Oglo Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Pošto mi je više neprijatno da postavljam po dva tri hita dana ili večeri ,otvaram ovu temu gdje se može postaviti,ono što trenutno dolazi iz vaših zvučnika ili slušalica, a rado bi podijelili sa ostalima Evo kod mene se trenutno sluša,ovo 0110_hahaha Maja.Dj, MilaTS, Milica Bajic and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Цитат Помени @ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Kraftwerk - Radioactivity Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Тужна због Јапана, а дотучена нападом на Либију Стари, Sanja Т., kron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Цитат Помени @ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 ♫ Always You ♫ Sophie Zelmani Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 ovde se vrti neshto malo, staro, nostalgicno....podseca na letnju kishu u Beogradu nekada..na ispunjenost, nadu, nadolazecu radost.... Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ја ово слушам, а препоручујем Аквилију. 0110_hahaha Извињавам се за псовке на крају.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JJGNSkabcS8 Дуња and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 pa ne znam sad,tekst odličan,pa eto ko voli,ja trenutno slušam ovo http://www.youtube.com/watch?v=T7_1o-fuRAQ Цитат Помени @ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Mislim daste prekandasili sa muzickim temama.Al,svedno,da vam se pridruzim... Phoebe, Tavita, РадиоКамчатка and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 taman se opustila i do daske pustila...rekoh evo meni laganice pred spavanje, kad ono :cheesy2: psihodelika total 0110_hahaha algabacaju Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 pa šta znam i meni se učinilo pretjerano pa sam prvo pitao znaš kako ja ovu temu vidim kao muzički algabacaju,potpuno neobavezno,a opet za sve ... ono hit dana i večeri,baš ako ti se neka specijalno svidi kao i posveta ova tvoja 0110_hahaha Цитат Помени @ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 neka, neka, lepo je ovde....jedino je teshko da se cimamo s mola na dur i s evergrina na hard i slicno...ko ce posle zaspat' ako i ne poslusham sve odmah, ima vremena narednih dana. Svidi ti se poneshto, pa prisvajash 0110_hahaha Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ведран and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Милошшш, MilaTS, Давидова and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 za laku noc:) Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Apsolutno fenomenalno http://www.youtube.com/watch?v=2HrltErB8H4&feature=related Цитат Помени @ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.