Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Лидија Миленковић

Biranje zenine slike ti je kao onaj cuveni vic...

...

Covek je na sluzbenom u Parizu, sa kolegom, i uso u butik da kupi zeni neku parisku haljinu.

Kolega: - Sta bre radis tol`ko dugo, ajde.

A ovaj kaze: - Ne znas ti kako je kupovati zeni haljinu.

Kolega: - Sto, sta je tu tako tesko?

Opet ce ovaj: - Ako kupim manji broj, tesko meni. Ako kupim veci, jos gore. A ako potrefim pravi - tek sam onda obrao bostan...

:smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Natasa. 

Komsinice, `el imam tvoje odobrenje da stavim onu sliku `de je i moja zena, al` ima i tebe? Pretproslo leto, Metino brdo, ako se secas?... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ево још једне из тог доба са тадашњом цуром:

image.jpg

...

Brate, mog`o si komotno da budes Dzizs u nekom domacem filmu, samo da su ga napravili...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Ево још једне из тог доба са тадашњом цуром:

image.jpg

Да си раније отишао у Холивуд био би Христос. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Brate, mog`o si komotno da budes Dzizs u nekom domacem filmu, samo da su ga napravili...

Имао сам неку кошуљу од дебелог платна, онако "старинску" на везивање па обучем лети уз сандале.

И кад идем улицом људи су се завитлавали "ево га Исус!" :))

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

@Natasa. 

Komsinice, `el imam tvoje odobrenje da stavim onu sliku `de je i moja zena, al` ima i tebe? Pretproslo leto, Metino brdo, ako se secas?... :)

Ako sam lepo ispala :smeh1:, svakako.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Управо сада, Milan Nikolic рече

Да си раније отишао у Холивуд био би Христос. :)

А они дошавши рекоше му: Учитељу, знамо да си истинит, и не обазиреш се ни на кога; јер не гледаш ко је ко, него заиста путу Божијему учиш. Реци нам, дакле, треба ли ћесару давати порез или не? Да дамо или да не дамо?

Никако! Taxation is theft!

Рече му Исус: ако хоћеш савршен да будеш, иди и продај све што имаш, па онда уложи те паре у неки бизнис. За коју годину ће се твоје богатство удвостручити, па онда опет уложиш у нешто и тако обрћеш.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Имао сам неку кошуљу од дебелог платна, онако "старинску" на везивање

Такву једну (само од танког платна, Тексас, хеби га) сам носио у ноћи кад је коначно рекла ”да”!

xEoeXhG.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Такву једну сам носио у ноћи кад је коначно рекла ”да”!

xEoeXhG.jpg

Е тако нешто! Само од још грубљег платна, оно скроз. :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Ako sam lepo ispala :smeh1:, svakako.

Ma jesi ti, nego sam ja ispao k`o da sam ispao iz nekog kamiona u prolazu... al` ajde, mesto je istori`sko... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Evo, postom je komsinica aminovala, stize ta slika... Metino brdo u jugoistocnom predgradju Kragujevca, polozaj sa koga je legendarni trstenicanin Radoje Raka Ljutovac u Prvom svetskom ratu oborio austrijanski `eroplan - prvi takav ratni podvig u istoriji ratovanja, uopste u svetu. Topce iza nas je to - koje je korisceno u toj akciji.

:)

S leva na desno, pliz: jedna nasa porodicna prijateljica, moja skvo, @Natasa., i naravno ja huligan, u stavu "relativno-mirno".

...

IMG_0257.jpg.f6cb355970a166e7b0282fc50aebf00a.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...