Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bilbija рече

Izgleda da ovi iz decnicarskih organizacija preuzimaju inicijativu ...

Ma kakvi, odi na tviter pa ćeš videti svu onu finu demokratičnu gospodu kako su nezadovoljni mirnim protestima. Oni bi da ruše vlast, al ako je miran protest neće ništa postići a ako izbiju neredi onda su to Vučićevi.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Bokisd рече

Moram nesto da kazem inace cu da puknem....:1314_womens:

Svi znaju na forumu koliko sam pisao protiv Vucka i ekipe na raznim temama,.... ali, ovde, ovaj slucaj ovog nesrecnog decka deluje malo preuvelican,..... prvo, bio je u masi ljudi i demonstranata koje je poterala policija, znaci deo demonstranata, i pao je na ulicu i prolaze policajci i dobija udarce, .... nije bas fer sto se tice tih policajaca, ali, bre brajko, rat je na ulicama, recimo da neki policajac ostane sam u masi demonstranata i huligana, kako bi se proveo,.... pa, nikako, kao i ovaj mladic, jednostavno, jedni drugima vracaju za batine, kamenice, suzavce i slicno,..... ulicna borba,.... ako neces da rizikujes da dobijes po nosu, onda nemoj ni da izlazis na ulicu, ili bezi od frke na vreme, .... ako se zadesis u frci, onda mozes i ako si nevin da dobijes po nosu, u tim situcijama tesko moze neko da vidi ko je ko'.

Drugo, ovako, ja kada sam dobio od milicije i kada su me isto ovako prebili na ulici (bas slicno ovako, samo sto sam i imao i lisice pozadi na rukama) bio sam sav krvav i bio sam na hitnoj i posle sam lezao nedelju dana u krevetu kucno lecenje. Ovaj decko je dobio malo vise batina, par pendreka u telo i par sutke u glavu i telo i nije teze povredjen (meni bio slomljen nos i povracao sam celu noc od batina i lezao sam kuci dok se nisam oporavio).

Tako da, ima preuvelicavanja dogadjaja na obe strane.

Niko od demonstranata nije prošao sa dve slomljene noge kao onaj policajac, al on izgleda nije bitan..

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Niko od demonstranata nije prošao sa dve slomljene noge kao onaj policajac, al on izgleda nije bitan..

Kako nije bitan... režimu je toliko bilo bitno da neki policajac bude povređen da je angažovao baš dosta bitangi sa zadatkom da tako nešto naprave... Danilovi drugari i slično...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Све се види, сви имају интернет, камере и приступ свим изворима информација. Нема ту простора толиким манипулацијама као 1991, када се месец дана анализирало шта је чија камера ухватила 9. марта.

Подели на овим сајтовима

Ma kakvi, odi na tviter pa ćeš videti svu onu finu demokratičnu gospodu kako su nezadovoljni mirnim protestima. Oni bi da ruše vlast, al ako je miran protest neće ništa postići a ako izbiju neredi onda su to Vučićevi.

У преводу, у теорији смо сви таоци Вучићевог режима, а у пракси су сви "фини и демократични" канали информисања таоци 2-3 хиљаде људи и њихове илузије да су репрезентативни део целе нације.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Из мегафона, полицији "Немојте да будете Вучићеви послушници..." - апел полицији да откаже послушност... А последњих сат и по, бар колико ја пратим, засипају бакљама, ласерским зрацима, упаљачима, каменицама кордон који се није померао испред скупштине. Плато пред скупштином делује демолирано, тешко је видети из камера у покрету, оно је више горело него 5. октобра! Ко је провалио вечерас да се скупило мање људи него јуче... вечерас их је бар 50% више, можда и двоструко.

Подели на овим сајтовима

Добри су и ови објективни и независни новинари, није им јављено из редакције да ли су ово грађани или десничари, па их час називају овако, час онако... а сутра ће у монтажи то средити.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

I dalje se prave Toše iako su pod pritiskom protesta odustali od policijskog časa. I ovo bi trebalo da bude jedan od zahteva na protestima.

RS.N1INFO.COM

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“ i dalje ne odgovaraju na...
Подели на овим сајтовима

И опет индикативно, нико од објективних и незавнисих редакција на енглеском не преноси да грађани нон стоп скандирају "Вучићу, педеру"... изгубиле би се симпатије стране јавности вероватно. :smeh1:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, nikola a рече

I dalje se prave Toše iako su pod pritiskom protesta odustali od policijskog časa. I ovo bi trebalo da bude jedan od zahteva na protestima.

Па то ће га ваљда научити памети. Можеш да освојиш и 99% гласова на изборима, али ако си осион и бахат према оних 1% који нису за тебе, награбусио си га кад ти изађу на улицу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...