Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa ne kontam ono treće pitanje - Kako uopšte možeš znati plan Božiji? Bilo kakav?

Na prvo možda bih mogao laički da ti kažem, da ne treba nikakve znakove Božije da tražiš i očekuješ, jer mi baš nismo na tom duhovnom nivou kao naši Svetitelji da bi mogli to da očekujemo.... Najbolje je držati se svog sveštenika (duhovnika) i sa njim se posavetovati.....

A vala za drugo imaš na forumu masu stvari o tome napisanu  crosseo ....

Подели на овим сајтовима

Ма да, али ја питала конкретно кроз себе, али ме ипак занима шта нам то Господ сутра поручује???

Нестрпљива и докона... crosseo

Непослушна увек    crosseo.gif' class='bbc_emoticon' alt='crosseo' />

apel.png

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Ja imam kritiku...

Otvara se gomila glupih nepotrebnih tema a dosta njih se i duplira!  facenew22222222

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Свако има одређене укусе и потребе. Не морамо да читамо или отварамо све теме, већ само оне које нас интересују.

Јасно је да није за свакога идеално. Водимо рачуна колико је могуће да све буде у нормали.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja imam kritiku...

Otvara se gomila glupih nepotrebnih tema a dosta njih se i duplira!  srecan

sve duple spajamo...ako naidješ na takve slobodno javi nekom administratoru a što se tiče otvaranja tema-to je cena slobode koju svaki član ima prilikom otvaranja tema  pivo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Имам један предлог у вези дијалога са атеистима. Радило би се о следећем. Атеисти би редом постављали њима сумљиве цитате из Новог Завета и давали своје коментаре, а верници би редом одговарали. Сувише ствари има које би једни другима замерили и овако с'брда с' дола тешко је одједном на све одговорити. Али зато да се , ако сте ради, отвори посебна тема која ће имати поступност у одговарању на питање по питање, и тако би се полако водио конструктиван дијалог. И напомена би била да се користе само цитати из Новога Завета, као што већ рекосмо на овој теми, Нови Завет је пунота и нема потребе бавити се Старим на овакав начинх, поготову што без познавања Новог уопште је немогуће дати потпуне хришћанске одговоре на Стари.

Шта мислите о томе?   

Ne vidim baš neku korist od toga jer i masa vernika ne razume šta je to Sveto pismo, ne znaju kako se čita, a još manje ga poznaju dovoljno dobro da bi i sami uspeli da daju kršteni odgovor. Sa druge strane, to isto samo još i bez ključa sa kojim se Pismo čita - vere - je i stvar sa ateistima, stim što ga oni čituckaju sa kojekakvim "dokazima" koji su pokupili od Danikena, Brauna, i drugih senzacionalističkih spisatelja, ne žele da čuju razloge a još manje da ih razumeju. I na kraju, ovde i onako ne možeš da daš dobar odgovor, jer odgovor na jedno pitanje, često zahteva gomilu priče, koju ateisti i onako nemaju nameru da čitaju i razumeju.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

link=topic=985.msg422729#msg422729 date=1303905411]

što se tiče otvaranja tema-to je cena slobode koju svaki član ima prilikom otvaranja tema  pivo

Jeste sloboda clana ali je sve vise tema za caskanje koje nemaju nikakvog smisla...

Ja samo htela da kazem sta mislim  srecan

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

što se tiče otvaranja tema-to je cena slobode koju svaki član ima prilikom otvaranja tema  pivo

Jeste sloboda clana ali je sve vise tema za caskanje koje nemaju nikakvog smisla...

Чекај, бре, па и ти ћаскаш тамо. Или је то тамо нека друга Маиа?

Подели на овим сајтовима

Bravo Rale :drugarstvo:Nego Majo,nisi jasna,koje su to teme koje ti smetaju ili koje su duplirane,reci konkretno?

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Caskam, ali pored tih tema otvoreno je jos desetine...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Caskam, ali pored tih tema otvoreno je jos desetine...

pa svi mi ili većina tako radi ,

otvorimo više stranice i uporedno pratimo  pivo.gif' class='bbc_emoticon' alt='srecan' />

Подели на овим сајтовима

Ne razumem,šta Mai smeta...konkretno  srecan

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Bravo Rale :drugarstvo:Nego Majo,nisi jasna,koje su to teme koje ti smetaju ili koje su duplirane,reci konkretno?

??????????????????????????????

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...