Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Nebojš.a рече

Kao i svaka familija. Nikada nisam video da nema toga, naročito na svadbarskim hepeninzima gde se i oni koji nisu takvi po difoltu raspilave.

Ne... generalno, mi smo takvi. Takva su nam i djeca. Dok pričamo, sestre i ja se držimo za ruke, ili mazimo jedna drugu. Jednostavno, takve smo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Ayla рече

Ne... generalno, mi smo takvi. Takva su nam i djeca. Dok pričamo, sestre i ja se držimo za ruke, ili mazimo jedna drugu. Jednostavno, takve smo.

Pa to i kažem. Generalno su svi takvi. Sigurno postoje familije i gde su hladniji odnosi ali to su izuzeci. I to jesu čudne familije. A ne ovako uobičajene, kao tvoja, i moja, i uostalom sve, ili bar većina, na forumu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Muramasa рече

Kod muškaraca sede mnogo bolje izgledaju.

#pravda za sede kod žena!:1314_womens::smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

giphy.gif

Peti mesec, pa ti vidi girl_smiley

IMG_20180101_100832_511.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Muramasa рече

Pa kad se držiš patrijarhalnih srandarda lepote, pa si daleko od nakaznosti feminizma.

Obično ne radim ovakve stvari, ali ne mogu da odolim (Pt. 2/19!!!):

26220077_1641809389235394_24372859275654

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Muramasa рече

Pa kad se držiš patrijarhalnih srandarda lepote, pa si daleko od nakaznosti feminizma.

Pa ono, držim se zdravog razuma. Ako nabijem guzicu 100 kg jedva ću da se pomeram, rizikujem šećer, otežan oporavak i da na kraju-nobody wants to have sex with that, I certanly wouldn't :smeh1:. Nije zdravo ugojiti se previše, pa se posle na hormone vaditi...a mali ima 10 godina :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...