Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 27. 3. 2018. at 12:32, Grizzly Adams рече

И BMW

Expand  

Gde ti vidis BMW ? 'Ajde, bre Grizli, dont bi dzelesi na mlados' i lepotu ;) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 27. 3. 2018. at 12:34, Ronald рече

Smeker je u tvojim ocima, sto ne mora znaciti da je u ocima svih ostalih. Ja sam komentarisao Anin kom. u kome je na covjekov spontan osmjeh izvela cijelu teoriju, kao da se on uopste ne smije u zivotu. Jos je zakljucila da bi mozda bio primjecen kao da mu je to zelja:)

Expand  

Opusteno, @Ronald , samo sam se nasalila sa tobom. Ako ti smeta, izvini, necu vise. :stadaradim:

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2018. at 12:41, Лидија Миленковић рече

Opusteno, @Ronald , samo sam se nasalila sa tobom. Ako ti smeta, izvini, necu vise. :stadaradim:

Expand  

Ne smeta meni samo komentarisem:)Opusten sam maksimalno:)

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2018. at 12:50, ana čarnojević рече

nesto si mi danas ozbiljan.

ma okej, ovakvi tipovi zena kao ja njega i ne mogu zanimati, cak i da smo vrsnjaci, posto sam potpuno nenapucana cime kod zena moze da se napuca, sto moj komentar cini nebitnim.

prosto mi se svideo njegov osmeh u ocima i htela sam da mu kazem da je sladak... bez obzira da li je softveras i pred njim je karijera, da li dize 300 kila i ima 2 soma neceg platu...samo sam komentarisala njegove oci, prvi put sam sad videla takav pogled i dja mi se. i malo sam ga zezala za Godivu.

натин спешл

Expand  

Nisam ja ozbiljan, evo igram se sa sestricem ( 18 mjeseci) i gledamo Pepu prase, ja sam opusten, nego si ti izvela emotivnu teoriju, evo opet u prvom kom. Opusti se Ana sto sve moras objasnjavati, nasali se malo na moj komentar, pa stavio sam ovaj osmjeh posle "seka persa":D

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2018. at 12:57, Ronald рече

gledamo Pepu prase, ja sam opusten, ne

Expand  

Kako uspevaš da budeš opušten ako gledaš pepu prase? Ja sam sve učinio da odbijem decu od tog crtaća.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2018. at 7:28, Volim_Sina_Bozjeg рече

Kako uspevaš da budeš opušten ako gledaš pepu prase? Ja sam sve učinio da odbijem decu od tog crtaća.

Expand  

Pravda za Pepu!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2018. at 7:30, Paradoksologija рече

Pravda za Pepu!

Expand  

Мени постало хоби да у свакој земљи у којој се нађем погледам локалну верзију Пепе. :D 

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2018. at 7:28, Volim_Sina_Bozjeg рече

Expand  

Sto? Malisa nije toliko vezan za crtace, vise za lego kockice, ali ne moze ni to uvijek.

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 22:10, Милан Ракић рече

IMG_20180205_221903_1.jpg

Expand  

...

Remek-delo, kao za film!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2018. at 10:12, obi-wan рече

...

Remek-delo, kao za film!

Expand  

Riješih. On mi je najdraži brat, najbolji prijatelj... najljepši na forumu :sunce:

(miči đavola, ne kači se kad snage nemaš... vidi ga čovječe, nema šale sa njim :unbelieveble:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...