Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

Radiostanica BBC je zbog ovih dogadjaja u USA primorana promjeniti svoj naziv jer slušaoci se žale

da su u posljednje vrijeme sve njihove vijesti samo o B**B****C***, tj. crne, tvrde i teško se gutaju.... :lupaglavu:

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, haveaniceday рече

Koju korist? Jos malo ce da ga prozivaju da je rasista i jos vise ce da polarizuju drustvo i posle da argumentuju da je Trump kriv za to?

Mislio sam da se slažemo oko toga da će Tramp zbog svih ovih dešavanja da dobije glasove, a ne da ih izgubi... ti misliš da u konačnici gubi glasove zbog svega ovoga?

Ja sam znao da ces da krenes na neki spin i sofizam

Šta za tebe znače reči "spin" i "sofizam" i zašto moje pitanje spada u to?

zato sam rekao "u vakuumu da, u trenutnoj situaciji ne". Pricam o konkretnoj situaciji i konkretnom "rasizmu", onom sistematskom, nevidljivom, taj rasizam sigurno ne koristi ni KKK-u. Posto njih bas zabole da li ce prosecno crnci da imaju jednaku platu kao belci, ili da li ce crnci da budu hapseni koliko i random belci za prodavanje droge, oni su ideolozi idiotske ideologije koja ima za cilj nesto sasvim trece, iskreno sumnjam da stoje pred statistikama hapsenja i raduju su.

Nisam baš razumeo odgovor... jer ovo što opisuješ (bez upuštanja u tačnost), zvuči kao da ti ipak misliš da rasisti i u ovoj konkretnoj situaciji apsolutno nemaju motivaciju da se reši problem rasizma... jer "zabole ih za problem X" obično podrazumeva i "nemaju motivaciju da reše problem X"... možda si mislilio na nešto drugo?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

O rasizmu u USA (to je taj prvi video) i Australiji (drugi video) i mali zaskok na izlet i češko pivo

iz Australije do Japana - malo opuštanja i relaxa da se ne scvokneme od ovakvih teških  tema. :D 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Avocado рече

Mislio sam da se slažemo oko toga da će Tramp zbog svih ovih dešavanja da dobije glasove, a ne da ih izgubi... ti misliš da u konačnici gubi glasove zbog svega ovoga?

Не знам. Може свашта да буде, али да ту се слажемо мислим да ће добити због свега овога. Ал не због расизма већ због ових риота, ломљења и паљења. Њему само убиство сигурно није користило, али овај хаос који праве баца поприлично лошу слику на демократе.

пре 6 часа, Avocado рече

Šta za tebe znače reči "spin" i "sofizam" i zašto moje pitanje spada u to?

Nisam baš razumeo odgovor... jer ovo što opisuješ (bez upuštanja u tačnost), zvuči kao da ti ipak misliš da rasisti i u ovoj konkretnoj situaciji apsolutno nemaju motivaciju da se reši problem rasizma... jer "zabole ih za problem X" obično podrazumeva i "nemaju motivaciju da reše problem X"... možda si mislilio na nešto drugo?

Ево ово баш. Ја хоћу да илуструјем поенту да је оваква ситуација и овај "расизам" нешто што супер одговара да постоји организацијама као БЛМ које буквално тренутно добијају по милионе долара, огромну политичку и социјалну моћ и ти си се ту ухватио за то што сам рекао "апсолутно ником"... шта је то ако није софизам.

Ето честитам, погрешио сам и расисти немају апсолутно никакву мотивацију.... ухватио си ме.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Juanito рече
RS.N1INFO.COM

Predsednik SAD Donald Tramp naredio je američkim vlastima da uspore testiranje na koronavirus jer se povećanim...

A amerika testira najvise i zato ima najvise obolelih, a tramp se zezao sa "daj usporite malo to testiranje"
bukvalno se vidi da se sprdao, cak se i publika nasmejala....

bukvalno u mom selu postoji ista fora, kada neko radi a ti mu kazes "odmori malooo" u smislu ne trazis mu da odmara nego ga hvalis kako dost radi. Ovi likovi koji to ne tumace kao foru moraju biti jako zlonamerni.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, haveaniceday рече

Не знам. Може свашта да буде, али да ту се слажемо мислим да ће добити због свега овога. Ал не због расизма већ због ових риота, ломљења и паљења. Њему само убиство сигурно није користило, али овај хаос који праве баца поприлично лошу слику на демократе.

Eto vidiš da se slažemo da osim njih ima neko ko ima veliku korist zbog svega ovoga...

Ево ово баш. Ја хоћу да илуструјем поенту да је оваква ситуација и овај "расизам" нешто што супер одговара да постоји организацијама као БЛМ које буквално тренутно добијају по милионе долара, огромну политичку и социјалну моћ и ти си се ту ухватио за то што сам рекао "апсолутно ником"... шта је то ако није софизам.

Ne razumem. Nisi objasnio ni šta je sofizam generalno, niti zašto ovo što sam te je pitao predstavlja sofizam... osim ako nisi hteo da kažeš da je sofizam kad ti neko postavi pitanje koje nije u skladu sa onim što si ti želeo da ilustruješ... ali ne verujem da si to hteo da kažeš...

Ето честитам, погрешио сам и расисти немају апсолутно никакву мотивацију.... ухватио си ме.

:scratch_head:

Samo sam pitao nešto jer mi je tvrdnja bila čudna.... ne znam što sve vreme praviš nekakav big deal od toga, opužuješ me za spinovanje i sofizam i koješta... ne_shvata

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Samo sam pitao nešto jer mi je tvrdnja bila čudna.... ne znam što sve vreme praviš nekakav big deal od toga, opužuješ me za spinovanje i sofizam i koješta...

da "samo si to pitao jer ti je bilo cudno" :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 21.6.2020. at 10:06, Zayron рече

Radiostanica BBC je zbog ovih dogadjaja u USA primorana promjeniti svoj naziv jer slušaoci se žale

da su u posljednje vrijeme sve njihove vijesti samo o B**B****C***, tj. crne, tvrde i teško se gutaju.... :lupaglavu:

Али зато им је водитељка сушта супротност вестима, због равнотеже..<3

Подели на овим сајтовима

WWW.THAIENQUIRER.COM

Latest Thailand English Online News

12:smeha::))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

Izgleda da je tačno to da bijelci imaju sklonosti k predominaciji i supremaciji nad crncima i jadnim tim raznim domorodcima.

Evo, ova Ruskinja samo što se pojavila negdje na Vanuatu, Melaneziji, tamo si je odmah zotročila nekoliko mladih domorodaca ko otroke, robove da joj nose stvari sa pijace što je kupila, tu kokoš i sve ostalo.. :D 

Ponaša se ko carica! Natjerala ih je nevoljnike da pozuju s njom na slici ova dva siromašna polugola mladića što nemaju na sebe ni šta za obući. Pitanje je samo k čemu ih je sve još prinudila i kako sve ih je tamo te crne nesrećnike zlostavljala.

Подели на овим сајтовима

Nego sto neko ne prica o ovom novom crncu koji je "heroj" blm?
Zrtva policijskog rasizma, trebao da bude uhapsen, resio da se bije sa policijom i da im otme oruzije ( taser ) i tada biva ubijen..

Al to ne sprecava BLM, demokrate, CNN, CNBC i sve ostale da pricaju kako je u pitanju rasizam.

I sto se ne podsetimo kada su "nacisti" branili spomenak juznjackog generala, a "ljubav mir sloboda i tolerancija" hteli da ga sruse? Kada su svi koji su branili taj spomenik bili nacisti i olos, iako su pricali da ce rusiti  i ostale spomenik? I evo.. sada ruse ostale spomenike... ljudi koji nisu juznjaci.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...