Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 55 минута, GeniusAtWork рече

'77

Old times :)

:) 

latest?cb=20160816135500

Whitewalker od malena.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Снежана рече

@obi-wan  мени личиш на Михаил Баришљикова

Cek` da izguglam da vidim ko je to... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

Миша, балетан :D

A vidim da je i glumac i jos ponesto...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Ayla рече

Ja, negdje 2000... moja boja kose.

mi.jpg

...

Ako smem da primetim - sad izgledas jos mladje...

Подели на овим сајтовима

Kad je u pitanju ova serija retro fotografija, iskreno, najlepše su mi dve ( ne moje)...one gde gde su Grizli Jesus like sa devojkom i Obi sa suprugom gde sede u nekoj prostoriji a okolo ima i nešto zeleno. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Broken рече

Kad je u pitanju ova serija retro fotografija, iskreno, najlepše su mi dve ( ne moje)...one gde gde su Grizli Jesus like sa devojkom i Obi sa suprugom gde sede u nekoj prostoriji a okolo ima i nešto zeleno. :)

Kako mozes tako brate?! Ja jos dovela pojacanje u pojavi para lepih nogu moje kume a ti tako (sad proverih, ni kurtoazni lajk nisi udario). E brate za srce si me ujeo, nije zbog mene, zbog kume mi je.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Vladan3 рече

Далееко од смотаног Харија Потера: стручно али мушки ;) 

20180331_002229.jpg

штемујеш графичку? :)))

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Vladan3 рече

20180331_002229.jpg

...

"Ucitavaj bre ka` ti lepo kazem!..."

Подели на овим сајтовима

Јун 1990. Ми еспосо изводи наше млађе чедо и мене из породилишта .  Био је више погубљен, него кад смо добили наше старије чедо. :D

A73915abfb34a53231_photo1.100000698733145type3theaternotif_tfeedback_reaction_genericnotif_id1522446641046015.thumb.jpg.ea2ac9a85d2e1504976a4480159dd611.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Лидија Миленковић рече

Јун 1990. Ми еспосо изводи наше млађе чедо и мене из породилишта .  Био је више погубљен, него кад смо добили наше старије чедо. :D

ФоÑогÑаÑиÑа коÑиÑника Mardz Simpson

?

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић Опет нешто неће ne_shvata

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

.

photo[1].100000698733145&type=3&theater&notif_t=feedback_reaction_generic&notif_id=1522446641046015.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић

Ja vidim sliku bas kako treba... :scratch_head:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...