Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Дејан рече

Како не, теоретисања и идеја су препуни, али реалност је таква да ће само смејање заживети

To bi bilo odlicno ako bi smeh zaziveo. Bojim se da je realnost takva da ako se ne uozbiljimo, uskoro nece biti Srbije... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Ја ти реко који је једини начин, али ти се љутиш кад то неко каже :) 

А то није зато што сам ја много паметан или имам неке информације које други немају, него зато што тешко има алтернативе томе у овој и оваквој држави. Са овом и оваквом влашћу и опозицијом.

Ma tesko se ja mogu naljutiti. Samo mi je jako zao koliko su Srbi zbunjeni i izbombardovani sa svih strana da je pravo cudo videti nekoga ko je u ovom haosu uspeo ostati normalan i konstruktivan. A to nam je trenutno najpotrebnije.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Otkaci se od tog koncepta "ideja" to vise ne postoji. Ne postoje predlozi ni ideje ni saveti. Postoji samo ono sto novi hristos zapovedi po svojoj volji i kraj.

Moje je da uradim sta je do mene i sta mogu. U tom smislu saveti, ideje i iskustva drugih ljudi su dragocena. Sta ce biti na kraju to samo Bog zna. 

Подели на овим сајтовима

Vec nekoliko komentara ektremno kritickih prema vlastima i i njenim podrzavaocima su mi obrisani, ali bogohulni post u kojem vucica nazivam hristosom eno stoji na prethodnoj strani.

Eto kakvo vreme doslo... da na poukama mozes da vredjas isusa ali ne i vucica :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, cloudking рече

Vec nekoliko komentara ektremno kritickih prema vlastima i i njenim podrzavaocima su mi obrisani, ali bogohulni post u kojem vucica nazivam hristosom eno stoji na prethodnoj strani.

Eto kakvo vreme doslo... da na poukama mozes da vredjas isusa ali ne i vucica :D

Poruke su ti obrisane zbog psovanja.

Naopake glave naopako tumače došlo vreme

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, florenntina рече

Ma tesko se ja mogu naljutiti. Samo mi je jako zao koliko su Srbi zbunjeni i izbombardovani sa svih strana da je pravo cudo videti nekoga ko je u ovom haosu uspeo ostati normalan i konstruktivan. A to nam je trenutno najpotrebnije.

I kako kanališeš toliku tugu?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Дејан рече

Znam ja šta je tebi važno, Dinčiću :*

Pomislice neko da sam onaj komicar :D 

Ps. ne znam sta je trebalo da bude fora, al ovo nije moje prezime

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Дејан рече

I kako kanališeš toliku tugu?

Ostajem normalna i konstruktivna uprkos malodusnosti i defetizmu kojim ovi banditi zbunjuju narod da bi ga lakse pljackali i njime manipulisali.

Sto kaze ona profesorica sa PMF-a, tek kada sam prestala da se svadjam sa televizorim i izasla na ulicu da dam svoj doprinos, prestala sam biti frustrirana... 

Btw. Je li ovo neki intervju? Kada cu biti na TV-u ?  Neki dan me kontaktirala bivsa novinarka sa RTS-a ali ona me zvala da gostujem na youtubu i zove se Irina a ne Dejan ?...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...