Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Дејан рече

Kada čovek nije dogovoren sam sa sobom neće biti ni sa svetom

Са оним што често пишеш се не слажем, мислим да су неке ствари које си написао срамотне али то сад на страну.

Извини ако је била нека лична увреда са моје стране.

Пс: Човек који је договорен сам са собом са овим никада не може бити у договору јер овај свет је каљуга из које треба да се спасамо Христом.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, haveaniceday рече

Sto bi iko birao tezi put, lepo podrzis vladajuce, das im glasove, ako ih jos odvedes na neko picence dobijes raznorazne dojave, informacije itd. To je slucaj kod svake vlasti, kada das nekom da pretace med, nemoj se cuditi ako lize kasiku na svaki zahvat..

пре 6 часа, Дејан рече

Ne samo da sam glaso , već sam i ženu natero da glasa. U mom užem familijarnom okruženju i oni što ne vole Vučića predamnom moraju da pričaju da ga vole.

Ovo je razlog sto danas imamo muslimane u krajini. :D

PS. Its a joke!
Ba-dum-tssss
:D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Јанко рече

Србија.

Где већина верујућих деле мишљење са ортодоксним атеистом контра админа највећег православног форума.

Облаче, пре него што форумски умрем да ми даш твој опроштај за сваку тешку реч и неспоразум на овом форумским свету. И твој атеистички благослов да могу мирно форумски умрети. Веруј да ће ми у real life-у више значити од опроштаја и благослова неких "верујућих".

Још је Ап. Павле упозоравао да многи који не познају Бога боље слушају закон Божји од неких верујућих јер је тај закон у срцу написан кроз савест, па се њихове мисли боре и осуђују незаконитост.

Ето, отворено ти кажем да си ми ближи брат у Христу од хришћанских фарисеја без савести.

Још једном, опрости ако је било каквих тешких речи са моје стране на форуму. Заиста би ми значило.

Ih bre ne brini brigu, nisam nikad nista ni zamerao da sad treba da oprastam. Mi smo samo mali ljudi koji se dopisuju i ponekad posvadjaju. Bez toga bi sve bilo dosadno ko na ribarskom forumu :D 

Al posto nam se blizi forumski armagedon, evo- oprastam svima sve!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Ih bre ne brini brigu, nisam nikad nista ni zamerao da sad treba da oprastam. Mi smo samo mali ljudi koji se dopisuju i ponekad posvadjaju. Bez toga bi sve bilo dosadno ko na ribarskom forumu :D 

Al posto nam se blizi forumski armagedon, evo- oprastam svima sve!

И ја сам те нагазио чини ми се пар пута, не кажем да не би опет у форумској расправи :D.

Пецање је врхунска ствар иначе. Буди ми добар.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

И ја сам те нагазио чини ми се пар пута, не кажем да не би опет у форумској расправи :D.

Пецање је врхунска ствар иначе. Буди ми добар.

Pa ako si :D
Mogu li da kazem da nisam zasluzio vecinu takvih momenata?  Tesko... :D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Pa ako si :D
Mogu li da kazem da nisam zasluzio vecinu takvih momenata?  Tesko... :D 

Слажемо се. Још да се бациш у риболов (немој змија да те уједе да не понесеш литар белог вина и литар ладне воде) :D

Подели на овим сајтовима

On 24.6.2020. at 17:23, Avocado рече

Čini mi se da sam ti već napisao da je potpuno irelevantno šta si... ne mogu da znam šta si, u kojoj partiji jesi ili nisi, tvoju istoriju... komentarišem ono što pišeš, a ne ono što jesi ili nisi...

Јесте релевантно да би се приказало колико ти је приступ плитак, а колико си као дискутант безвезан. Твој ниво су саговорници над којима можеш да доминираш због чињенице да си завршио средњу школу са разумевањем - равноземљаши, негатори природних наука и непознаваоци елементарне логике. За другачију дискусију, не видим да си способан, не са мном него и са ким. За озбиљну дискусију о кризи демократије и парламентаризма у Србији, њеним узроцима и начинима да се стање поправи, дефинитивно ниси и ту се и те како може рећи шта си и направити прилично прецизан психолошки профил. Приступ ти је баналан јер си као личност баналан и логички апарат ти је баналан и ту нема ништа више посебно да се каже осим тога.

Подели на овим сајтовима

On 25.6.2020. at 6:17, Дејан рече

Не само то, веч измишљања и приписивање многих ствари које никада нисам рекао а ни помислио.

Не мислим да би бановање било добра ствар.

Овај сајт је увек до крајњих граница одржавао дијалог, прекидао га је када би баш неко био ван сваких граница нормалности. 

Апсолутно се слажем да кад неко потроши нпр. сат времена, или два, и напише трактат у ком аргументима разбије нечију арогантну тезу у парампарчад, може му се опростити ако при том употреби и коју оштру реч, чак и увреду, наравно примерено тону ономе коме се обраћа.

Али једнолинијске упадице типа "узми сендвич" или "попИ лекић" на нешто што није написано у том стилу, лажна оптуживања и дискредитације, то није питање слободе говора него питање правила понашања за столом.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Aandrej рече

Da ne stavljaju zelenu salatu iz Jovanjice u te (posne) sendviče? To bi objasnio dosta toga 

Meni može da se piše bilo šta, nemam taj problem, ali tvoj komentar se odnosi i na moju porodicu. Tu sam veoma osetljiv i nemam kočnica, shodno tome da sve ovo ne bi otišlo daleko, biće ti onemogućeno pisanje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Тражитељ рече

Апсолутно се слажем да кад неко потроши нпр. сат времена, или два, и напише трактат у ком аргументима разбије нечију арогантну тезу у парампарчад, може му се опростити ако при том употреби и коју оштру реч, чак и увреду, наравно примерено тону ономе коме се обраћа.

Али једнолинијске упадице типа "узми сендвич" или "попИ лекић" на нешто што није написано у том стилу, лажна оптуживања и дискредитације, то није питање слободе говора него питање правила понашања за столом.

To je stvar nevaspitanja, bezozbrazluka i najverovatnije političkog angažovanja koji se prećutkuje.

Mene ko god šta da pita ja kažem, za mnoge ne znamo ni ko su, ni šta su, ni odakle su, bukvalno ništa . I treba ih pustiti da pišu jer svako o sebi sliku pravi.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Јанко рече

Србија.

Где већина верујућих деле мишљење са ортодоксним атеистом контра админа највећег православног форума.

Облаче, пре него што форумски умрем да ми даш твој опроштај за сваку тешку реч и неспоразум на овом форумским свету. И твој атеистички благослов да могу мирно форумски умрети. Веруј да ће ми у real life-у више значити од опроштаја и благослова неких "верујућих".

Још је Ап. Павле упозоравао да многи који не познају Бога боље слушају закон Божји од неких верујућих јер је тај закон у срцу написан кроз савест, па се њихове мисли боре и осуђују незаконитост.

Ето, отворено ти кажем да си ми ближи брат у Христу од хришћанских фарисеја без савести.

Још једном, опрости ако је било каквих тешких речи са моје стране на форуму. Заиста би ми значило.

Zaboravio si Patrijarha i gro episkopa.

Al dobro, ako mogu Boško i Djilas ruku pod ruku, može i vaša vesela ekipica.

E Srbijo medj šljivama...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Вилер Текс рече

Са оним што често пишеш се не слажем, мислим да су неке ствари које си написао срамотне али то сад на страну.

Извини ако је била нека лична увреда са моје стране.

Пс: Човек који је договорен сам са собом са овим никада не може бити у договору јер овај свет је каљуга из које треба да се спасамо Христом.

Ja nemam nikakvu potrebu da odraslom čoveku koji piše poruke medjusobno kontradiktorne , da se piše samo da se nešto napiše jer ima lični problem sa nekim, da spočitavam da je to nedostojno i sramotno za njegove godine. To ćeš i sam vremenom uvideti.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ja nemam nikakvu potrebu da odraslom čoveku koji piše poruke medjusobno kontradiktorne , da se piše samo da se nešto napiše jer ima lični problem sa nekim, da spočitavam da je to nedostojno i sramotno za njegove godine. To ćeš i sam vremenom uvideti.

Ја са тобом немам проблем, имам неслагање са твојим ставовима. Све сам ти рекао у предходној поруци.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Тражитељ рече

Јесте релевантно да би се приказало колико ти је приступ плитак, а колико си као дискутант безвезан. Твој ниво су саговорници над којима можеш да доминираш због чињенице да си завршио средњу школу са разумевањем - равноземљаши, негатори природних наука и непознаваоци елементарне логике. За другачију дискусију, не видим да си способан, не са мном него и са ким. За озбиљну дискусију о кризи демократије и парламентаризма у Србији, њеним узроцима и начинима да се стање поправи, дефинитивно ниси и ту се и те како може рећи шта си и направити прилично прецизан психолошки профил. Приступ ти је баналан јер си као личност баналан и логички апарат ти је баналан и ту нема ништа више посебно да се каже осим тога.

Sad sam se baš potresao što ti imaš takvo mišljenje o meni... 

:mahmah:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Avocado рече

Sad sam se baš potresao što ti imaš takvo mišljenje o meni... 

:mahmah:

Ниси се потресао јер немаш најелементарнију људску част да се и под псеудонимом понашаш као човек, а не као подлац. Моје мишљење о теби је лоше, јер не поштујем људе који сарказмом и инсинуацијама изазивају конфронтацију, а затим се из ње извлаче подлачким форама. Знаш о мени да сам "сендвичар", а на наговештај моје приче идеш са "не знам ко си и не занима ме". Па и не занима те јер си плитак и баналан.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...