Jump to content

Прогон Православне Охридске Архиепископије у Р. Македонији

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Не,г.Ангст,обратите пажњу када АЕМ Јован служи са Патријархом,стоји му са десне стране, док Митрополит Амфилохије са леве,тако и на фотографијама САСабора.Охридска Архиепископија има свој Синод док Митрополија црногорско-приморска нема.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не,г.Ангст,обратите пажњу када АЕМ Јован служи са Патријархом,стоји му са десне стране, док Митрополит Амфилохије са леве,тако и на фотографијама САСабора.Охридска Архиепископија има свој Синод док Митрополија црногорско-приморска нема.
Мислио сам због титуле егзарха; нисам добро мислио...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Какав је став епископа банатског Никанора према македонским расколницима? Чуо сам да није хтео да потпише неки документ, или тако нешто... Да ли би се он уопште огласио против затварања архиепископа Јована?

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Патријарх је Архиепископ пећки.Егзарх је у данашњој ситуацији само-почаст,додуше, наслеђена из наше прошлости када је и била у функцији.

Подели на овим сајтовима

Г.Ангст на знам какав је став Епископа Никанора нити да ли би се он огласио против затварања АЕМ Јована.Сигурно је да је служио Литургију са њим,на пр.у Храму Св Саве када је служио Патријарх,барем једанпут, или да ће служити ако буде у прилици,што говори да је у Лит. заједници са Архиепископом.Стоји да је имао фантастичне изјаве о расколницима,али као што знате,и сам се после тога покајао.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ево, ја сам направио нешто на брзину и поделио на фејсбуку, видим да људи масовно преузимају:

post-6964-0-59490400-1328740386_thumb.jp

Молим оне који се баве дизајнерским послом да ми помогну и праве ове банере и слике, а ми ћемо их прослеђивати свуда где знамо и можемо.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Такође, опет треба поставити снимак када Владику Марка нападају на гробљу, да се види са каквим ликовима Црва има посла. И све се то дешава наводном веку највећег прогреса и напретка. Која лаж и обмана!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Заиста је ово страшно. Људи хоће да га убију, да га униште једино зато што неће да квари Цркву. Па какви су то људи који воде тзв. МПЦ? Како такви могу да уче вери када раде на убијању људи?

Молим дизајнере са сајта да ми се јаве на ПП да ми помогну око постера које ћемо правити и качити по ФБ да што више људи види. Молим вас.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...