да опстане.

Свака коалиција са лево зеленим странкама је промашај, на било ком нивоу. 

Може да опстане јер ће имати подршку ЕУ администрације и толико колико би опстала, направиће штету Србима. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

него је то све интересна група ко зна каквих агентура и тајкуна

Чуо сам у пролазу, у медијима, да је буџет Београда огроман.

Иначе од ове године су бесплатни вртићи у Београду.

Подели на овим сајтовима

А данас Ђилас исмејава објаву да је у државном буџету пет милијарди евра. То је 62,5 пута више него кад је он смењен са власти, тада је било 80 милиона евра.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

У извештају Републичке изборне комисије с 28. седнице стоји:

„На седници, која је одржана 27. новембра 2023. године, Републичка изборна комисија донела је Решење о проглашењу Изборне листе “МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, проф. др Бранимир Несторовић“, за изборе за народне посланике Народне скупштине, расписане за 17. децембар 2023. године.“

mi_lista.thumb.jpg.859a802cddcac9c9b43bce18176ce7f6.jpg

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

- Наших сународника са правом гласа који живе у дијаспори има око 1,7 милиона, али на биралишта, у дипломатско конзуларним представништвима, излази њих много мање - око два одсто. Тако се за гласање 17. децембра пријавило 32.215 бирача, и за њих ће бити отворено 81 бирачко место.

Јел успеваш ти да гласаш?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...