Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

ВУЛИН ОБЈАВИО: Тражићу забрану уласка за оне који су гласали за Резолуцију о Сребреници!

ОНИ који су у црногорском парламенту гласали за резолуцију о Сребреници исписали су се из Срба. Кривокапић је последњи пут разочарао Србе, после ове бруке више ништа од њега не може да нас разочара - изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

- Председник Вучић није човек који забрањује, али тражићу од њега да се онима који су гласали за резолуцију забрани улаз у Србију, нека своје породице добро распоређене по Београду виђају у Црној Гори - поручио је министар Вулин.

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1008397/vulin-objavio-trazicu-zabranu-ulaska-one-koji-glasali-rezoluciju-srebrenici

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Prozor na krovu рече

Svakoga ko je glasao za rezoluciju Srbija treba da proglasi personom non gratom, jednostavno - zabrana ulaska u zemlju kao nepoželjne osobe, neprijatelja. To je minimalna mera. Dok ne revidiraju stav. Ako ga revidiraju. Javno. U suprotnom - doživotna zabrana. Pa ... malo bi bar razmislili.

Да ли си ти Вулин? :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ђорђе Р рече

Да ли си ти Вулин? :)

Мислим да Вулин само прича.

Било би крајње вереме да се милогорцима и кривогорцима који су гласали за ову срамоту уведе забрана уласка у Србију.

Подели на овим сајтовима

Ја рекох да није Кривокапиш, него КривоГЛАВИ....чова није баш здрав у главу - хитно треба срушити владу! Зашто? Па воде исту политку као ДПС, а овако само разводњавају српски табор.

Бечићева странка и Кривокапић су већа штета за Србе него Мило. Јер под Милом Српство јача, под овим се разводњава. Ништа од закона, ништа од бирачких спискова, ништа од пописа...невероватно је шта ДФ трпи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече

Ја рекох да није Кривокапиш, него КривоГЛАВИ....чова није баш здрав у главу - хитно треба срушити владу! Зашто? Па воде исту политку као ДПС, а овако само разводњавају српски табор.

Бечићева странка и Кривокапић су већа штета за Србе него Мило. Јер под Милом Српство јача, под овим се разводњава. Ништа од закона, ништа од бирачких спискова, ништа од пописа...невероватно је шта ДФ трпи.

Може ДПС да подржи мањинску владу Кривокапића, па да не буде избора...

Подели на овим сајтовима

Обратите пажњу на овог преваранта и на ову превару! Тако је говорио и радио Мило Ђукановић 1997.г., о чему се ових дана говори. Тако и Кривокапићева екипа спрема велеиздају на коју ћемо само избезумљено гледати. Зато не дајмо се преварити.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Нећу Вам дозволити да српски народ који је деценијама и на силу маргинализован у оквире друштвено- политичке...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Analiza u tri recenice.... :120286:

Ja mislim da smo kao narod Srpski i u Srbiji i CG imali dobru priliku da sa ovom vladom i Krivokapicem napravimo dobru stvar prvenstveno za nasu Crkvu u CG i verovatno jos postoji sansa da se stvari poprave i budu bolje.

Ali, ipak mozda ce na kraju opet da se pokaze da je ono surova istina koja kaze da Samo sloga srbina spasava, sto u ovom slucaju nazalost se vec pokazuje kao tacno i pitanje je sta ce na kraju krajeva da ispadne.

Po nekom mom filingu i pracenju cele situacije od pocetka glavni generatori krize su Milo i Vucko i mislim da su i sada glavni glumci u ovoj prici, uz sve ostale sporedne glumce koji doprinose manje ili vise ovoj krizi. 

Jednostavno mi dodje mazohizam u glavu, pa vrati se Milo i jos jace nas udaraj po glavi, nismo nista drugo ni zasluzili. :1314_womens:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Po nekom mom filingu i pracenju cele situacije od pocetka glavni generatori krize su Milo i Vucko

То да је Вучић умешан у неке радње против Срба је подвала и превара. Управо је Вучић Богом дан да уједини Србе колико је то могуће и на најправеднији начин.

Људи који су веровали Милу Ђукановићу 1997.г., верују и сада Здравку Кривокапићу. Србима се спрема подвала и инжењеринг сукоба против сопствених Срба. Како ради Мило, тако сада раде сви што су против Срба који имају подршку државе Србије у Црној Гори.

Зато је изузетно важно да не поверујемо антивучићевској пропаганди у коју је уложено јако пуно новца и упослено доста медија.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Обратите пажњу на овог преваранта и на ову превару! Тако је говорио и радио Мило Ђукановић 1997.г., о чему се ових дана говори. Тако и Кривокапићева екипа спрема велеиздају на коју ћемо само избезумљено гледати. Зато не дајмо се преварити.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Нећу Вам дозволити да српски народ који је деценијама и на силу маргинализован у оквире друштвено- политичке...

Ма муфљуз понашање 1/1.Повраћа ми се од његових фантазмагорија. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

То да је Вучић умешан у неке радње против Срба је подвала и превара

Вучић је што се тиче црквених питања чист. Колико ја видим.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Bokisd рече

Po nekom mom filingu i pracenju cele situacije od pocetka glavni generatori krize su Milo i Vucko i mislim da su i sada glavni glumci u ovoj prici,

Зашто Вучић? Какве доказе имаш? Шта указује на то?

Подели на овим сајтовима

.

Jedan poslanik Pokreta za promjene je glasao ZA rezoluciju o genocidu u Srebrenici i 4 njihovih je bilo uzdržano . Uzdržani su bili  i 3 poslanika SNP-a. To je 8 poslanika pozicije (ZBCG). Zašto su tako glasali? A potom pljuju na vladu i premijera, koji ne glasaju. Ili npr. zašto iz DF-a tvrde da su njihovi koalicione partneri (zapravo Milačić) iz Prave Crne Gore bili uzdržani, a bili su protiv rezolucije.

Zašto su iz DF-a, kroz prihvatanje rada na tekstu i kroz amadmane na takav način i u pokušaju, davali legitimnost DPS rezoluciji. Zar to nije neprincipijelno, kakve god bile intervencije na tekstu?

Tako je malo časti u političara, a tako puno naivnisti u plebsu!

.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Tristatri рече

.

Jedan poslanik Pokreta za promjene je glasao ZA rezoluciju o genocidu u Srebrenici i 4 njihovih je bilo uzdržano . Uzdržani su bili  i 3 poslanika SNP-a. To je 8 poslanika pozicije (ZBCG). Zašto su tako glasali? A potom pljuju na vladu i premijera, koji ne glasaju. Ili npr. zašto iz DF-a tvrde da su njihovi koalicione partneri (zapravo Milačić) iz Prave Crne Gore bili uzdržani, a bili su protiv rezolucije.

Zašto su iz DF-a, kroz prihvatanje rada na tekstu i kroz amadmane na takav način i u pokušaju, davali legitimnost DPS rezoluciji. Zar to nije neprincipijelno, kakve god bile intervencije na tekstu?

Tako je malo časti u političara, a tako puno naivnisti u plebsu!

.

Јел има негде званични резултат, где се види ко је како гласао имено и из које је странке. Ја гледах оне коцкице али ми то није најјасније.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...