Ana B. Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 16, 2018 Пријави Подели Написано Јул 16, 2018 Otkrila ponovo sa decom zbog Frozen ovaj film iz mog detinjstva i setiloa se koliko je dooobra bila muzika... sve pesme iz Tajne snežne kraljice (1986) na jednom linku Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 18, 2018 Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 18, 2018 Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 Branka62 and Ambasador је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 18, 2018 Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 18, 2018 Пријави Подели Написано Јул 18, 2018 Ana B., obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јул 19, 2018 Пријави Подели Написано Јул 19, 2018 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 19, 2018 Пријави Подели Написано Јул 19, 2018 obi-wan, Tavita and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 obi-wan, Tavita and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 Натан је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 Ambasador, ivanaika and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Јул 21, 2018 Пријави Подели Написано Јул 21, 2018 Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 21, 2018 Пријави Подели Написано Јул 21, 2018 Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne al' ne mozes mi nista, smijem se jer ja u ljubav vjerujem jer ja sam opet zaljubljen..... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука