Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ја покушавам са тобом да причам, износим ставове супротне твојима. Мислим да начин на који се ти обраћаш и тон уопште није на месту.

A kako bih ja trebao da se obraćam?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Tebi izgleda treba pažnje , ali kucaš na pogrešna vrata.

Грешиш. Питала сам те да ли бих ја могла бити тај ауторитет? Психолошки одбијаш комуникацију. Мало шале на крају да не одемо тешког срца иако немамо исте ставове око Вучка.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

A kako bih ja trebao da se obraćam?

Да износиш своје ставове а не кратке циничне одговоре без објашњења, да оцењујеш ко је колико у односу на кога интелигентан. Просто једним тоном који доприноси разговору.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Stalno kao nekakav "narod" se buni,  a kada bi skupio sve opozicionnare u Srbiji ne bi ih bilo dovoljno ni za. nacionalnu manjinu ... ima vise slovaka u Srbiji nego

opzicije --- :)) 

Bilbija, Slovaci se pišu sa velikim slovom.

Divni i vredni ljudi.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Orion рече

Medju intervjuisanim za Aldžaziru se može čuti protestant sa zagrebačkim akcentom, koji priča da je "isprovociran novim mjerama". 

Zamisli "isprovociran".

Ovaj prvi na klipu??? Zagrebački akcenat???

12:smeha::))12:smeha::))

BALKANS.ALJAZEERA.NET

Četrdeset i tri policajca i 17 demonstranata povrijeđeni su tokom protesta i nereda ispred Skupštine Srbije prethodne večeri...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Да износиш своје ставове а не да кратке циничне одговоре без објашњења, да оцењујеш ко је колико у односу на кога интелигентан. Просто једним тоном који доприноси разговору.

Ja sam izneo stav i mišljenje, hoće ti biti ok ako napišem da si pametniji , lepši i zgodniji od mene?

Nije meni to problem ako je tvoja sreća u pitanju.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ne opušteno, već slobodno.

Padamo na prvom ispitu.

Не падамо. Опуштена сам кад сам слободна. Не мислим о Турчину црном, нити ми је потребан Карађорђе да ме ослободи а ни кукавица који би се предао Турцима....

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Orion рече

Ahahaha

Kakav si ti lik :)

Da li namerno izvrćeš ili si toliko ostrašćen, pa ne možeš ni razumno da pročitaš napisano? 

Gde to tvrdim da isključivo peta kolona ruši Vučića? 

Evo još jednom napisano :

Dakle, medju protestantima ima i stranih državljana, koji protestuju protiv mera u tudjoj državi u prvim redovima. 

Obrati pažnju na "medju protestantima". 

Извини ако сам острашћено реаговао али ми је невероватан резон по којем нека 2 рандом страна држављана, ако су то уопште, представаљају пету колону. Дакле није ствар у искључиво него уопште. Веруј ми да ми је пета колона гаднија и од Вучића, нажалост често не успевам да уочим разлику међу њима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ja sam izneo stav i mišljenje, hoće ti biti ok ako napišem da si pametniji , lepši i zgodniji od mene?

Nije meni to problem ako je tvoja sreća u pitanju.

Срамотиш се.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...