Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ово је аутошовинистима суд и право коме ми треба да верујемо и због тога и да се између осталог одрекнемо  генерала Ратка Младића?

12:smeha:

До победе аутошовинисти, Дизниленд је ваш!

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Avocado рече

Koju opozicionu propagandu?

Koja manipulacija?

A budalaština je zato što si ti zamislio da je u redu da se izvršna rešenja ne izvršavaju?

Ti si sad zamislio da je Vlada Srbije toliko nesposobna da skoro 4 godine ne može da odluči o žalbi na rešene o rušenju objekta? Pretpostavljao sam ja da si ti zapravo opozicionar i da samo izigravaš nemoralnog idiota da bi blamirao SNS...

Jok... mi opozicionari samo nemamo moralni kompas (i inteligenciju) kišne gliste pa da nam bude u redu to što skoro četiri godine nakon izvršnosti rešenja o rušenju objekta u nacionalnom parku taj objekat i dalje nije srušen...

Ma da vi imate moralni kompas pacova kojima ne smeta streljanje potencijalnih optuzenih ni dizanje u vazduh kuce bez ikakvog resenja... Slucaj Silerove ...  

Vidis, demokrate to rade drugacije, donesu resenje pa onda bez zurbe urade sta treba. A mozda treba i sacuvati objekat, ko zna i zasto da ne.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Ово је аутошовинистима суд и право коме ми треба да верујемо и због тога и да се између осталог одрекнемо  генерала Ратка Младића?

До победе аутошовинисти, Дизниленд је ваш!

😂😂😂

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Вилер Текс рече

Наравно кад све то извадиш из контекста расправе

Iz kog konteksta sam to izvadio?

Koji je to kontekst rasprave u kojem navedene tvrdnje nisu lične uvrede?

(Proveri da li tetki treba lek...)

Tipičan kontekst u kojem uvrede nisu uvredljive je kad ih u šali i iz milja razmenjuju veoma bliske osobe koje su navikle da tako međusobno razgovaraju i to izgovaraju bez ikakve loše namere... ono kad npr. neko ortaku kaže "de si konju jedan", a on odgovori "šta ima stoko debela"... ali čisto sumnjam da ćeš toliko nisko da padneš pa da tvrdiš da je to bio kontekst vašeg razgovora...

пре 25 минута, Вилер Текс рече

исвега онога што је твој клијент говорио.у континуитету и мени а слично.и другима годинама.

Iz onoga što je neko govorio godinama proističe da ti nisi lagao kada si napisao da ga nisi vređao, nego iznosio političke kvalifikacije?   :D 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bilbija рече

Ma da vi imate moralni kompas pacova kojima ne smeta streljanje potencijalnih optuzenih ni dizanje u vazduh kuce bez ikakvog resenja... Slucaj Silerove ...

confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Avocado рече

Iz kog konteksta sam to izvadio?

Koji je to kontekst rasprave u kojem navedene tvrdnje nisu lične uvrede?

Tipičan kontekst u kojem uvrede nisu uvredljive je kad ih u šali i iz milja razmenjuju veoma bliske osobe koje su navikle da tako međusobno razgovaraju i to izgovaraju bez ikakve loše namere... ono kad npr. neko ortaku kaže "de si konju jedan", a on odgovori "šta ima stoko debela"... ali čisto sumnjam da ćeš toliko nisko da padneš pa da tvrdiš da je to bio kontekst vašeg razgovora...

Iz onoga što je neko govorio godinama proističe da ti nisi lagao kada si napisao da ga nisi vređao, nego iznosio političke kvalifikacije?   :D 

Те твоје логичке акробације не помажу. Јасно је да неко ко пише ствари које пише твој клијент има проблема са здравим разумом.

Као и они који верују Хашком суду, који сматрају да је ђенерал починио злочине, и поред тога што је судија, госпођа, издвојила мишљење итд. 

Ето видиш школована је у истој науци и на јачим школама, можда, од тебе ова што пита за Кулина Бана...Џаба школа.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Avocado рече

... a okolnost da su nakon toga fudbaleri doneli pametniju i odgovorniju odluku od predsednika ne ide u prilog predsedniku i političkoj situaciji u našoj zemlji...

Стварно се надам да грешим, али мени цела прича делује као унапред договорени спин. Тако карактеристичан за СНС.

„Ја ћу да вама дам милион евра ако се квалификујете, да се зна ко је овде газда. Али пошто знам да ће сви да скоче на мене, ви те паре после поклоните деци. А онда ако неко и даље помиње тих милион евра, питаћемо га 'Чекај, ти си значи против тога да се финансијски помогну болесна деца, је ли? Смета ти што их је Вучић дао фудбалерима а они после поклонили за лечење деце? ' “.

Значи цела идеја је толико болесна да опет понављам...надам се да ово везе нема са истином. Али познајући екипу ми мирише на нешто у том фазону.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

Значи цела идеја је толико болесна да опет понављам...надам се да ово везе нема са истином.

😂😂😂😂

Lepo je sto ipak donekle uspevas da ukapiras tvoj problem...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, GeniusAtWork рече

Стварно се надам да грешим, али мени цела прича делује као унапред договорени спин. Тако карактеристичан за СНС.

Вучић је смислио ковид!!!! Не дајте да вас лажу!!!Вчћ пдр!!!

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, GeniusAtWork рече

Значи цела идеја је толико болесна да опет понављам...надам се да ово везе нема са истином.

Kada smisli nesto toliko bolesno da cak i sam autor sumanute ideje posumnja u nju..

😂😂😂😂

Ne mogu da prestamem da se smejem 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Вилер Текс рече

Те твоје логичке акробације не помажу.

Koje logičke akrobacije?

Rekao si da sam nešto izvukao iz konteksta, pitao sam te koji je to kontekst... 

Simpatično je to što kad se upiškiš od prostog pitanja imaš kreativne načine da izbegavaš odgovor, ali ne prolazi...

Јасно је да неко ко пише ствари које пише твој клијент има проблема са здравим разумом.

Kad je nešto jasno onda uopšte nije teško objasniti zašto je to tako... a čim stignemo do tog dela ti zatrokiraš... kao da uopšte nije jasno i očigledno...

Као и они који верују Хашком суду, који сматрају да је ђенерал починио злочине, и поред тога што је судија, госпођа, издвојила мишљење итд. 

Ето видиш школована је у истој науци и на јачим школама, можда, од тебе ова што пита за Кулина Бана...Џаба школа.

Nije džaba, ta škola mi (između ostalog) omogućava bar to da niko ne može da me naloži ko budalu da izdvojeno mišljenje znači da sudija Nijambe smatra da Mladić nije ratni zločinac...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, GeniusAtWork рече

„Ја ћу да вама дам милион евра ако се квалификујете, да се зна ко је овде газда. Али пошто знам да ће сви да скоче на мене, ви те паре после поклоните деци. А онда ако неко и даље помиње тих милион евра, питаћемо га 'Чекај, ти си значи против тога да се финансијски помогну болесна деца, је ли? Смета ти што их је Вучић дао фудбалерима а они после поклонили за лечење деце? ' “.

Значи цела идеја је толико болесна да опет понављам...надам се да ово везе нема са истином. Али познајући екипу ми мирише на нешто у том фазону.

Mnogo jednostavnija i logičnija varijanta je da je samo pogrešno procenio javno mnjenje i onda sanirao grešku...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

Mnogo jednostavnija i logičnija varijanta je da je samo pogrešno procenio javno mnjenje i onda sanirao grešku...

Sta bi moralna gromado? Ni reci o bezakonju DS i rusenju kuca bez ikakvog resenja? To te ne dotuce previse?😂😂

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Bilbija рече

Sta bi moralna gromado? Ni reci o bezakonju DS i rusenju kuca bez ikakvog resenja? To te ne dotuce previse?😂😂

Svakako me rušenje tih kuća ne dotiče toliko koliko tebe i ostale obožavaoce zemunskih ubica i dilera droge... a naravno da te kuće nije trebalo rušiti bez zakonitog rešenja o rušenju bez obzira na vanredno stanje i razlog zbog kojeg je vanredno stanje uvedeno...

Bez veze je, moglo je to lepo da ostane državi, baš kao i taj plac koji im je kasnije oduzet...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...