Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

[mention=6071]Јанко[/mention], дођи ти сам па поздрави кума, евоцирај успомене и јави се па да саборујемо [emoji4]
Него, овако како си га описао, није ми познат, а мора да га знам, макар из виђења.

Ради у ЕПС-у. Купио стан у старој згради железнице...
Кад дођем, јавим се. Само, каква је (материјална) ситуација, нећу скоро. Њему жена одавде па се тако видимо...

Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

9a03a1338b48eba60c580d839e6e4b1a.jpg

Веза - ја и бањалучани (кад смо били млађи, лепши и мало лакши). [emoji56]

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, АлександраВ рече

:mahmah:

наша лепотица....:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

И једна мало озбиљнија (после рвања са Милицом у колима, потпуно искривљених очала :smeh1:)

16998066_1468708069814873_14508373237954

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Goku рече

Слика већ једном била постављена, па је поједе пуцање сајта, а штета би било да пропадне.

Дакле, мини сабор, Бања Лука 2017, goku, @gor.anger i @Justin Waters, респективно.

Слика је имала цирка око 75 амина и бројне позитивне коментаре и комплименте од стране форумашица на рачун наших појава, па бих вас молио да све вратимо у претходно стање.

20170306148878828214347.jpg

дао сам амин на невиђено. >З>аиста нема смисла. Масм, знам тебе, знам Џастина, али горангера не знају. Дај слику! Оћеш амине а не даш слику.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, АлександраВ рече

:mahmah:

пре 1 сат, АлександраВ рече

И једна мало озбиљнија (после рвања са Милицом у колима, потпуно искривљених очала :smeh1:)

Odavno ne videh ovako milo i radosno lice :sunce: 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Милан Ракић рече

дао сам амин на невиђено. >З>аиста нема смисла. Масм, знам тебе, знам Џастина, али горангера не знају. Дај слику! Оћеш амине а не даш слику.

A, vidi zla, nešto ne valja sa linkom na dodaj.rs... 
Može neko od administracije da ubaci novi link? Sad ću pitati administraciju i zvanično.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Natasa. рече

Ovu da stavimo u Ženska lepota :ok:

I tebe bi mogli da metnemo tamo u ovom svadbenom izdanju.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...