Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 33 минута, haveaniceday рече

Stvarno je licemerno da se u jednom momentu ljutis na druge ljude koji nazivaju svoje sunarodnike sendvicarima, i onda dodjes i sprdas se na racun opozicionara.

Al dobro, navikao sam od tebe na licemerje.

Pojam opozicionar nije uvreda. Sendvicar je onaj koji svoj glas prodaje za sedvic. A humor je pozitivna stvar. Nisam ja kriv opoziciji sto je na nivou nacionalne manjie ... neka promee svoje ponasanje pa ce ih biti vise nego Slovaka.

Imam predlog za vas opozicionare. Okupite se oko vaterpoliste u Skupstini, on je pristojna osoba izgleda i moze biti jednoga dana uzdanica svima koji nisu za SNS. A ovi danasnji, Obradovic, Radulovic, Djilas, Tadic.  ...pisi propalo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Imam predlog za vas opozicionare. Okupite se oko vaterpoliste u Skupstini, on je pristojna osoba izgleda i moze biti jednoga dana uzdanica svima koji nisu za SNS. A ovi danasnji, Obradovic, Radulovic, Djilas, Tadic.  ...pisi propalo.

Ako već opozicija treba da se skuplja oko nekoga, taj neko barem mora da bude opozicija.

Подели на овим сајтовима

Из Ниша снимљена колона војних транспортера,а из правца Новог Сада колона жандармерије и полиције...сви иду ка Београду!

Синоћ је било доста убачаних групица,цивили-пандури-хулигани, тако да се апелује да се те групице пријаве и  одвоје од народа!

Не могу да схватим да неко на било који начин брани ове протуве и криминалце на власти!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Зосима рече

Не могу да схватим да неко на било који начин брани ове протуве и криминалце на власти!

24/7 propaganda na TV ili su sredili za sebe ili nekog njima bliskog posao. 

Подели на овим сајтовима

Clip_3.jpg.ba48f504988542ee2603c9955b8bcd05.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, sampaganini92 рече

Тако је, а та ескалација у насиље ће извести још више грађана у протест. Па ћемо да видимо куда све ово води.

Samo da ne vodi u novo kamenovanje, paljenje.

Nek se vrši protest al civilizovano.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Зосима рече

Из Ниша снимљена колона војних транспортера,а из правца Новог Сада колона жандармерије и полиције...сви иду ка Београду!

Синоћ је било доста убачаних групица,цивили-пандури-хулигани, тако да се апелује да се те групице пријаве и  одвоје од народа!

Ako ne možeš da shvatiš, ti , onako klot, prihvati.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Jecić рече

Дејане јутрос сам морала брата да смиравам јер не значи ако немамо исто мишљење о Вучку да он треба да напусти групу и да нам више није брат. Јер већина родбине, нас младих у вибер групи има исти став као и ја. Апсурд. Примати то на личном основу као увреду!

Ne znam ko si ti, niti ko ti je brat ali jeste žalosno da u našem narodu, u velikoj većini, da bi bio prihvaćen moraš biti sličan mišlju i delom. To je nezrelost i nedostatak ljubavi, jer se u različitosti upravo vidi ljubav.

Mi smo narod gde se dva rodjena brata 30 godina tuže oko pola metra zemlje, i to nisu pojedinačni slučajevi . Pa sad ti sa ovakvim narodm naparavi rezultat.

Uvek smo se delili, po politici, socijalnom statusu itd a ako nema razloga , naćićemo ga.

Ja sam ovde na sajtu izneo svoje političko mišljenje , imam na to pravo, ne bi verovala koliko etiketa i izmišljotina mi je prilepljeno.

Zato sam ti i rekao, političari odlaze i dolaze ali mi ostajemo i to je problem.

Подели на овим сајтовима

"Ja sam rekao da ću da poštujem mišljenje struke. Posle svega što je sinoć bilo, za mene bi bilo sramota da pod pritiskom batinaša i huligana odstupim od svojih reči. Ne odlučujem o ovoj zemlji samo ja, moram da poštujem moje prijatelje i kolege i ne mogu sam da uvedem vanredno stanje."

Sprema neko žrtveno jagnje, dok se priča o investicijama, novim fabrikama itd. priča "ja, ja, ja, ja", kada bili izbori na bilbordina nigde ne piše SNS samo Aleksandar Vučić. Ali sada kada ne ide dobro nije on jedini koji donosi odluke i drugi su krivi.....

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Odahviing рече

"Ja sam rekao da ću da poštujem mišljenje struke. Posle svega što je sinoć bilo, za mene bi bilo sramota da pod pritiskom batinaša i huligana odstupim od svojih reči. Ne odlučujem o ovoj zemlji samo ja, moram da poštujem moje prijatelje i kolege i ne mogu sam da uvedem vanredno stanje."

Sprema neko žrtveno jagnje, dok se priča o investicijama, novim fabrikama itd. priča "ja, ja, ja, ja", kada bili izbori na bilbordina nigde ne piše SNS samo Aleksandar Vučić. Ali sada kada ne ide dobro nije on jedini koji donosi odluke i drugi su krivi.....

Bogat srpski jezik ima jednu finu rec kojom opisuje karakter ovakve osobe. Pocinje na P.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дејан рече

Ne znam ko si ti, niti ko ti je brat ali jeste žalosno da u našem narodu, u velikoj većini, da bi bio prihvaćen moraš biti sličan mišlju i delom. To je nezrelost i nedostatak ljubavi, jer se u različitosti upravo vidi ljubav.

Mi smo narod gde se dva rodjena brata 30 godina tuže oko pola metra zemlje, i to nisu pojedinačni slučajevi . Pa sad ti sa ovakvim narodm naparavi rezultat.

Uvek smo se delili, po politici, socijalnom statusu itd a ako nema razloga , naćićemo ga.

Ja sam ovde na sajtu izneo svoje političko mišljenje , imam na to pravo, ne bi verovala koliko etiketa i izmišljotina mi je prilepljeno.

Zato sam ti i rekao, političari odlaze i dolaze ali mi ostajemo i to je problem.

Јасно је да се не познајемо. Ни ја не знам ништа о теби али то не мења причу.

Интересује ме само. Да ли си ти груб у комуникацији са неким ко има другачији политички став од тебе? И да ли си спреман да са том особом имаш комуникацију и разумевање по питању других тема или си искључив, типа, нисмо истог мишљења, довиђења? 

Ми остајемо и на сваком појединцу јесте да се труди да буде бољи на корист целе заједнице којој припада, породице ,радне организације, шах клуба, цркве....

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

SRBIN.INFO

Како Србин.инфо сазнаје, према сазнањима жене Дамњана Кнежевићa, лидера иницијативе Нема предаје Косова и...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...