Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нашим драгим форумашима, Јоанушка и ја желимо срећне божићне празнике - Христос се роди! :)

Уз поруку: дружите се људи и волите, јер онда нема граница! Живели - На здоровије! :) Србија и Русија! 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Иоанна рече

Ne ;)

Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk

MOLIM???? Videcemo veceras ti i ja! 

Madre mija Vihensita! 

• Хахаха 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Madre mija Vihensita! 
:-* dorogoj, zar te nisu naučile forumašice kakve su Ruskinje - šta tebi nije jasno!?

Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Никола Поповић рече

Madre mija Vihensita! 

Ti nikola si zaboravio da su zene same po sebi opasnost a kada na to dodas Ruskinja onda si puko ko zvecka!  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

@Сања Т. Makaze u kosi su moja trauma :unbelieveble:
...mada, bob je aktuelan, i baš ti lijepo stoji, ali ja plačem za kosom koju si odsjekla. :(

Ја сам пре 3 године имала косу до пола леђа и одем, ошишам се. С једне стране је било тако Сањине дужине, а с друге скроз кратка, 2-3cm. :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Ayla рече

@Сања Т. Makaze u kosi su moja trauma :unbelieveble:
...mada, bob je aktuelan, i baš ti lijepo stoji, ali ja plačem za kosom koju si odsjekla. :(

Хвала ти...не брини, одлука је дуго доношена. Не плачи, боље је овако :mazenje: 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...