Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

U redu, slike su ti obrisane i nema potrebe za razvodnjavanjem te teme.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja uvek volim da slusam nego da gledam nekoga. Stvarno ne razumem sta vam nije jasno ?  Izgled je relativna i promenljiva stvar. Svi se mi menjamo s godinama. Ako neko ne izgleda lepo, sta ce, takvog ga je Bog stvorio. Moze malo da uradi po tom pitanju. Zato svako od nas moze da radi na sebi ,da se usavrsava, da uci...... shvatila sam da pojedini na ovom forumu, nisu stavili svoje slike, jer se stide sebe. Eto , u tom kontekstu kazem da izgled nije vazan.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Biky83 рече

Kakvo je to prozivanje ?

Čini mi se da je inicirano. Ti pročitaj svoje pisanje i imaćeš odgovor na pitanje.

Управо сада, Biky83 рече

Ja uvek volim da slusam nego da gledam nekoga. Stvarno ne razumem sta vam nije jasno ?  Izgled je relativna i promenljiva stvar. Svi se mi menjamo s godinama. Ako neko ne izgleda lepo, sta ce, takvog ga je Bog stvorio. Moze malo da uradi po tom pitanju. Zato svako od nas moze da radi na sebi ,da se usavrsava, da uci...... shvatila sam da pojedini na ovom forumu, nisu stavili svoje slike, jer se stide sebe. Eto , u tom kontekstu kazem da izgled nije vazan.

Ako si šta ostavila neriješeno, možeš i na pp to završiti. Ne vidim razlog za pričom ove vrste, osim ako ne skrećeš pažnju na sebe.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ima i drugih suptilnih i pristojnih nacina da se skrene paznja na sebe al eto...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

29541269_1881980558501884_57640458455178

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@Ayla  :drugarstvo::sunce:

• Радостан 1

Потпис: