feeble Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Већ данима ми се ово врти у глави и не могу да избацим RYLAH, YOKA and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Pontifex Emeritus and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 talk to me, like lovers do... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 http://www.azlyrics.com/lyrics/avicii/brothersister.html Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 feeble and blue је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SzsDHtzx6tI RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 YOKA, Миљан Јокић and Радосна је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука