Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Дејан рече

Jel ta policija bila kamenovana?

Mislim da je najbolje da pitaš one nabildovane sa kačketima, kapuljačama i punim rančevima.

Trebalo bi da oni imaju neku evidenciju koliko su nogu policajcima razbili jer ne znam kako će drugačije da naplate svoj trud. A možda rade na sat kao noćne dame: 50e za sat vremena bacanja kamenja na policiju.

Подели на овим сајтовима

Управо се вратих са протеста у Новом Саду. Као што сам и предвидео, протест се сасвим пацификовао, преузеле су га девојчице и биће то све под контролом, на радост власти и "опозиције". Дуго ће они још владати, нажалост. :0212_rolleyes: 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, obi-wan рече

To pitaj Nislije... @GeniusAtWork

Inace, ubaceni placenici rezima su ti koji su na raznim mestima kamenovali svasta i pravili nered. Nema na cemu.

Ono što sam ja gledao na Srbin Info sa ovom tvojom tvrdnjom može da ima više tumačenja.

Prva je da ubačenih od strane rezima ima 30 %, a drugi bi bilo da ih ima nekolicina koji krenu sa kamenovanjem a istali se pridruže i treća je da ih nema.

Ova prva mi je malo verovatna, a ova druga i treća baš nikog ne sklanjaju id odgovornosti.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, nikola a рече

Mislim da je najbolje da pitaš one nabildovane sa kačketima, kapuljačama i punim rančevima.

Trebalo bi da oni imaju neku evidenciju koliko su nogu policajcima razbili jer ne znam kako će drugačije da naplate svoj trud. A možda rade na sat kao noćne dame: 50e za sat vremena bacanja kamenja na policiju.

Od svega je bitno da ti znaš tarifu dama noći :*

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Протомајстор рече

Управо се вратих са протеста у Новом Саду. Као што сам и предвидео, протест се сасвим пацификовао, преузеле су га девојчице и биће то све под контролом, на радост власти и "опозиције". Дуго ће они још владати, нажалост. :0212_rolleyes: 

Kakve bi ti proteste voleo?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

da ti nacrtam još jednom... zaista ne znam ko si i zaista me ne zanima... nisam komentarisao ko si... komentarisao sam ono što si napisao... ako ne razumeš razliku između ta dva angažuj neku učiteljicu ili učitelja da ti objasni... ne moraš nekog sa višim kredencama, učitelj/učiteljica je dovoljno ako poželiš da razumeš... sama ideja da mi objašnjavaš ko si ti i šta si doživeo kada nisam ni komentarisao ko si i tvoj istorijat nego sam komentarisao šta pišeš je krajnje providna glupost... te fore probaj u nekom obdaništu... za ono što si napisao i što redovno pišeš svakako zaslužuješ bar sendvič mnogo više nego većina onih koji su od SNS-a dobili sendvič, samo jer su bili na nekom mitingu i aplaudirali...

Što da ćutim i da se stidim? Zato što ti nemaš ništa pametno da kažeš?

Не занима те, зато што си плитак и баналан, па ти уопште није битно са ким разговараш, само док се лупају етикете и вређају људи. Бавиш се пројекцијама ствари које те очигледно живцирају и избацују из такта и мислиш да тиме испадаш Бог зна како проницљив, а не испадаш: испадаш плитак и баналан. Присталицу СНС-а не би препознао ни да ти прође испред носа, толико си одушевљен тим цртаним филмовима и карикатурама које себи пушташ у глави. А зашто? Гле чуда: зато што си плитак и баналан. И, што је највећа иронија, све ово тобоже радиш јер ти је "стало" до Србије и да људи попут мене, а који су одавде отишли и одлазе свакодневно, остану у њој, а негираш мене да сам оно што јесам и што сам ти написао, него ми и даље те своје прљаве "сендвиче" гураш у уста. Тога треба да се стидиш и што чињеницу да сам нашао да о личном примеру говорим пред тобом користиш да ме саркастично називаш "интелектуалном и моралном громадом". И стидео би се да као дискутант ниси плитак и баналан, верзиран једино да ниво дискусије сроза на овај ниво па да на њему "доминира", али то је већ ваљда до искуства и свакодневне праксе.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Ono što sam ja gledao na Srbin Info sa ovom tvojom tvrdnjom može da ima više tumačenja.

Prva je da ubačenih od strane rezima ima 30 %, a drugi bi bilo da ih ima nekolicina koji krenu sa kamenovanjem a istali se pridruže i treća je da ih nema.

Ova prva mi je malo verovatna, a ova druga i treća baš nikog ne sklanjaju id odgovornosti.

Covek svasta vidi kad gleda kroz rezimske naocari.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

"Ne mislim da je zemlja ravna ploča, nisam na ulici zbog 5g mreže, ne bih ubio niti jednog migranta iako je ta ista policija nesposobna da me zaštiti od istih (podsećam da sam napadnut nožem ispred Skupštine).

Neka redom odjebu od naroda svi politički činioci. Osim naučnika i intelektualaca iz vlasti neka na taj način učine uslugu narodu Đilas, Jeremić, Obradović, Nogo, Tepić, Trifunović i svi njihovi propagandi megafoni i lažni deo naroda Ivanović, Kesić, Bećković.

Takođe, ne zanima me nasilje i ne pozdravljam ga. Takođe, znam da je na protestu bilo govnara koji nedvosmisleno tvrde da ih boli kurac za KiM i Srbe u Crnoj Gori u masi koja zapravo spočitava vlasti izdaju po tim pitanjima. Isto tako znam da su sinoć sa nama bili časni i pošteni ljudi koji su apolitični.

Interesuje me narodna volja i visoko podignut srednji prst kao odgovor na mogući policijski čas. Jer imali ste svoju šansu ali ste lagali gospodo jebem vas u izbore na koje nije izašlo ni pedeset posto biračkog tela a 70 posto građana. Ali je u redu okupljanje zbog Rističevićevog sakoa. Pa ćemo da vidimo šta nam dalje smeta kada mi to kao većina odlučimo.

IZAĐITE NA ULICU!"

Vladimir Nišević

Сваку реч одобравам, осим оног последњег "ми као већина"... Опет синдром "5 милиона". Бајо, окупи 5.000 па реци "нас 5.000", па ће сутра бити 10, па 15, па 150.000. Шешељ кад се први пут кандидовао из затвора, рекао је "ја са овим програмом рачунам на 5.000 гласова наших четника" и добио је 50.000. На следећим изборима је узео слоган "Ми долазимо" (убедљиво најјачи предизборни слоган у Србији икада!) и ушао у парламент.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Протомајстор рече

Pa covece to su dobre vesti. Necemo se valjda poubijati dok se Vucic setka po Parizu. Pozdravljam apsolutno svako nenasilje gde god je i koliko moguce. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Дејан рече

Пази, уопште ми теза да има убачених провокатора не делује невероватно - то су толико разрађене ствари да су део теоријске и практичне обуке. Али да 30% демонстраната чине провокатори и да их власт активира и организује у року од одмах... па то онда није неспособна власт, него најорганизованија и најспособнија власт у целом свету.

Лажу, наравно. Излио се бес и сад треба искористити моменат да се преузму протести, а из њих не само избаце све аутентичне будале, него сви агресивни анти-Вучићевци прогласе за тајне агенте. Проверена тактика која да је најбоље резултате - оптужи човека да је Вучићев бот и сам ће се ућутати као да те неко из КПЈ назове непријатељем народне власти.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Тражитељ рече

Не занима те, зато што си плитак и баналан, па ти уопште није битно са ким разговараш,

Jok... TI me ne zanimaš jer nisi napisao ništa što mi je interesantno. Ne znam kako je tako teško da razumeš da si što se mene tiče anonimus sa foruma koji se loži na pljuvanje po opoziciji ali nekako ne može da istrpi da mu neko kaže da za to pljuvanje zaslužuje sendvič i onda mi se nakačio na vrat sa nebulozama... bez veze je da to projektuješ na druge...

само док се лупају етикете и вређају људи.

A u nastavku tvoje etikete o meni... koje naravno nisu konkretan odgovor na bilo šta konkretno što sam napisao (od toga bežiš kao đavo od krsta)... već si ih izvukao direktno iz onog mesta na kojem sunce ne sija... po svemu sudeći uz nekakvo ubeđenje da mene (ili bilo koga) interesuje kako si ti zamislio šta mene živcira, šta me izbacuje iz takta, koga bih prepoznao i kakvi su mi motivi...

Бавиш се пројекцијама ствари које те очигледно живцирају и избацују из такта и мислиш да тиме испадаш Бог зна како проницљив, а не испадаш: испадаш плитак и баналан. Присталицу СНС-а не би препознао ни да ти прође испред носа, толико си одушевљен тим цртаним филмовима и карикатурама које себи пушташ у глави. А зашто? Гле чуда: зато што си плитак и баналан. И, што је највећа иронија, све ово тобоже радиш јер ти је "стало" до Србије и да људи попут мене, а који су одавде отишли и одлазе свакодневно, остану у њој, а негираш мене да сам оно што јесам и што сам ти написао, него ми и даље те своје прљаве "сендвиче" гураш у уста. Тога треба да се стидиш и што чињеницу да сам нашао да о личном примеру говорим пред тобом користиш да ме саркастично називаш "интелектуалном и моралном громадом".

Zašto bih se stideo kad nekom čiji je kompletan opus političke misli ograničen na pljuvanje po opoziciji rekao da je zaslužio sendvič? Šta je tačno tu sramotno? Zašto nekom ko to radi ne bih tako nešto rekao?

Sarkastično te nazivam intelektualnom i moralnom gromadom zato što nastupaš sa te pozicije... kao da nešto postaje istina samim tim što si ti to napisao pa nikakvo obrazloženje nije ni potrebno... i kao da bilo kakva kritika tebe iziskuje da kritičar mora da ćuti i stidi se... strašno je i kad neko ko je "ugledan" ima takve tripove, a kad ih ima anonimus na forumu onda je tragikomično...

И стидео би се да као дискутант ниси плитак и баналан, верзиран једино да ниво дискусије сроза на овај ниво па да на њему "доминира", али то је већ ваљда до искуства и свакодневне праксе.

Trla baba lan...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Тражитељ рече

Проверена тактика која да је најбоље резултате - оптужи човека да је Вучићев бот и сам ће се ућутати као да те неко из КПЈ назове непријатељем народне власти.

Ne daje uopšte takve rezultate... obično kad nekom napišeš da je Vučićev bot ili sendvičar on posle kmeči o tome još 50 poruka... to mu se super uklopi u standardnu priču o zloj, nasilnoj, netolerantnoj, nepristojnoj i nedemokratičnoj opoziciji...

Doduše, ovaj drugi deo si donekle pogodio... umeju Vučićevi simpatizeri i poslušnici da fantaziraju da su oni nekakvi progonjeni disidenti, a ne novi KPJ (sa brojnijim članstvom)... tako i Vučić nekad fantazira da Đilas drži sve sudije i slično, pa i ovi valjda pokupili taj fazon...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Тражитељ рече

Пази, уопште ми теза да има убачених провокатора не делује невероватно - то су толико разрађене ствари да су део теоријске и практичне обуке. Али да 30% демонстраната чине провокатори и да их власт активира и организује у року од одмах... па то онда није неспособна власт, него најорганизованија и најспособнија власт у целом свету.

Лажу, наравно. Излио се бес и сад треба искористити моменат да се преузму протести, а из њих не само избаце све аутентичне будале, него сви агресивни анти-Вучићевци прогласе за тајне агенте. Проверена тактика која да је најбоље резултате - оптужи човека да је Вучићев бот и сам ће се ућутати као да те неко из КПЈ назове непријатељем народне власти.

Radi se o tome da se za nerede okrivi vlast.

Možemo uzeti kao primer da imaš ubačenih par ljudi koji prvi bace kamen, ali zašto se ostali prime i krenu sa istim?

Ono što sam ja gledao na Srbin Info nije par ljudi da kamenuju. 

Isto, napadaju policiju da bi ušli u skupštinu, policija baca suzavac , onda viču što to radite svom narodu. A šta bi trebalo, da ih gadjaju ružama?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...