Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Рапсоди рече

А што би имало везе са цепањем, ко је помињао цепање...иди састави се човече . :D

Kapiram problem... zalutala na temu. desava se. Baci pogled o cemu je rec, imas u naslovu pa otovri novu temu gde cemo da diskutujemo o umetnckom kvalitetu karikatura, njihovom promasaju u znacenju i drugim artisticnim elemtnima u koje se ne sumnjivo opako razumes :D

Ovde se prica nesto drugo... i pssst, da ne probudis nekog, ajde lagano. Vidi gore, imas dugme "Postavi novu temu" ajmo. Prvi sam tamo da znas!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Рапсоди рече

До сада сам мислила да си малициозан, да си можда и плаћен

Hah ne zezaaaaj?!

Ja sam mislio zebaate se kad kazete da me placaju soros i gejc :D:D :D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

O.M.G... sledece na redu je da mi lovis gramaticke greske? :D

Наравно да се не ради о граматичким грешкама него показујем колико не успеваш да се саставиш и даш кохерентно образложење својих ставова. Покушаваш да се извучеш час на ову час на ону фору, а последње је ово, да окренеш на завитланцију. Мислим да је било доста. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Dobrojtro kolumbo... ocu reci, Rodoljube!

Извини, изоставио сам "ти". 

Мислим да ти је било доста. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Наравно да се не ради о граматичким грешкама него показујем колико не успеваш да се саставиш и даш кохерентно образложење својих ставова. Покушаваш да се извучеш час на ову час на ону фору, а последње је ово, да окренеш на завитланцију

pre no sto odes, ne zaboravi- svako ima pravo da se izrazava kako zeli, cak i ti i niko nema prava da ti to unistava cak ni ja.

Eto. To je cela filozofija. Dok neko ne unisti i nesto sto si ti sam napravio neces me razumeti a mogo si da skontas odma sve.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Vidi gore, imas dugme "Postavi novu temu" ajmo. Prvi sam tamo da znas!

Мислила сам да отворим  тему о снобовима...значи први си на теми. :D   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Hah ne zezaaaaj?!

Ja sam mislio zebaate se kad kazete da me placaju soros i gejc :D:D :D 

Онда си накриво насађен, нема трећег. :smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Мислила сам да отворим  тему о снобовима...значи први си на теми. :D   

Prvi maco, ne propustam tako nesto ni za zivu glavu :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Онда си накриво насађен, нема трећег. :smeh1:

Da, da...

giphy.gif

Подели на овим сајтовима

Dok neko ne unisti i nesto sto si ti sam napravio neces me razumeti a mogo si da skontas odma sve.

Опет смо код сконтавања? Па зар нисмо од тога кренули, да си рекао да ја не контам... па кад смо дошли то тога да ми ти објасниш, испоставило се да ти не конташ?

Шта, да поновимо круг?

Подели на овим сајтовима

Prvi maco, ne propustam tako nesto ni za zivu glavu :)

Добро куцо (у пежоративном значењу ). :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

испоставило се да ти не конташ?

Na zalost, to se nikada nije ispostavilo. Ja nisam razumeo konkretan tvoj post koji je napisan bez smisla... Ovo ostalo- im good. 0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Da, da...

giphy.gif

Типично балкански (гејачки) када га женско дотуче аргументима које иначе он користи, онда се прибегава оваквим решењима. Е мој клауд , хоћеш у Јевропу, а празилук ти још увек вири из  д..... :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...