Поуке.орг - инфо Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 View full Странице emilija and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јул 3, 2020 Пријави Подели Написано Јул 3, 2020 Драги моји, чудесно вече је иза нас... прва емисија ТВ Живеречи је завршена. Преосвештени Владика Давид је из своје дубоке и пребогате ризнице православног богословља крепио све нас. Не мање чудесно је било и укључење Митрополита Порфирија, ад хок, показавиши своју невероватну енергију да се на један позив и молбу придружи нама. Наравно, Захваљујем и дивном проти Илији Лимбергеру, његовој супрузи Маријани, ђакону Илији и наравно брату Марку на маестралном вођењу емисије. Опет, највећа захвалност свима вама који сте пратили и остављали дивне коментаре која сам укључивао у програм. Надам се да ћемо и даље бити заједно, верујем да ћете и помоћи да ово све буде могуће. Свакако сам сигуран да разумете да све ово није једноставно организовати, али некако на крају буде све како треба. Ако желите да помогнете за одржавање програма и сервера, ако желите да дате допринос вашим учешћем и идејама или на било који други начин, можете да ми се јавите преко приватних порука или на мејл [email protected] ... Лаку ноћ свима и ускоро се чујемо са новим формама наше прве црквене интернет телевизије Живе речи. александар живаљев and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 Добро је било. Видим да је владика Давид оставио доста тема за неко наредно дружење, што ми се свиђа. Митрополита Порфирија зови обавезно Сјајан човек, занимљив, отворен и непосредан. Лако га је пратити. За владику Давида није лоше имати предзнање, да би могло да се све испрати са разумевањем. Доста оних теза од синоћ се налази у његовим текстовима на сајту епархије. Мало је тешко одгледати 3,5 сата у комаду, због обавеза, али успео сам готово све. Хајде и једна мала замерка, оне поруке преко екрана нису потребне. Ко хоће да их чита има chat room. Генерални утисак је одличан. Успела је пилот епизода. александар живаљев, Иван Ц. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 Заборавих, брат Марко је одлично водио разговор. александар живаљев and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 пре 2 минута, Вукашин рече Добро је било. Видим да је владика Давид оставио доста тема за неко наредно дружење, што ми се свиђа. Митрополита Порфирија зови обавезно Сјајан човек, занимљив, отворен и непосредан. Лако га је пратити. За владику Давида није лоше имати предзнање, да би могло да се све испрати са разумевањем. Доста оних теза од синоћ се налази у његовим текстовима на сајту епархије. Мало је тешко одгледати 3,5 сата у комаду, због обавеза, али успео сам готово све. Хајде и једна мала замерка, оне поруке преко екрана нису потребне. Ко хоће да их чита има chat room. Генерални утисак је одличан. Успела је пилот епизода. Драги брате, хвала на коментару. Ово је прва, пилот емисија... неће свака имати исту форму. Ово смо желели да испробамо како ствари стоје, да ли можемо да уђемо у један овакав, Богме, веома захтеван пројекат. Одличне су реакције људи. Наравно, 3,5 сата је превише за свакога да гледа "из цуга", али у деловима свакако може. Планирам да направим можда, два или три сегмента, две или три различите форме. Свакако, ја нећу одступити од онога што је негде и "прославило" то чиме се бавим: молитвени део. Други део био би културно-уметнички, размишљам о свим тим могућим формама и трећи део би био предавање и разговор о вери. Мислим да ће све ово лепо заживети, ако будем, наравно, имао подршке. Сигуран сам да се схвата колико ово све одузима времена и енергије, али јесте заиста дивно кад знаш да је некоме све ово значило. Напарвићемо тему, да видимо који су све ваши предлози. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 пре 1 минут, Иван Ц. рече Драги брате, хвала на коментару. Ово је прва, пилот емисија... неће свака имати исту форму. Ово смо желели да испробамо како ствари стоје, да ли можемо да уђемо у један овакав, Богме, веома захтеван пројекат. Одличне су реакције људи. Наравно, 3,5 сата је превише за свакога да гледа "из цуга", али у деловима свакако може. Планирам да направим можда, два или три сегмента, две или три различите форме. Свакако, ја нећу одступити од онога што је негде и "прославило" то чиме се бавим: молитвени део. Други део био би културно-уметнички, размишљам о свим тим могућим формама и трећи део би био предавање и разговор о вери. Мислим да ће све ово лепо заживети, ако будем, наравно, имао подршке. Сигуран сам да се схвата колико ово све одузима времена и енергије, али јесте заиста дивно кад знаш да је некоме све ово значило. Напарвићемо тему, да видимо који су све ваши предлози. Наравно. На молитву, тј. живи однос са Христом, је и владика Давид синоћ упућивао, као лек за све недоумице и животне тешкоће. Ако се по јутру дан познаје, биће успешно. Ту смо за разговоре и предлоге. александар живаљев and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јул 4, 2020 Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 Епископ крушевачки Давид - Савремени човек и савремени свет ZIVERECI.COM Драга и поштована браћо и сестре, поштовани пријатељи, помаже Бог! Имамо изузетну прилику да прва \ PredragVId and emilija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука