Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вилер Текс рече

апсолутно може да позива на насиље и девијантан је и умоболан

Lep odgovor... samo te ja nisam to pitao ;)

Ne moras vise da odgovoaras ako bas toliko ne zelis.

Inace, trebalo bi da je sramota da odrastao covek ne zna razliku izmedju "moze da poziva" i "poziva"

Boki je bar covek iskreno reko... doso i reko- karikatura poziva na nasilje. Covek od integritetea, zna svoje misljenje i vrednuje ga. Ne mrsi ga s "moze da pozivaaaa" "tooo je devijantnoooo" jer ga to niko nije ni pitao... ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 17 минута, cloudking рече

"Svaka akcija ima svoju adekvatnu reakciju"

Да си паметан и добронамеран схватио би да сам ја то говрио о људској природи, палој. Коју негираш а редовно је показујеш, као и остали људи укључујући и мене и Рапсоди.

Да си паметан и добронамеран схватио би да ја нисам подржао и оправдао насиље. Али пошто си ти једини добар а ми зли хришћани ти си одлучио овде да нас оптужиш да смо насилници и да смо исти као муџахедини.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Lep odgovor... samo te ja nisam to pitao ;)

Ne moras vise da odgovoaras ako bas toliko ne zelis.

Inace, trebalo bi da je sramota da odrastao covek ne zna razliku izmedju "moze da poziva" i "poziva"

Boki je bar covek iskreno reko... doso i reko- karikatura poziva na nasilje. Covek od integritetea, zna svoje misljenje i vrednuje ga. Ne mrsi ga s "moze da pozivaaaa" "tooo je devijantnoooo" jer ga to niko nije ni pitao... ;)

Једини који мрси си ти. Зна шта сам рекао и зашто сам то рекао. Али на нормалан разговор ти реагујеш дреком.

За крај цртеж је умоболан и ретардиран и може се разумети само као тинејџерско глупирање. Али као такав заслужује сваку осуду. Ако није тинејџерско глупирање онда позива на насиље.

Ако је намера да осуди чедоморство, начин је ружан и скарадан.

Свакако је неприхватљив.

Ето надам се да си сада разумео.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Да си паметан и добронамеран схватио би да сам ја то говрио о људској природи, палој. Коју негираш а редовно је показујеш, као и остали људи укључујући и мене и Рапсоди.

Да си паметан и добронамеран схватио би да ја нисам подржао и оправдао насиље. Али потшо си ти једини добар а ми зли хришћани ти си одлучио овде да нас оптужиж да смо насилници и да смо исти као муџахедини.

JEsi ti video rapsine i bokijeve postove? LJudi otvoreno kazu da su karikaturisti zasluzili to sto im se desilo... zasto bi drugi arsin bio i za ovog nastavnika? I zasto me optuzujes za prozivke kad od sivh hriscana koji ucestvuju na ovoj temi vecina jasno kaze da je reakcija zasluzena?

Ti si ok. Ti jesi sve vreme govorio da osudujes cepanje, ali ono "ali" koje usledi te uveg samog demantuje na neki nacin. Evo kao sto sad time sto odbijas da odgovoris na moje pitanje, meni ukazujes da delis bokijevo misljenje samo ti je bzvz da napises jer se kosi s onim sto sve vreme pricas a ne mozes da lazes (sto je pohvalno) pa zato pokusavas da zamazes oci sa "moze da poziva"...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

JEsi ti video rapsine i bokijeve postove? LJudi otvoreno kazu da su karikaturisti zasluzili to sto im se desilo... zasto bi drugi arsin bio i za ovog nastavnika? I zasto me optuzujes za prozivke kad od sivh hriscana koji ucestvuju na ovoj temi vecina jasno kaze da je reakcija zasluzena?

Ti si ok. Ti jesi sve vreme govorio da osudujes cepanje, ali ono "ali" koje usledi te uveg samog demantuje na neki nacin. Evo kao sto sad time sto odbijas da odgovoris na moje pitanje, meni ukazujes da delis bokijevo misljenje samo ti je bzvz da napises jer se kosi s onim sto sve vreme pricas a ne mozes da lazes (sto je pohvalno) pa zato pokusavas da zamazes oci sa "moze da poziva"...

За крај цртеж је умоболан и ретардиран и може се разумети само као тинејџерско глупирање. Али као такав заслужује сваку осуду. Ако није тинејџерско глупирање онда позива на насиље.

Свакако је неприхватљив.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Једини који мрси си ти. Зна шта сам рекао и зашто сам то рекао. Али на нормалан разговор ти реагујеш дреком.

За крај цртеж је умоболан и ретардиран и може се разумети само као тинејџерско глупирање. Али као такав заслушује сваку осуду. Ако није тинејџерско глупирање онда позива на насиље.

Свакао је неприхватљив.

Ето надам се да си сада разумео.

Lepo.

Ali tema nisu crtezi nego nasilje...

- da li je opravdano nasilje? je pitanje koje ima dva odgovora- da i ne.

vas odogovor je  -kariakture su strasne... sto nema mnogo veze s pitanjem.

"jel opravdano silovanje?"

"mnogo se provokativno i degutantno obukla. To sto je nosia je za svaku odudu i smatram da niko ne bi smeo tako da se oblaci ikada i igde a pogotovu na ulici i ..."

"Doubro.... a silovanje jel opravdano?"

"Osudjujem svako nasilje ali nije smela tako da izadje na ulicu jer se radi o jasnoj provokaciji i svako ko to ne vidi ili tvrdi drugacije je satanisticko zloicinacki papagaj" :D

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Ovo pitanje je neodgovoreno. Sta JESI odgovorio:

- moze da izaziva

- osudjujem nasilje ali...

- izlozba je devijantna i morbidna

Ево ја да ти одговорим :D

Изложба је девијантна и морбидна, осуђујем насиље па и карикатурално, изложба ће код одређене групе  људи  изазвати насилничко понашање . 

А ти ниси читао  мит о Пандориној кутији ?  Надам се да ћеш схватити паралелу, бар мислим  да оћеш . Или беше теби све мора да се црта :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ако није тинејџерско глупирање онда позива на насиље.

Nije tinejdzersko glupiranje.

na koji nacin poziva na nasilje?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Не скрећи са теме, тема није насиље, тема је проглас Министарства за културу , где осуђује  и једно и друго, а то што си ти сам одабрао један аспект теме  не значи да је тема  само оно о чему  мали Перица жели да прича . :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Lepo.

- da li je opravdano nasilje? je pitanje koje ima dva odgovora- da i ne.

vas odogovor je  -kariakture su strasne... sto nema mnogo veze s pitanjem.

"jel opravdano silovanje?"

"mnogo se provokativno i degutantno obukla. To sto je nosia je za svaku odudu i smatram da niko ne bi smeo tako da se oblaci ikada i igde a pogotovu na ulici i ..."

"Doubro.... a silovanje jel opravdano?"

"Osudjujem svako nasilje ali nije smela tako da izadje na ulicu jer se radi o jasnoj provokaciji i svako ko to ne vidi ili tvrdi drugacije je satanisticko zloicinacki papagaj" :D

Остављам те са твоји силогизмима дотуре

А и ово да се утврди:

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, cloudking рече

Ja se slazem s tobom da je ekstremna propaganda (sta god to znacilo) daleko veci problem od bilo kakvog nasilja. Nasilje dodje i prodje i nekako uvek bude dobrodoslo na duze staze gledano, ali propaganda  u vidu zle umetnosti je nesto sto podriva temelje naseg drustva. U ovom trenutku ja ne mogu da vidim neku ozbiljniju pretnju po srpski poredak od nakaradne umetnosti! 

Treba tu propagandu nekako iseci u korenu da se ne razmnozava. Predlozi? 

Ja mislim da je cepanje samo prvi korak, bilo bi dobro organizovati neku narodnu miliciju, tipa neki momci koji bi bili spremni da se brzo organizuju i grupisu za te gerilske operacije. Mete bi mogle da budu poznati centri propagande nasilja: pozorista, galerije, bioskopi... pa cak i muzeji (sto da ne? kakvih sve postavki ima ono je bogu plakati: golotinje, morbidnosti, penisi...). 

To bi bio neki moj predlog, ne znam... sta mislite? Ko je sa mnom! Uzmimo svoju drzavu u SVOJE RUKE!!!!!

Pa extremna propaganda tipa ovih slika dece, ili recimo parola srbija do tokija i slicno.

Jednostavno to ne donosi nikakvo dobro.

Resenje moze da bude samo zakonsko i drzava da se bavi tim pitanjem i odgovarajuce ustanove koje mogu da promovisu moralne stvari i da pisu protiv losih.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Resenje moze da bude samo zakonsko i drzava da se bavi tim pitanjem i odgovarajuce ustanove koje mogu da promovisu moralne stvari i da pisu protiv losih.

pa da ali drzava u susretu sa ovim nasiljem kaze, "obe strane su pdjednako krive" i nece preduzeti nista. Tj. dala dvojici neke smesne uslovne kazne.

Ako bi jedan mafijas ubio drugog mafijasa, jel to znaci da ne bi trebalo da odgovara s obizorm da je ovaj prvi sam kriv za svoje ubistvo s obzirom da je mafijas a svaka akcija ima reakciju? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...