Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 часа, cloudking рече

Ja samo priznajem poraz jer sam zaista najiskrenije mislio da u te baljezgarije niko ne moze biti u stanju da iskreno poveruje. Potcenio sam ljudsku glupost, neizmerno...

Jok batice, podcenio si ljudsko ponasanje pri uticaju drzave. Da ti poso visi o koncu ako ne glasas za vucica i ti bi glasao za njega.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, florenntina рече

Opa! Idemo... Usvojena prva zalba ?

DOSTAJEBILO.RS

Управни суд је данас усвојио прву од 2700 жалби ДЈБ и поништио решење Републичке изборне...

Ček sad, jel Vučić sve kontroliše i namešta ili se žalbe usvajaju, šta je po sredi?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Ček sad, jel Vučić sve kontroliše i namešta ili se žalbe usvajaju, šta je po sredi?

Po sredi je borba, jedina legano moguca trenutno. Zemlja klizi ka totalitarizmu a ovo je pokusaj da se to zaustavi i da se dokazr da su izbori bili nefer. Kao sto vidis 2,700 zalbi! Je li tebi to lici na postene izbore, da zanemarimo medijske uslove, predizbornu kampanju itd, itd?

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, florenntina рече

Po sredi je borba, jedina legano moguca trenutno. Zemlja klizi ka totalitarizmu a ovo je pokusaj da se to zaustavi i da se dokazr da su izbori bili nefer. Kao sto vidis 2,700 zalbi! Je li tebi to lici na postene izbore, da zanemarimo medijske uslove, predizbornu kampanju itd, itd?

Ja ne pitam za to, jasno sam postavio pitanje.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Дејан рече

Ja ne pitam za to, jasno sam postavio pitanje.

Jasan je i odgovor. Vucic kontrolise skoro sve, vecina naroda je protiv Vucica i u toku je borba za oslobodjenje institucija. Neki se bore bojkotom, neki demonstracijama a neki podnosenjem krivicnih prijava...

Sad me podseti ovo tvoje pitanje na Seselja kada je pitao onoga sudiju u Hagu “a jeste li Vi saopstili svojoj majci da ste peder”.... Covek naravno nije uopste bio gej... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, florenntina рече

Jasan je i odgovor. Vucic kontrolise skoro sve, vecina naroda je protiv Vucica i u toku je borba za oslobodjenje institucija. Neki se bore bojkotom, neki demonstracijama a neki podnosenjem krivicnih prijava...

Sad me podseti ovo tvoje pitanje na Seselja kada je pitao onoga sudiju u Hagu “a jeste li Vi saopstili svojoj majci da ste peder”.... Covek naravno nije uopste bio gej... 

Samo pitam, malo je to velik broj prijava u tako "velikoj diktaturi" .

No nebitno, vreme će sve pokazati.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Дејан рече

Samo pitam, malo je to velik broj prijava u tako "velikoj diktaturi" .

No nebitno, vreme će sve pokazati.

Pa kazem ti, u toku je borba. Ne moze ni Vucic praviti Severnu Koreju u sred Evrope tako lako...

Inace, dobra vest za sve koji nisu pristalice SNS-a jeste da postoji mogucnost da Radulovic ponisti izbore. Koliko sam razumela ako uspe da dokaze da je na vise od 1|3 izbornih mesta bilo neregularnosti. Drzimo fige ?

To bi mogla biti vazna lekcija za sve nas da stavari MOGU da se menjaju i da nam je najveci neprijatelj na tom putu malodusnost i fatalizam! Ne pricam samo o izborima, sistemu itd itd nego i o licnom zivotu-svaki rad i trud se isplati cak i kada covek ne uspe u svojim namerama.

Подели на овим сајтовима

Kesić :aplauz::smeh1:

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 1.7.2020. at 12:16, florenntina рече

Pa kazem ti, u toku je borba. Ne moze ni Vucic praviti Severnu Koreju u sred Evrope tako lako...

Pa nesto se ovi iz Evrope ne zale na nelegalnost izbora ... niko iz Evrope i evropskih institucija ne pominje bilo kakvu diktaturu u Sìrbiji, cestitali su Vucicu na pobedi, redovno odrzavaju kontakte itd ... Nije mi jasno o kakvoj Koreji se radi? Verovatnije je u pitanju Juzna Koreja a ne Severna ..

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Pa nesto se ovi iz Evrope ne zale na nelegalnost izbora ... niko iz Evrope i evropskih institucija ne pominje bilo kakvu diktaturu u Sìrbiji, cestitali su Vucicu na pobedi, redovno odrzavaju kontakte itd ... Nije mi jasno o kakvoj Koreji se radi? Verovatnije je u pitanju Juzna Koreja a ne Severna ..

Ponovljeni izbori i prebrojani glasovi na xy izbornih mesta,  čestitke Raduloviću na sjajnom rezultatu ?

Подели на овим сајтовима

image.png

пре 36 минута, Дејан рече

Ponovljeni izbori i prebrojani glasovi na xy izbornih mesta,  čestitke Raduloviću na sjajnom rezultatu ?

Rekao bih da je "xy" mao više nego što misliš. A inače ova do sada ponavljanja nemaju veze sa njegovim žalbama.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Odahviing рече

image.png

Rekao bih da je "xy" mao više nego što misliš. A inače ova do sada ponavljanja nemaju veze sa njegovim žalbama.

Znači tek sledi Radulevo izdizanje iz pepela kao Feniks

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Дејан рече

Znači tek sledi Radulevo izdizanje iz pepela kao Feniks

Ne znam videćemo. VIdim ima preko 1000 presuda do sada, proverio sam 15ak i svaka je "СЕ УСВАЈА и ПОНИШТАВА решење  Републичке изборне комисије...", slušao sam Readulovića kaže da se usvaja jedna po jedna žalba.

Do sada što je pričao (naovu temu) nisam našao da je bilo šta lagao (a tražio sam) tako da možda od ovoga i bude nešto, mogu ti reći Radule me prijatno iznenadio.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Odahviing рече

Ne znam videćemo. VIdim ima preko 1000 presuda do sada, proverio sam 15ak i svaka je "СЕ УСВАЈА и ПОНИШТАВА решење  Републичке изборне комисије...", slušao sam Readulovića kaže da se usvaja jedna po jedna žalba.

Do sada što je pričao (naovu temu) nisam našao da je bilo šta lagao (a tražio sam) tako da možda od ovoga i bude nešto, mogu ti reći Radule me prijatno iznenadio.

Radi svoj poso, ne radi ništa nemoralno

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...